101020
.
-
Xboxman #4429 Hát Trabantal még a Budapest-Balaton távot sem tudod megtenni tömítés csere nélkül szal inkább minél egyszerűbb a szerkezet annál könyebb javítani(Trabant viszonylatban) -
#4428 Akkor azt mond meg nekem, hogy mi köze van annak, hogy igényesebb anyagokból raknak össze egy autót ahhoz, hogy milyen hamar fognak rajta műszaki hibák előjönni (és milyen sok). Szerintem qrvára semmi.
Már hogyne lenne köze? -
#4427 Suzuki jobban veszi a kanyarokat/sportosabb - ezt nehezen hiszem, főleg a gyári virsligumikkal. -
#4426 Persze, meg a 4 ütemű trabant is az. Minél egyszerűbb egy szerkezet, annál nehezebben romlik el. A suzukinál meg kevés műszakilag egyszerűbb kocsi létezik manapság. -
#4425 Hogyhogy? -
[Walaki]D`Lair #4424 Az meg atomnagy faszság, hogy német autó sokkal jobb mint a japán....higgyétek el nekem...eggész véletlenül értek hozzá... -
[Walaki]D`Lair #4423 És a Suzuki minőségével sincs semmi baj...eléggé megbízható autók... -
[Walaki]D`Lair #4422 1-) Motorban jobb, mert az 1.4-es legkisebb motor 103 LE-s, és 193 a végsebessége. -->> Suzukinak 1.3 a legkisebb, 93LE-s
2-) Belülről sokkal elegánsabb, mert puha műbőr boritása van --->>> drágább/felesleges egy kiskategóriás kocsiba
3-) sokkal tágasabb --->>> hülyeség
4-) kívülről sokkal szebb --->>> szubjektív, nekem a Swift is tecc
5-) sokkal ritkább --->>> drága
6-) Sokkal kényelmesebb a rugózása --->>> Suzuki jobban veszi a kanyarokat/sportosabb -
#4421 Akkor azt mond meg nekem, hogy mi köze van annak, hogy igényesebb anyagokból raknak össze egy autót ahhoz, hogy milyen hamar fognak rajta műszaki hibák előjönni (és milyen sok). Szerintem qrvára semmi.
Ráadásul féreértetted a hozzászólásomat. Én nem Japán vs németautó vitát akartam kezdeményezni a hasonlatommal, hanem csak arra akartam célozni, hogy az Audi egyáltalán nem olyan nagy "überauto", mint amilyen mítosza van neki itthon Mo.-on. Mondjuk nem a Toyotával kellett volna összehasonlíanom az tény, hanem mondjuk Lexussal, Infinityvel, vagy Acura-val. -
#4420 Rover régen elég elit autó volt. Mára a középosztály autója. -
#4419 Suzukihoz próbálja hasonlitani a Rovert.Szerintem elment az esze... -
#4418 Talán a Rover 75, de az sem az igazi. -
#4417 Ember! én a formatervezésről beszlek!! Egy Suzukiba is lehet rakni bőrűlést, még sem lesz elegánsabb. -
#4416 mi a vita tárgya? -
#4415 és a minőséget még nem említettem, csak te. -
#4414 hülyeségeket beszélsz, de annyit.
Kezdjük ott, hogy miben jobb.
1-) Motorban jobb, mert az 1.4-es legkisebb motor 103 LE-s, és 193 a végsebessége.
2-) Belülről sokkal elegánsabb, mert puha műbőr boritása van
3-) sokkal tágasabb
4-) kívülről sokkal szebb
5-) sokkal ritkább
6-) Sokkal kényelmesebb a rugózása -
#4413 Max a legdrágább roverek elegánsak, de a kisebbek kb Swift kategória, csak jobb minősége. -
#4412 na jó, most mit mondjak neked, azt, hogy kussmá vagy azt, hogy nincs igazad?
Mert nincsen. -
#4411 Már semmi elegancia nincs bennük. Olyan mint valami japán szar. -
#4410 ebben igazad lehet, de azért a 75 is egész jó, meg a 25-ös is. A 45-ről nem hallottam még semmit. -
#4409 Rover is már tök szar autókat gyárt! Régen sokkal jobbakat csinált. -
#4408 angolok tuti istenkirályak, olaszokat nem tudom, lehet, hogy ciki, nem ciki de az életben még csak alfa 156-ban ültem meg vmi régi alfában. -
#4407 azért a Rover nem lankad :))
De hát az angol az megint más. Már eleve ők maguk is elég elegánsak, nem mackóban mennek dolgozni, mint az amcsik, nem igaz? :)) -
#4406 azért ne túlozzunk, nagyon elegánsak. -
#4405 a presztízsre gondoltam.
Az Audi A6 első szériája elég régen volt azért.
És mondjuk annak a Chryslernek is vannak hibái pl. amiről Manta beszélt még régebben ebben topikban. -
#4404 a kussmá -ra. -
#4403 köszi szépen. mondjk nekem a régi a kedvencem. és előlről. háta nem vki király, de akkor is imádom -
#4402 Stola S82 Spyder
Leginkább az 1955-ben elhunyt James Dean alakjához köthető a Porsche legendás 550 Spyder modellje, amelyet az olasz Stola Group design-központ legújabb tanulmánya elevenít fel. A Boxster alapjaira épült S82 Spyder koncepciót 450 lóerős turbómotor hajtja, elnevezése Stola 82. születésnapjára utal. Az 550-hez hasonlóan a versenyautós tanksapka a motorházfedélre került. Eltűntek a kilincsek is - az esztétika oltárán feláldozott zárak helyett az ajtón behajolva a belsőket kell használni. A szélvédőt 10 cm-rel alacsonyabbra szabták, míg a hátsó részre nagyobb levegőbeömlő-nyílásokat építettek. Annak ellenére, hogy az S82 a leghíresebb Porsche sportkocsik egyikét eleveníti fel, nem találhatunk emblémát az autón. Alfredo Stola, a design-cég vezetője szerint az autógyártók a partnereik, így őket is és márkáikat is tisztelik.
carpage.hu -
#4401 Írtam én,hogy Isten király beltér???Egyszerűen csak jobbak.Ennyi...Beltérben az angolok és az olaszok a legjobbak(szerintem). -
#4400 -
#4399 na, az én álomautóm egy porsche spyder. van vkinek róla képe? -
#4398 Pedig elég so kferrariban az van :) -
#4397 Persze, hogy sokkal jobb a német! De azért azzal túlzás érvelni, hogy a németek istenkirály belteret csinálnak, mert azért ők is elég spúrok :) Mondjuk az tény, hogy a japán gyártják a legfapadosabb beltereket. -
#4396 aki szeretne leszedni többszáz le-s autokrol videokat (ferrari-porsche-nissan-supra-viper stb)
akkor go to racingflix.com
regeld magad..
ha nem jönne jobb klikk letöltés flashgettel stb...
akkor a filmre jobb klikk és nem mentés hanem megnyitás uj ablakban.. majd ami fent megjelenik azt a linket tedd a flashgetbe vagy ha mediaplayer jon akor jobb oldalt a filenavera jobb klikk majd tulaj... majd az ottani lenti címet copy paste to flashget...és jön minden értelmes sebességgel.. -
#4395 Szerintem meg hülyeség általásnosítani!A legtöbb japán autót japánba tervezték!Most kezdenek megjelenni az európára tervezett autók! -
#4394 elég hülyén nézne ki fabetét egy feraribanvagy suprában... -
#4393 Még mindig jobb mint a japán.Az angol autókban igazad van. -
#4392 Nem mondtam. Csak azt, hogy németek sem arról híresek, hogy minőségi a beltér. Az angol autóknak nagyon szép a belsejük, de mióta megvette a BMW, kezdenek lankadni. -
#4391 Miért a japánban talán fa van??? -
#4390 loál ez az igazi hülyeség... legjobban tuningolható dögök.. kezdhetük a suprával...800...1200lovacska...hm........