101020
.
-
#5286 Tudod azt utálom, mikor valaki okoskodik tök faszságról. -
#5285 Az szvsz egy Moszkvics, nem nyugati verda :) -
#5284 700k egy GTI teljesen kicserélt tuningolt 140 LE-s. De sima jó állapotban lévő golfról volt szó. -
#5283 előfordul:( -
-
#5281 és talizott egy kamionnal vagy mi?:) -
#5280 gyorshajtott -
#5279 Hááá, utálom a Focusokat!
-
#5278 ez felrobbant? -
#5277 nemtom sajna.. de megkérdem anyutol holnapra ha nagyon érdekel.. reklám nélkül volt az embernek vagy 20 autoja.. golf, merci, bmw, supra, 300zx,audi, és al egszebb hogy midnegyikből több:)))
500sl rulez.. nagyon megy az az auto!!!és nem is mai darab... -
-
#5275 Mivel borult? -
#5274 2002 Trans Am:
-
#5273 fater egyszer olyan borult hogy a zsaruk nem hitték el hogy túlélte.. 100 métert borult az auto.. a kormányt kiszakította (!!!!!!!!!!!) ugy kapaszkodott.. semmi baja nemlett neki.. gaz a kocsi rágyürődtt:)))))
meg volt hogy a suprával becsuszott az árokba:)))))
és orral felfelé állt az árokban:)))))))) -
#5272 -
#5271 erős egy oszlop lehet,,,
én csak azon röhögtem mikor valami arab csávo felhajtott az apja lamborginijére:)MUHHHA -
#5270 -
#5269 Tessék, II-es golf:
-
#5268 Hát én is úgy értelmezem :D
Nem tudtam, hogy ilyet lehet. -
#5267 -
#5266 nagyon álmos vagyk.. lehet rosszul veszem ki de.. a kocsi feltekeredett a csőre vagy mi? -
#5265 ez a suzuki concept s2 egész pofás,., -
#5264 -
#5263 tetszett.. suprával ellentétben csak két üléses volt.. nemsok baj volt vele.. mint mint atom...nem nagyon emléxem hogy kellett volna szervizelni...de egy kocsibol hülyeség megitélni A nissan-t... -
#5262 Ami egy Vitara... -
#5261 jaja, meg ott lapul hátul is egy Nissan Patrolnak látszó doboz :)) -
riviera #5260 Na és milyen élményeid vannak a nissanról? És itt kérlek tedd félre, hogy a tietek volt mert ugye minden szentnek maga felé hajlik a keze :) -
[Walaki]D`Lair #5259 illetve elsüllyedt, de csak 15-20 centi mélyen...viszont folyamatosan...szerencse, hogy 4x4-es, mert egyfolytába ment mint a négy kerék...:) -
#5258 nissan 300zx TT... ilyenunk is volt.. fehér.. csak ronda barna bőrhuzat volt benne.. aghhh.. azért ez is dög auto.. -
riviera #5257 Hehe én is kb így érzek a del sol formáját télleg nem találták el bár látványos a targatető bemegy a csomagtaratóba dolog. Magával ragadó gép de nem igazán CRX.
Én a Nissan mellet lennék de 3000ccm, kevés alkatrész, sok fogyasztás és adó :( Bár a kevés alkatrészhez már hozzászoktam :)
MR2: még sosem vezettem. Középmotoros autónál egészen más lehet a "vezetés élménye". Ezzel viszont igen nagy gond, hogy a legtöbb autó törött MO-n illetve nagyon lestrapálták őket.
Szal nem könnyű a dolog de köszi a választ :) -
#5256 Honda formára nem tetszik, Nissan méretre nagy, fenntartása drága, MR2 viszont szép, középmotoros élményautó, targatető, stb. -
riviera #5255 Lol jó a szemed ha a honda mellett kiszúrod azt a szegény golfot :) én észre sem vettem :) -
riviera #5254 Miért az MR2őt? Fejtsd ki lécci télleg kíváncsi vagyok a véleményedre. -
#5253 HONDA HONDA HONDA. Bocs, nem figyeltem.
Tehát az alsó képen a Honda előtti kocsi. -
#5252 az alsó képen nézd a Nissan előtti piroskát :)) Az király :)) -
#5251 mindig igaza van, mert annyira erősködik, hogy mindenki belefárad az ellenkezésbe :)) -
#5250 Én MR2-t vennék. -
riviera #5249 A nissanal aza gond, hogy kissé sokba van a fenttartása :( -
#5248 AZAZ!! :DDD -
riviera #5247 Igazából nekem csak 3 kocsi tetszik ami talán elérhető számomra: