101020
.
-
#3988 hogyé adják? van róla kép? -
#3987 -
#3986 -
#3985 Ez milyen mán?! :D
Volkswagen Kommanderwagen Typ 87
-
[Walaki]D`Lair #3984 nincs neki -
#3983 Azt tudom, de van Mantája is? Mert itt állt az utcánkban egy marha régi manta, olyan mint ami a logóján volt, ráadásul eladó. -
#3982 aha -
[Walaki]D`Lair #3981 Méghozzá zöld! -
#3980 Trabant 1.1 van neki! Tuning! -
#3979 azhem igen...azhem fehér.. de lehet hogy egyiket se találtam el -
#3978 jooo mindegy .. a lényeg hogy szerintem szép lett...és nem csináltak belőle mad max szintű torztásokat... -
#3977 Manta: Neked Opel Mantád van? -
#3976 -
#3975 -
#3974 ügyi gyerek vagy..szerintem nincsen meggaylázva.. nincs szét optikázva...a felnik se oylan japcsisak..egész szolid.. a belseje az már más...egy ilyet megcsodálni szoktak nem megsajnálni.. de te tök hülyén gondolkozol..ezt már megszoktuk -
#3973 ilyen lexust akarok !!! mennyibe kerul ? -
[Walaki]D`Lair #3972 kasztni -
#3971 Meg nem is olvasok... -
#3970 Szerintem jól mutat rajta a felni, ha meg mégsem, egyszerűen lehet belőle gyárit csinálni. Kipufogót nem látom. -
#3969 Vagy felépő... tudja a franc :) -
#3968 Dea felnik!!!! meg az a randa kipufogó... -
#3967 Télleg: kaszni vagy kasztni? Google kb. ugyanannyi találatot ad. -
#3966 Szerintem ez még belefér, a kasztni nem változott, csak kapott egy szép fényt. -
#3965 Nagyon komoly! -
#3964 Nagyon nem szeretem, mikor egy régi autót meggyaláznak ilyen diszkós/hippis szarsággal... -
#3963 tök álladék , nem?:) -
#3962 -
#3961 ehhhh:
-
#3960 akkor jókis filmlehet
majd 1x megszerzm valahonnan -
Xboxman #3959 Most olvasom ,hogy Suzanne Sommers(Thiberdes csaj)játszotta a Step By Stepben azt a szőke csajt -
Xboxman #3958 Jólvan este van már:D -
#3957 khm..."Harrison Ford első próbálkozása."
-
Xboxman #3956 Persze,alapmű!
Én igazából nem Harrison Fordot emelném ki(ő csak 1,5percet ha szerepelt a filmben és nem is volt túl sok dolga a nagymenő paraszt alakításán kívűl)
Aki igazán NAGYOT alakított az Richard Dreyfuss(Curt Anderson)Ron Howard(Steve Bolander)és Paul Le Mat(John Milner)nameg persze Charles Martin Smith(Tery 'Toad')
Szerintem már csak miattuk is érdmes megnézni,de ehhez még hozzá jönnek az oldies amcsi kocsik és Rock & Roll által teremtett utolérhetelen légkör(a legjobbak vannak összegyüjtve)
Nekem a mellékszereplők alakítása is nagyon bejött(Pharaohs rullah:)
-
#3955 Harrison Ford első próbálkozása.Elég jó film.Autók,fiatalok,stb...Rossz nem lehet mivel George Lucas rendezte! -
#3954 American graiffiti? jó film? -
#3953 1) video nemtom hogyan lesz mivel 3 boltban voltam egyik helyen SEM LÁTTAK még oylan kábelt ami kéne az ASUS kártyához..nevetséges bazze..... MM ben sem lehet kapni olyan kébelt.. se a mistralban sem más szgép boltban. oylan svido kábel kéne ami fell 3 pöcök , középen meg 4 pöcök van.. nah az kéne különben incsen filmdigizés.. max jövőhéten a havernál... -
#3952 LOL :D -
Xboxman #3951 "tök nem érelek "
???
"neked biztos nem küldöm el a videot"
huhahah majd elkérem valakitől:P
"amugy venni kő kábelt aztán indulhat a vágás stb..."
Hát vegyél!Elvégre Miler vagy!Na gyerünkj le a bótba -
#3950 tök nem érelek de neked biztos nem küldöm el a videot:)))))))
amugy venni kő kábelt aztán indulhat a vágás stb... -
Xboxman #3949 Neked biztos nem,te mint kiderült még egy bölényel is elmetél volna:PPP
Egyébként mikor lesz videó?:)