101020
.
-
[Walaki]D`Lair #4469 Télleg olyan mintha papírból lenne...nem szeretnék swift-el ütközni.... -
#4468 Fürge, miután veszélyesen ki van könnyítve a karosszéria.
Maga az autó több mint 10 éves konstrukció, ilyen hosszan a luxuskategóriában se szoktak gyártani autót. Műszakilag nem értékelhető többre egy 20 éves nyugati kiskategóriás kocsinál. Már a kocsi alapára is többet kellene hogy tartalmazzon, nem túl értékarányos, főleg a konkurrenciát megvizsgálva. Mire kifizeted a részleteket, 2,5-3 millából meg is áll egy alap fapados (melyik nem az?) swift. Aztán meg szopod a faszt a szervíz után, mikor fizetni kell, és a kocsidat még jobban összegányolták. Az egyetlen pozitívum, hogy ha ügyes vagy, nagyon olcsón találsz hozzá alkatrészt.
Azért látszik, hogy jól dolgoztak a Suzuki PR-osai, jól beleverték az emberek fejébe a megbízható, olcsó, strapabíró, mindenki számára elérhető családi autó képét. -
#4467 A múltkor láttam egy Trabit ilyen felírattal.
"Kicsi,büdös,lassú vagyok,de legalább kivagyok fizetve!!!" -
Xboxman #4466 :D
Psszzttt János -
[Walaki]D`Lair #4465 amúgy visszatérve a német autókra...a régi Golf-oknak pl a motorfelfüggesztése volt szar... -
[Walaki]D`Lair #4464 de zsoltika vagy a valóvillából...:DDDDDDDDDD -
Xboxman #4463 egyébként tényleg nem vagyok egy géniusz ,de az ilyesmi azért nálam is alap -
Xboxman #4462 kabbe este 2óra van azt se tom ilyenkor mi a vezetéknevem -
[Walaki]D`Lair #4461 sztem nem tudja mi a különbség a hengerfej tőmítés meg a karbi tömítés között, mert csak hallott egy olyan emberről, aki látta azt, aki beszélt már azzal, aki már vezetett 1x trabit... -
Xboxman #4460 mondjuk Mantanak lehet ,hogy van nemtom -
Xboxman #4459 Most nem jut eszembe a neve -
[Walaki]D`Lair #4458 LOL!!!! ott a bukta! -
[Walaki]D`Lair #4457 tény, hogy az XC-nk sokkal jobb, de nekem mint tanulóautó bejön a suzuki....tény, hogy előbb vennék trabantot, de attól, hogy a gyár geci, a marketingesek gecik, attól még nem rossz autó...csak ilyen a kapitalizmus... -
Xboxman #4456 lehet ,hogy Trabant fanok vagytok ,de nektek nincs Trabantotok!Erről ennyit -
#4455 Ha karburátor tömítésre gondolsz, ott ez alap, az egy papírszerű lapka (2 db). Vagy milyen tömítésre gondolsz? -
[Walaki]D`Lair #4454 nem jobb....ugyanolyan... -
Xboxman #4453 Miért lenne igénytelene?Ennél strapabírobb kocsi nem sok van és ráadásúl még olcsó is(meg fürge)
-
[Walaki]D`Lair #4452 2.láttad a saját szemeddel? (amúgy rossz emberkékkel kezdtél a trabantról vitázni, mert történetesen az sg két legnagyobb trabant fan-jai vagyunk mantával) -
#4451 indok? -
#4450 hogyne -
#4449 Lehet hogy geci vagyok, de aki egy suzukival, mint autó meg van elégedve, az egyszerűen igénytelen. -
[Walaki]D`Lair #4448 vezettél már buzukit? :) -
Xboxman #4447 1.öhh öhh ki monta ,hogy található?
2.Ez nem kitaláció ez igaz! -
[Walaki]D`Lair #4446 Mondjuk a trabi keletnémet, de akkoris német...nem hiszem, hogy lettek volna ilyenek....ellenben a Dacia-val....:DDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #4445 lehet, én még nem vettem suzukit, sztem nem is fogok, de ettől függetlenül mint autó én meg vagyok elégedve vele.... -
#4444 1: a trabantban a kézikönyvön kívül nem található papír - talán már megtanulhattuk volna
2: tömítés helyett papír? s te ezt elhiszed? -
[Walaki]D`Lair #4443 persze...én pl. elmondásból tudom, hogy a télapó valójában egy hosszúfaszú jamaikai nigger milliárdos...
amúgy a papír dolog télleg lehetséges :DDDD -
#4442 Ha valakinek az autó kizárólag az A-ból B-be való eljutásra szolgál, akkor tényleg nincs. Persze ha így nézném a kocsikat, akkor se vennék suzukit. Ekkora lehúzást, mint a részletre árult swift, a szemét szervízhálózattal, és a nevetséges gyártási színvonallal még autógyár nem csinált. -
Xboxman #4441 mármint kartonpapírt of kórz -
Xboxman #4440 Hát én nem ,de elmondásból tom(sokszor a tömitést kisporolva papírt raktak be és avval is ment:) -
#4439 Az, hogy mennyire kemény a lengéscsillapítás, az csak egy tényező, ettől még nem fog jól kanyarodni. -
[Walaki]D`Lair #4438 és mentél már trabantal pestről balatonra? -
[Walaki]D`Lair #4437 tény. de jól működik? igen. innentől kezdve nincs miről dumálni... -
Xboxman #4436 Igen(haver apjának az van)és nagyon régen apámnak is volt egy! -
[Walaki]D`Lair #4435 bizony -
[Walaki]D`Lair #4434 kemény a futóműve, tehát jobban veszi...igaz, amit én vezetek, azon 175-ös gumik vannak :DDD -
[Walaki]D`Lair #4433 Ültél már trabantban komám? -
Xboxman #4432 hopp én a 601-esre asszocáltam:) -
#4431 Olvass figyelmesebben! -
#4430 Mára a középosztály autója.
Nálunk biztos nem.