101020
.
  • Manta
    Mi az hogy ne hazudj? Kicsit vegyél már vissza az arcodból.
  • I.C.ram
    Szerintem sincs semmi különös dolog a Roverben. Nem LAND Rovert akartál írni?
  • Manta
    Ezt én láttam is már régebben TATA standon. Rárakták a rover emblémát, aztán hadd szóljon. Nem tudom milyen piacra szánják, de ha ezt európában árulni fogják (márpedig úgy néz ki), azzal végképp leírják magukat nálam.
  • Taranov
    van azért, ne hazudj.
  • Manta
    Roverben semmi feeling nincs :D
  • I.C.ram
    Ezt most nem értem??? Ez az a keleti blokkos TATA? vagy valami más??? Jelmagyarázatot kérünk :)
  • Taranov
    mi ez az első két kép bameg? :))))

Már várom, hogy új roverek jelenjenek meg. Mert szerintem a legfeelingesebb autómárka a Rover.
  • Manta
    TATA rover :

Éss:

• Taranov
    nekem tetszik az :)
  • CSOCSO
    keress valami faszányos képet..
  • Taranov
    na várj, keresek képet Rover 25-ről :)
  • Taranov
    na, köszi, akkor letárgyaltuk? peace?
  • CSOCSO
    ugye?:))))))
  • Degec
    jómondod!:D
  • CSOCSO
    bammeg?:))))))) mi vanmár itt.. ne veszekedjetek mocskos suzukikrol meg skodákrol ,hanem linkeljetek képeket!
  • HuAn82
    Hozzám szólhatsz.
  • Taranov
    Én nem basznám szét a topikot, de most ez a koponya nagyon beszót.
  • Taranov
    Értem, értem, érdekes, de megértem.
  • Taranov
    tehát nem szólhatok hozzád.
  • HuAn82
    Ha megfigyeled a 4632-es hozzászólást az nem neked szólt.De te már a 4635-be már nekem szövegelsz.Akkor most ki szólt bele mibe?
  • HuAn82
    no comment...
  • Manta
    Miért kell szétbaszni egy jó topikot?
  • Manta
    Miért kell szétbaszni egy jó topikot?
  • Taranov
    Kösz a "mindenki magából indul ki" ovis hozzászólást, értékelem.
    Nincs szó itt tudatlanságról, ha nem vetted észre, én elkezdtem másról beszélni, és belekötöttél. Nem szeretem.
    A kultúráról meg annyit, hogy nem fogok figyelni, hogy kultúráltam beszéljek veled, mert semmi bajom nem származik belőle, ha megbántalak, miért is ne tegyem...
  • HuAn82
    Gratula kultúra!A tehetetlen tudatlanság mire képes.A buzira csak annyit,hogy mindenki magából indul ki!
  • Degec
    Asconából?sok?
  • Degec
    "Csak azt jegyeztem meg, hogy Szlovákiában Feliciából van a legtöbb"

sztem 120-as Skodából még mindig több van
  • Taranov
    ha nem akartok veszekedést, ilyen hülyeségekkel ne idegesítsetek, mert én normális dolgokba nem szoktam belekötni, kötöttem bele valaha Suprába, Hummerbe vagy akár egy nagy felnis amerikai kocsiba?
    Soha, de az kurvára idegesít, amikor a baromarcú bejelenti, hogy "Nem a kor,ill.az újak eladási statisztikája volt a vita tárgya." Amikor én tudom jól, csak utálom, hogy írok valamit ami nem is volt hülyeség, és akkor valamelyik buzi belepofázik a közepébe.
  • Taranov
    bocsi mindenkitől, de kurvakurvagecire fel tudom húzni magam az ilyen kötözködő beszólásokon, mint a 4643-es.
  • I.C.ram
    2. Felvonás!
  • Taranov
    de én eltértem a vita tárgyától, mert nem is volt vita te buzeráns, kurvára fel tudsz idegesíteni. Csak írtál valamit, és én is írtam valamit. Megértetted? És az országban futó jelenleg is kapható autókról írtam, érted? Remélem nagyon érted, emrt kurvára fel tud idegesíteni egy ilyen idióta mint te.
  • HuAn82
    Az országban a legnagyobb darabszámban futó autókról volt szó.Bármilyen meglepő de akkor is Opel van a legtöbb.Nem a kor,ill.az újak eladási statisztikája volt a vita tárgya.
  • Taranov
    egyébként nem teljesen az ujjamból szoptam, hanem az Autó2 cikkjéből, már amennyire emlékszem a cikkre, előkeresem majd és leírom az eredméyneket!
  • Taranov
    Fábiát kifelejtettem, abból is elég sok van. Talán több, mint a kis franciákból.
  • Taranov
    nincs, tipp, megfigyelés. Lehet módosítani.
  • Taranov
    tuti. Ha csak a jelenleg is kaphatókat nézem.
  • Taranov
    de ha a régieket is nézem, akkor Opel Kadettből, Asconából nagyon sok van.Meg persze régi Golfból, Ladából, és a Skodák száma is növekszik, eléggé komálom a Fabiát, mert VW-es autó, és elérhető áron. Ha most vennék autót, és az ár negyon számítana, Fabiát vennék, függetlenül attól, hogy nem tetszik annyira, rááldoznám a Swift-Fabia különbségét.
  • HuAn82
    adat?
  • HuAn82
    Ezt a következtetést miből vontad le?
  • Taranov
    LoáL. :))

Én most ha a jelenleg is kapható autókat nézem, Suzuki Swiftből van a legtöbb, ez tuti, és az átlagéletkor lassan csökken, mert minden évben nő az eladások száma.
    Annyiból szeretem a Suzukit, hogy viszonylag kíméli a környezetet. Ezt bírom benne, és nem tartanám rossznak, ha a kétüteműek állami támogatással cserélhetnék le a kocsijukat olcsó új autókra. Szerintem a második az Opel Astra, és utána a Peugeot 206, Renault Clio, Citroen Xsara, majd VW Polo. De csak azokat mondom, amiket ma is lehet kapni, mert régi I-es, II-es Golfból sok van, de hát az megint egy olcsó autó már, a IV-es Golf, pedig a "népek" számára elérhetetlen (bocsánat, hogy így fogalmazok)