101020
.
  • HuAn82
    Akkor most mi van a Suzukival?
  • HuAn82
    no comment...
  • HuAn82
    2002-ben, évtizedek óta először fordult elő, hogy Magyarországon már nem Lada gépkocsiból található a legtöbb, hanem az Opel-gyártmányokból. Az Opel-gyártmányú személygépkocsik darabszáma 308 ezer (az átlagéletkor: 8,7 év), míg a Lada-gyártmányoké 295 ezer volt (a magas darabszámhoz magas, 17,3 éves átlagéletkor társult). A következő leggyakrabban előforduló gyártmány a Suzuki (219 ezer db, 4,3 év átlagéletkor), a Volkswagen (203 ezer db, 12,3 év), illetve a Trabant (191 ezer db), úgyszintén magas (17,2 éves) átlagéletkorral. A 100 ezres darabszám fölött található még a Skoda, a Ford, a Renault, a Fiat, és a Wartburg
  • Taranov
    nem tudom, keresd meg!
  • HuAn82
    hol?
  • I.C.ram
    Minden országnak megvan amaga népautója.
  • HuAn82
    Nem értelek félre csak te kavarsz mindig.
  • I.C.ram
    Ott én a homoksznű merci taxikat számoltam :D
  • HuAn82
    Én Münchenben voltma igy a BMW-vel...
  • I.C.ram
    Mikor voltam szlovákiában unalmamban azzal szórakoztam, hogy számolgattam a Skodákát, de már kb fél óra múlva kiakadt a számláló :D
  • I.C.ram
    Nem úgy értetteeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!!!!!!!!!! Huan te már nem először értessz engem félre :D Csak azt jegyeztem meg, hogy Szlovákiában Feliciából van a legtöbb, míg magyarországon Swiftből. Az "igényt" képletesen értettem.
  • Taranov
    Kassán bizonyára lecserélték a rendőrautókat újabbakra.
    Felicia is szép, bár a kiskategóriában neki van a legtöbb hibája, az Autó2 szerint. Egyébként I.C. ram később pontosított Feliciáról Fabia-ra.
  • I.C.ram
    Nagyobb keresett->több pénzt lehett leakasztani emberkről gyanutlanul :D Én így gondoltam.
  • Pyx #4621
    nekünk iss majdnem ijen volt, csak coupe 84' :)))
  • HuAn82
    Ez érdekes majdnem minden 7végén Kassán vagyok,de kurvára csak Fabia rendőrautókat láttam.Akkor most mi van?Vagy csak ebben a városban jellemző?Nem valószinű...Mivel a Felicia a Fabiánál korábban debütált ezért lehetséges,hogy egyenlöre több fut belölük.Ez viszont nem jelenti azt,hogy nagyobb az igény is rá.
  • Taranov
    tényleg király autó.
    De már nem lehet behozni Magyarországra :(
  • Manta
    Egyébként arra gondoltam, hogy venni kell itthon egy alig üzemképes szar GT-t, kimenni vele németekhez, venni kevés pénzért egy azonos színű jó állapotút, rendszámot cserélni és hazajönni.
  • Manta
    Ja, azért hoznak be olyan sok kocsit németországból, mert ott drágább :D
  • I.C.ram
    Egész szép állapot! 260k pénz. Szóval eéképzelhetőnek tartom, hogy az amit én mondtam is egész szép állapotú legyen. Mivel ez külföldi gondolom, hogy azért ilyen "sok".
  • Manta
    999 €:

• Taranov
    nem ingyen van a világ sajnos
    a szerelő is pénzért dolgozik.
  • I.C.ram
    Hát azt kéne, csak nincs profi hivatásos szerelő haverom, aki ingyen vagy olcsóért megcsinálná. :( Van egy ismerősöm, aki ezzel foglalkozik, de azért ő sem ért hozzá, annyir szerintem, hogy most rávágja, hogy ez elfog szarodni.
  • Pyx #4612
    szvsz nézesd át szerelővel :)
  • I.C.ram
    Láttam egy Forc Capri 77-est Teljesen felújított motorral, kipufogó rendszerrel, felfüggesztéssel, gumikkal. 200.000-ért. Ez azért elég jó ár egy felújított ritkaságért.
  • Taranov
    nem nagyon, le fog robbanni. régi már.
  • I.C.ram
    Utánjártam ennek az Audi 80 GT Coupénak. Azt írják róla, hogy nagyon megbízható autó a korához képest. Van rá valami esély, hogy ne robbanjon le a seggem alatt?? :)
  • Taranov
    akkor nem tudok segíteni én minden autónkat a használtautó.huról néztem (IV Golf, Rover 25, Rover 75)
  • I.C.ram
    Néztem: használtauto.hu, autoexpressz.hu/magazin, autod.hu. Itt nézegettem, de az egyetlen 80-as Coupe csak az autod.hu-n volt az a 100.000 forintos.
  • Taranov
    nézek majd képet
  • Taranov
    www.hasznaltauto.hu?
  • I.C.ram
    Inkább a Rover 25-ről!

:)

Na jó inkább arról, hogy szerezzetek olcsón egy Audi 80 Coupe-t előny, ha fekete, és előny, ha GT.
  • Manta
    Hát akkor most beszélgessünk a Suzukikról!
  • Jano
    Jóvan Kuzma.
  • Taranov
    nem, de mindannyian tudjuk.
  • Jano
    Megint kezded?
  • Taranov
    akkor én nem fogok képeket beszúrni.

Egyébként igazad van, nem kérdés, hogy melyik a jobb autó, a normálisak közül a Suzuki a legszarabb autó, mert a Daewoo Ticot, meg Matizt és a Fiat Seicentot nem veszem autószámba.
  • Taranov
    a Suzuki fiatalabb tőllem, iskolatásam vót valamikó
  • [Walaki]D`Lair
    Taranov bisztos jómunkásember...
  • Jano

Az biztos hibátlan. De amúgy nem érdekel! :D
    Disznó lehet, az biztos!
  • I.C.ram
    Nem érdkel valakit egy Ford Capri II veterán verda, kurvajó állapotban? 1 milla.