101020
.
-
#5246 -
#5245 BAZMEEEEG!!!!
Most láttam 1 régi reklámot az RTLKlubon:
Pofa sasolja a nyugati verdából a csajokat, majd beleszáll egy trabi hátába. A trabinak megtörik a hátsó lámpája, a verda eleje meg darabokra törik. Ezután a trabiból kibámul egy CASCO feliratú sapkában egy pali. "A CASCO csökkentheti a baleseti költségeit"
WÁÁÁ!!!!! -
#5244 jó legyen igazad de többet akkor ne írj léci! -
#5243 persze ami lefutott 2-300K kilométert az biztos jó állapotban lehet -
#5242 látod ,h 700K egy jobb állapotú? -
#5241 ez már jobb de akkor még kéne 200K mer csak úgy jön ki a 4db de nekem csak kerek 2 millám van
kisegitesz? -
#5240 te megint hülye vagy -
#5239 na végre egy normális kérés! -
#5238 :)) -
#5237 Hát ez pedig fentakadt.Ordibált a katonával a parancsnok.Szegényt sajnáltam.A Tatrás meg vigyorogva húzta ki őket!:-) -
#5236 fel tud akadni a hasa? Azt gondoltam, hogy a lánctalp az olyan egyenes, hogy nem tud a hasa hozzáérni a földhöz. -
#5235 A tank is elakad.4 éve télen igy történt.Fentakad a hasa és annyi.Egy Tatra húzta ki. -
#5234 de persze nem volt jogosítványom, kellett hívni előbb anyámat, hogy ne tudja az autóklubos, hgoy én vezettem :)) -
#5233 én egyszer elakadtam egy Daewoo Ticoval vizes homokban Piliscsév határában, mert ott rallyztam, és az Autóklubos csávó egy Citroen berlingoval húzott ki :)) -
[Walaki]D`Lair #5232 így van...:D -
[Walaki]D`Lair #5231 egyszer beparáztam, de semmi gáz nemvolt... -
#5230 - Mi a jó a terepjáróban?
- ?
- Az, hogy olyan helyekre lehet vele eljutni, ahol ha elakadsz, akkor csak tankkal lehet kivontatni.
-
#5229 köszi :)) A fejem mondjuk szebb -
#5228 egyébként nem féltetek, hogy elsüllyedtek és nem tudtok kijönni? -
#5227 Látszik a VW jelben a fejed.De szép autó! -
#5226 autómosó -
-ár: 420 Ft-tól a csillagos ég
-előfordulási helye: forgalmasabb benzinkutak, nagyobb városok, Budapesten pl.: A Kika mögött a Róbert Károly krt.-n, a Szentendrei úton stb. stb. stb.
-előny: tisztítja az autót
-hátrány: fogyasztja a vizet
Összegzés: Merem ajánlani. -
[Walaki]D`Lair #5225 Voltunk ma dagonyázni az XC-vel...hát kéremszépen...ez biza terepjáró...belementünk a balaton medrébe, ahol nem volt víz, csak iszap és kb 20 centi mély volt az is...de a kocsi sima aszfalt gumikkal szépen vette az akadályt, egyszerse akadt el, nem süllyedt el...igaz, hogy tiszta iszap, meg bűzlik, de most úgyis esik az eső az majd lemossa...:D -
#5224 pl.? -
riviera #5223 Hát én azt nézem tekintve, hogy ebből a pénzből sokkal jobb verdát lehet kapni. -
#5222 és belülről ez korszerű?? Mert én sosem láttam, csak kívülről nem változott 50 éve, de az nem baj.
Belülről milyen? Nincs képed róla? -
#5221 Legmegbízhatóbb terepjáró, szinte semmi gond nem lesz vele. -
#5220 Ezzel tuti megnyeri a versenyt :) -
#5219 2500-as TruboDiesel van benne. -
#5218 90-es Defendert kap full extrásat 8 milláért. 9l-et eszik csak. -
#5217 de ez neki nem csak rallyra kell, hanem később akkor magyarországi használatra. Ezért egy ilyen fiatalosabb kell neki.
Csak megy a rallyn is, de ez nem egy olyan komoly rally, Nivával is indult már 7 éve. És azért a Pajero meg a Freelander van olyan jó, mint a Niva, bár az is nagyon jó. -
#5216 Hát, ha Rallyzni akar, akko vegyen 90-es Defendert. -
#5215 van a családnak egy ismerőse, aki vmi marokkó rallyn akar indulni télen, kell neki kocsi.
És ezek közül vmelyik.
Nekem tetszik igazából mindkettő, alap Freelanderben tényleg nincs sok minden, de az alap 6 millió, ő meg 8-at szán terepjáróra.
És Pajeroban sem alapra gondoltam, hanem MT-re. És abból az alapra.
Nekem külsőleg Pajero jobban bejön, de szervízben nemtom melyika jobb, hát a Wallis az biztos elég jó, ezt a Duna Interservice-t meg a Mitsubishi Denzelt nem nagyon ismerem. -
#5214 Felsoroltam neked vagy 5-6 db Eladót! Nem eélg bizonyíték neked??? Köztük 2 elég durva mindkettő 700k alatt van simán. Ráadásul az olcsóbbikban szinte minden kivan cserélve újra+csomó extra. -
#5213 végülis nem mondott full hülyeséget.
-
#5212 Alap Freelanderben ráadásul szinte semmi nincs. Kinek lesz egyébként? -
#5211 Mindkettő ronda, személyszerint egyiket sem. -
#5210 Ti mondtátok ,hogy soha az életben nem veszek 4db 2-es golfot 2 milláűból....
"Azt te csak hiszed. 700nál kezdődnek a jó állapotú 2esek. Itt van egy képes autóexpresz a kezemben, nem hasra ütöttem..." -
#5209 Melyiket vennétek?
Mitsubishi Pajero MT alap széria. infók
vagy
Land Rover Freelander olyan 8 millió Ft értékben? infók -
#5208 3-as GT-t is kaphatsz egy millából, ha ügyes vagy. -
#5207 1 millió a 3-as, te!!!