101020
.
  • Xboxman
    nem
  • CSOCSO
    ma néztem egy csomo 10 éves auto motor sport magazint:) érdekes dolgok voltak benne..pl nem is tudtam hogy a dodge viper srt10 motorjába eléggé belenyult a lamborghini. meg volt még elég sok sokosság..poén volt nézegetni hogy húúúúúúúú nemsokára megjelenik a pözsó 306:)
  • GregSB
    Rossz napod van?

Egyébként igaz amit leírtál.
  • I.C.ram
    Mármint M7-est :)
  • Taranov
    Passat az király. Nekem senki ne mondja, hogy nem.
  • Taranov
    Suzukiban is leszakad, pedig az olcsóbb.
    Egyébként inkább Rolls-Royce-ot vagy Bentley-t vagy Audi S8-at vagy 7-es BMW-t, vagy Jaguart vennék mint Ferrarit.
  • I.C.ram
    Erről van szó!
  • Astaroth
    marha jól fog kinézni a jövő évi Pözsó!
  • Jano
    Óköszi!
  • Manta
    Kemény, de igazságos komment!
  • Jano
    Bazmeg. Sportautókról beszéltek. Szerinted minek nagyobb a rugóútja, egy F40-nek, vagy egy Passat-nak?

Gratulálok. Ismét a gyerekes, "fú, 220 van beleírva" szintet hozzátok!
    Bocs, de már nem először van így, és most már inkább bosszantó, mint vicces.
  • GregSB
    Nem fapadosak, hanem vérbeli sportautók. Baromi alacsonyan van az alljuk, kemény a rugozásuk, hogy jobban tapadjanak az útra. Arról már nem a Ferrari és a Dodge tehet, hogy a magyar utak qrva szarok, és 100km után leszakad a veséd egy ilyen kocsiban...
  • Taranov
    az nem volt még 70 éves, csak hamisított személyije volt. Egyébként meg a nyugdíjából vett Ferrarit, ebből arra lehet következtetni, hogy TB-csaló. :))

Na mindegy, amit írtál (#4329) az hülyeség, egyébként meg peace. :))
  • I.C.ram
    Nyilván nekik van már rá pénzük.
  • CSOCSO
    és azért mert azt mondtam hogy fapados az nem azt jelenti hogy szar auto..csak azt hogy megérzel akármin amit átmész..érted?...
  • CSOCSO
    naaaaaaaaah... hovaaaaaaaaaaa...micsi??:)
    természetesen nincsen..de ezért nem kéne leszarozni...tegyük hozzé elöbb lesz Suprám mint neked ferrarid:) hogyhogy hagyjuk a mi a szar dolgot...
    nem egy kategoria.. ez látszik az árán is...
  • I.C.ram
    "fapados ferrari" LOL!! :D Ferrarihoz képest Supra egy traktor. Sehol nincs a supra egy ferrarihoz.
  • CSOCSO
    nevetséges de több 70 évest láttam már ilyen autokban mint fiatalabbakat..beleértve a 30 éveseket is!!!
  • Taranov
    hát igen, egy ilyen nagystílű ember mint te.
    Bakker, anyád nem tudja, ő nő.
    A nőknek az ágyban kell jóknak lenniük, az idősebbeknek meg a konyhában, nem az autóban :))
    A Viper meg egy szar. De a Ferrari 550 maranello, hát nem hiszem, hogy fapados.
  • CSOCSO
    vezetett már valaki ilyen szintű autot??? nekem több ismerösöm is.. egyik pl vipert.. az édesanyám ferrariban ült.. mindegyik azt mondta fapadosak.. megérzed a legkissebb követ is....
  • CSOCSO
    elég lenne... nah ez a baj:))))))bár ott tartanánk: hm.. nekem jo ez az alap is..:))))))))
  • Taranov
    azért nekem egy alap is elég lenne
  • CSOCSO
    eh ehh.. aki ferrarit vesz annak szvsz már nem nagyon lényeg az a könig tuning...nem fog tőle könnyebb lenni a pénztárca?:)
  • GregSB
    Hát ja. Ferrarinak megvan az ára sajnos. Alap 550 Maranello 60-70 millió körül mozog, és akkor még rájön a Koenig tuning, ami szintén 10 milliós nagyságrendű összeg...
  • CSOCSO
    pff.. hát ja. nem egyszerűen lehet egy ferrarit is igy upgradelni..nagyon meleg.. és ha az adatokat nézzka legszebb hogy egy suprát is feltornászok ide..sőőőt..szvsz egy 1200 lovas supra is olcsobb mint egy az ékszer...:)
  • Taranov
    aranyos
  • GregSB
    Berakom még ide az álomautómat :)

Ferrari Koenig 550 Twin Turbo

Ez az autó nálam az abszolút Numb.1

Néhány adat:

Twin Turbo V12 5474 cc
    790.0 bhp
    755 nm max forgatónyomaték
    0-100 : 3.4 seconds
    max sebesség: 350 kph / 217.5 mph
  • Taranov
    szép darab
  • CSOCSO
    szerintem is!!!!!!!!!!!!!!!!!gyönyörűűűűűűűűű
  • GregSB
    Sok a duma

• Pyx #4318
    jo, nem kár,..de akkor is ojan
    nekem egyik se nagyon.
  • Taranov
    nem kár az, de a Lancia valóban különlegesebb.
    De a 3-as, 4-es Golf szerintem nagyon szép, az 5-ös, az új már nem tetszik, hátul főleg nem.
  • Pyx #4316
    kár hogy ugy néz ki mint egy régi golf..
  • Taranov
    mennyibe kerül?
  • I.C.ram
    Elég stablian tartja az árát :(
  • Taranov
    értem már, meg van magyarázva
  • Jano
    Nincs píz!
  • Taranov
    és mi gátol meg egy ilyen beszerzésében?
  • Jano
    Én is ilyet akarnék. :(((
  • Taranov
    azt látom, de nem tudtam, hogy az megvilágítja az utat is.