101020
.
  • Manta
  • RelakSfromhome
    BAZMEEEEG!!!!
    Most láttam 1 régi reklámot az RTLKlubon:
    Pofa sasolja a nyugati verdából a csajokat, majd beleszáll egy trabi hátába. A trabinak megtörik a hátsó lámpája, a verda eleje meg darabokra törik. Ezután a trabiból kibámul egy CASCO feliratú sapkában egy pali. "A CASCO csökkentheti a baleseti költségeit"

WÁÁÁ!!!!!
  • Degec
    jó legyen igazad de többet akkor ne írj léci!
  • Degec
    persze ami lefutott 2-300K kilométert az biztos jó állapotban lehet
  • Degec
    látod ,h 700K egy jobb állapotú?
  • Degec
    ez már jobb de akkor még kéne 200K mer csak úgy jön ki a 4db de nekem csak kerek 2 millám van
    kisegitesz?
  • Degec
    te megint hülye vagy
  • Degec
    na végre egy normális kérés!
  • Taranov
    :))
  • HuAn82
    Hát ez pedig fentakadt.Ordibált a katonával a parancsnok.Szegényt sajnáltam.A Tatrás meg vigyorogva húzta ki őket!:-)
  • Taranov
    fel tud akadni a hasa? Azt gondoltam, hogy a lánctalp az olyan egyenes, hogy nem tud a hasa hozzáérni a földhöz.
  • HuAn82
    A tank is elakad.4 éve télen igy történt.Fentakad a hasa és annyi.Egy Tatra húzta ki.
  • Taranov
    de persze nem volt jogosítványom, kellett hívni előbb anyámat, hogy ne tudja az autóklubos, hgoy én vezettem :))
  • Taranov
    én egyszer elakadtam egy Daewoo Ticoval vizes homokban Piliscsév határában, mert ott rallyztam, és az Autóklubos csávó egy Citroen berlingoval húzott ki :))
  • [Walaki]D`Lair
    így van...:D
  • [Walaki]D`Lair
    egyszer beparáztam, de semmi gáz nemvolt...
  • Guest
    - Mi a jó a terepjáróban?
    - ?
    - Az, hogy olyan helyekre lehet vele eljutni, ahol ha elakadsz, akkor csak tankkal lehet kivontatni.

• Taranov
    köszi :)) A fejem mondjuk szebb
  • Taranov
    egyébként nem féltetek, hogy elsüllyedtek és nem tudtok kijönni?
  • HuAn82
    Látszik a VW jelben a fejed.De szép autó!
  • Taranov
    autómosó -

-ár: 420 Ft-tól a csillagos ég
    -előfordulási helye: forgalmasabb benzinkutak, nagyobb városok, Budapesten pl.: A Kika mögött a Róbert Károly krt.-n, a Szentendrei úton stb. stb. stb.
    -előny: tisztítja az autót
    -hátrány: fogyasztja a vizet

Összegzés: Merem ajánlani.
  • [Walaki]D`Lair
    Voltunk ma dagonyázni az XC-vel...hát kéremszépen...ez biza terepjáró...belementünk a balaton medrébe, ahol nem volt víz, csak iszap és kb 20 centi mély volt az is...de a kocsi sima aszfalt gumikkal szépen vette az akadályt, egyszerse akadt el, nem süllyedt el...igaz, hogy tiszta iszap, meg bűzlik, de most úgyis esik az eső az majd lemossa...:D
  • Taranov
    pl.?
  • riviera
    Hát én azt nézem tekintve, hogy ebből a pénzből sokkal jobb verdát lehet kapni.
  • Taranov
    és belülről ez korszerű?? Mert én sosem láttam, csak kívülről nem változott 50 éve, de az nem baj.
    Belülről milyen? Nincs képed róla?
  • I.C.ram
    Legmegbízhatóbb terepjáró, szinte semmi gond nem lesz vele.
  • I.C.ram
    Ezzel tuti megnyeri a versenyt :)
  • I.C.ram
    2500-as TruboDiesel van benne.
  • I.C.ram
    90-es Defendert kap full extrásat 8 milláért. 9l-et eszik csak.
  • Taranov
    de ez neki nem csak rallyra kell, hanem később akkor magyarországi használatra. Ezért egy ilyen fiatalosabb kell neki.
    Csak megy a rallyn is, de ez nem egy olyan komoly rally, Nivával is indult már 7 éve. És azért a Pajero meg a Freelander van olyan jó, mint a Niva, bár az is nagyon jó.
  • I.C.ram
    Hát, ha Rallyzni akar, akko vegyen 90-es Defendert.
  • Taranov
    van a családnak egy ismerőse, aki vmi marokkó rallyn akar indulni télen, kell neki kocsi.
    És ezek közül vmelyik.
    Nekem tetszik igazából mindkettő, alap Freelanderben tényleg nincs sok minden, de az alap 6 millió, ő meg 8-at szán terepjáróra.
    És Pajeroban sem alapra gondoltam, hanem MT-re. És abból az alapra.
    Nekem külsőleg Pajero jobban bejön, de szervízben nemtom melyika jobb, hát a Wallis az biztos elég jó, ezt a Duna Interservice-t meg a Mitsubishi Denzelt nem nagyon ismerem.
  • I.C.ram
    Felsoroltam neked vagy 5-6 db Eladót! Nem eélg bizonyíték neked??? Köztük 2 elég durva mindkettő 700k alatt van simán. Ráadásul az olcsóbbikban szinte minden kivan cserélve újra+csomó extra.
  • Taranov
    végülis nem mondott full hülyeséget.

• I.C.ram
    Alap Freelanderben ráadásul szinte semmi nincs. Kinek lesz egyébként?
  • I.C.ram
    Mindkettő ronda, személyszerint egyiket sem.
  • I.C.ram
    Ti mondtátok ,hogy soha az életben nem veszek 4db 2-es golfot 2 milláűból....

"Azt te csak hiszed. 700nál kezdődnek a jó állapotú 2esek. Itt van egy képes autóexpresz a kezemben, nem hasra ütöttem..."
  • Taranov
    Melyiket vennétek?

Mitsubishi Pajero MT alap széria. infók

vagy

Land Rover Freelander olyan 8 millió Ft értékben? infók
  • I.C.ram
    3-as GT-t is kaphatsz egy millából, ha ügyes vagy.
  • Taranov
    1 millió a 3-as, te!!!