Autó Mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
280-ért gondolom nagyon válogathatsz a megbízható jól gyorsuló autók között
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Biztos baromi lomha lehet, 1 sec alatt vált egyet.. meg nem is tûnik valami megbízhatónak, és sokat fogyaszt.
Nameg lassan mostmár tényleg dörzsölt nyomozónak kell lennie az embernek, hogy meg tudja különböztetni az A4-A6-A8-at egymástól...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SqWKWJ7jiCw
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ha ezek nem jutnak a pokolra...
2011. január 20. 14:00
MNO - WA
Hosszabb idõ áll a rendelkezésére a rendõrségnek a közigazgatási hatósági eljárások lefolytatására, a közigazgatási bírságot az eddigi 60 nap helyett akár 90 napon túl is ki lehet majd szabni – közölték szerdán a Vas Megyei Rendõr-fõkapitányságon tartott sajtótájékoztatón.
Az úgynevezett objektív felelõsség elvén alapuló közigazgatási hatósági eljárások lefolytatásával kapcsolatos jogszabályok január elsején módosultak – fejtette ki Pál Adrienn, a Vas megyei székhelyû, de országos illetékességgel és hatáskörrel rendelkezõ közigazgatási hatósági szolgálat helyettes vezetõje.
A bírság kiszabására nyitva álló 60 napos határidõ a jogszabály módosulása szerint 90 napra változott, ám szavai szerint a 90 napos határidõ sem jogvesztõ, ezen az idõponton túl is kiszabható a bírság, de az eljárást 6 hónapon belül mindenképp be kell fejezni.
Fontos változás az is, hogy amennyiben a kiszabott közigazgatási bírságot a rendelkezésre álló 30 napos fizetési határidõn belül nem teljesíti az arra kötelezett, a hatóságnak kezdeményeznie kell a gépjármû forgalomból való kivonását – fûzte hozzá. Az ügyfeleket pozitívan érintõ jogszabályváltozás, hogy a fellebbezések benyújtására a döntés közlését követõen az eddigi 10 munkanappal szemben 15 naptári nap áll rendelkezésre. "
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Passat Variant TDI-vel jövök haza, beletolatok egy hófödte kis lyukba, mise kellett több kijönni már nehezebb volt.
Van rajta ugye 4 db, elöl kb 70%-os, hátul 80 Vredestein Snowtrack 3, Gondoltam nekem nem kell segítség én megcsinálom magam, elvégre nem azért gumiztam fel 2009 év végén 100 ezerbõl prémium gumikkal, hogy tolni kellessen.
Gondoltam lekapartatok a hó aljáig, és akkor már elég lendületet vehetek.
Igen ám, ez mind szép és jó is lett volna, ha nem jegesedett volna ki a hó. 😊
Na itt már kezdtem ideges lenni, elég volt ráengedni a kuplungot alapjáraton kapart, nem fulladt le.
KB 1 perc egy helyben kapartatás után meghallattam, a gumik visítását, és tudtam, hogy lekapartattam az aszfaltig 😊
Utána már adta magát a történet, tudtam egy kis lendületet venni, és kihúzta magát.
<#szomoru1>#szomoru1>
Fasza.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!