101020
.
  • I.C.ram
    A német autók pont arról híressek, hogytele van a belsejük műanyaggal.
  • HuAn82
    Igazad van kivétel a motor.Azt a japánok is nagyon jókat csinálnak.
  • traXion
    És a Toyota karoszériája? Rákönyökölök és behorpad, ez az Audi-nál, és a német autóknál sose fordul elő! Nameg, hogy a német autók belseje sokkal igényesebb mint a japán "műanyag-csodáké"! A japán motorokról ne is beszéljünk... gyengék, de nagyon!
  • I.C.ram
    Nem tudom mire gondolsz.
  • Pyx #4384
    igen :))))))
  • Taranov
    még nem fordult elő :))
  • CSOCSO
    hát.. akkor ezért csuklom olyan keveset.... :)))))))
  • Punker
    ja, mivel Egerben nem sok Supra van :))
  • CSOCSO
    Volt már olyan nektek hoy megláttatok egy Suprát és rám gondoltatok?:))))) vagy állandoan ez van?:))))))))
  • Taranov
    ne értsd félre, én szeretem a Defendert, meg az összes Land Rovert :))
  • Taranov
    na vajon ezt miért írtad, Defenderke? :)
  • I.C.ram
    Kussmá!! :D
  • Taranov
    nem volt szó itt forró talajról, szerintem értelmetlenné kezdett válni a vita, mert olyat nem tudsz mondani, ami megmagyarázná, hogy miért nem jó a Passat. És ez sakkhelyzet volt ide, mert a Passat az egy jó kocsi, még ha nem is annyira elegáns, nem is annyira gyors, és valaki szerint nem is annyira szép (mondjuk szerintem is) mint mondjuk egy Chrysler 300 M, akkor is jó autó, nagyon is jó autó, mert nagyon sokan járnak Suzukival, és az is egy elég megbízható, elfogadható méretű, és árú egyszerű autó, tehát akinek nem telik drágábbra, teljesen jogosan mondja arra is, hogy jó autó.

És amit elmondtál a német autókról, az teljesen igaz, de ettől még azok nagyon jó autók, és a régies, hagyományos forma pedig elegánssá teszi, és az Audi A6 pl. sokkal drágább, mint mondjuk egy amerikai társa, de azért mégiscsak egy Audi, ami jelent valamit, attól függetlenül, hogy a itt és a Totalcarban folyton fikázzák.
  • Jano
    Nem.

Hát persze! :DD
  • GregSB
    True!
  • Pyx #4373
    Audi:
  • Xboxman
    Hmm itt foró lett a talaj mi?Na de hagyjuk...

Nemtetszik ,hogy a német luxus autók többsége már csak a régmúlt preztizsére épít.Semmivel sem jobbak mint a Japán/Amerikai csodák többsége mégis képesek jóval magasabb árat legombolni!
  • Taranov
    én sem hiszem, hogy komolyan gondolta.

Egyébként visszatérve on-topikra, várom, hogy mondj egy valamit, amitől rossz autó a passat.
  • HuAn82
  • Taranov
    igen, beszótam.
    szój vissza vagy baj lesz
  • Xboxman
    Hát akkor nem értem mi a francon vitatkozol ember?Folyamatosan ellentmondasz magadnak!Egyébként szerintem rajtad kívűl senki nem vette kötekedésnek!Azt hiszem arra való a forum ,hogy megosszuk egymásal a véleményünket.
    Sajnálatos ,hogy a mai értékrend ilyen(régen ez nem lett volna vicces:sőt)Ettől függetlenűl nemhiszem ,hogy Csocso vagy bárki komolyan gondolta volna,de ez akkor sem vicctéma!
  • HuAn82
    Bepofáztál???
  • Taranov
    http://www.ferrari.com/cgi-bin/fworld.dll/ferrariworld/scripts/gt/production/cars_oggi_intro.jsp?title=575M_MARANELLO&carIdx=1

azért ez szép darab.
  • Taranov
    én biztos nem fogok röhögni sem a holokauszton sem rajtad, de nem is fogok belédkötni.

Inkább csak annyit mondok, hogy én inkább Rolls-Royce-ot vennék, mint Ferrarit.
  • Xboxman
    Oke akkor elkezdek szórakozni egy holokausztal kapcsolatos képel!
    Huahahaha milyen vicces lesz

Szánalmas
  • Taranov
    te meg indokolj öregem, nehogy kiszavazzanak
  • Taranov
    a logikámmal nincs baj, de én a Kübelwagennel kapcsolatos beszólást kötözködésnek vettem.
  • Taranov
    hát ezaz, itt senki nem a hullákon nevetett, hanem Csocso-n.
  • Xboxman
    valamivel nem értek egyet=provokálás
    írni fórumba=bepofázni

Valahogy nem jó a logikád öregem
  • HuAn82
    Nem jó a Passat!
  • Xboxman
    Tudom ,hogy téged nemérdekel szarjancsi ,de azok ott meghalltak és még közvetve se jó vicc nevetni rajta(elsősorban nem neki írtam)
  • Taranov
    4258 helyett 4285 !!!!
  • Taranov
    Nézz csak szét a 2003. aug. 26-i 4258-as üzenet környékén, meglátod, hogy csak úgy beszóltál Galynak, hogy ellenkezzél.
    Mert ugye olyan kellemes másokat provokálni.
  • Taranov
    de kurvára idegesítő tud lenni ez az állandó okoskodás.

1., ne keresd ki a pofázik szó jelentését, mert mindenki által használt jelentése a beleszól, beszól, megszólal, szól. Ennyi.
    2., Ha már a magyar nyelvnél tartunk, akkor a létszives=légyszives.
    3., ott vagy ahol akarsz, engem te nem zavarsz, de ne pofázz be idiótaságokat, hogy pl. nem jó a passat, mert nem tudsz rá mondani semmit, hogy miért nem jó. Még ha egy hibát tudnál is, vmi tesztből, tudjuk jól, hogy az nem azt jelenti, hogy az autó nem jó.
    4. engem nem provokálsz, hanem irritálsz az értelmetlen ellenkező kellemetlen stílusoddal.
    4.,
  • Taranov
    :)))
  • Xboxman
    "múltkor Galy-nak pofáztál, hogy nem vicces az a felni meg minden"
    1.Felni?Nemtom eddig mit néztél,de nem jó helyen keresgélsz.Én azokra a szomjanhalt német katonákra írtam(és azt hiszem igazam volt ,de ma már ilyesmin röhöghetünk:gratula)Egyébként csak neked csak most kikerestem a pofázik szó jelentését:"Sértő v. nagy hangon beszél,felesel"
    Én nem érzem úgy ,hogy sértően beszéltem volna!
    2.Létszives hagy döntsem el 'pinghuszár' hány szóban válaszolok!Egyébként nem jellemző az egydzavas hozzászólás ha megnézed.
    3.Talán akárhol lehetek a fórumban!Egyébként folyamatosan olvasom a topicot.
    4.Néha tényleg provokálok(najó soxor):P
  • CSOCSO
    neeeeeeeeeeem... régi pözsó 306.. nem az uj.. 10 évvel ezelötti.. elég gagyin néz ki...de akkormég húúúúúúúúú... meg még volt kép gyönyörű citromsárga trabirol is:))))))))
  • Astaroth
    mi olyan furcsa ezen?
  • Taranov
    te meg mindenbe belepofázol, múltkor Galy-nak pofáztál, hogy nem vicces az a felni meg minden.
    És folyton csak értelmetlen szavacskákat írsz be, semmi normális indoklást.
    Talán nem is kéne itt lenned, ha nem szólsz hozzá az autókhoz?
  • Taranov
    új pözsó 306??