101020
.
-
#5527 Állat ez a mozdony:
-
#5526 Ventillátor:
-
#5525 Ez miféle fényszóró?
-
#5524 Most szétkúrom a topikot ... a frankfurti autókiállítás képeivel
-
[Walaki]D`Lair #5523 gyűlölöm az UBB-t....>:((( -
[Walaki]D`Lair #5522 Ford Capri -
#5521 Nem rossz motor...
-
#5520 Alfából is mindegyik tetszik, kivéve a 166 elejét.
Saabból is mindegyik tetszik, Mercedeseket, Volvokat nem szeretem.
Chryslerből is tetszik mindegyik a Neon buborékalakját kivéve. -
#5519 nekem azok is :)) -
#5518 BMW-knek mindegyik modellje tetszik kivéve az újak+Z3 Coupé! -
#5517 Hát Audiból az A2 kivételével szerintem mindegyik gyönyörű, BMW szintén, VW-ből a Phaeton, Touareg, Golf nagyon bejön, Seat az gyík, nem nagyon tetszik nekem az új design. A Skodának pedig tetszik minden modellje. Feliciának azért nagyon sok hibája volt.
De Fabia pl. egy korrekt autó korrekt áron. És azért a Skoda az jó márka mostmár. Mondjuk régen sem volt rossz. -
#5516 A nagyobb kategóriás Audik, meg a VW Phaeton, Touareg is bejön. A kisebbek nem. Seat új modelljei az Alfat próbálják kppintani, "több"KEVESEBB sikerrel. Skodának az utolsó tetsző modellje a régi Felicia volt. -
#5515 Igen, de van a VW konszernnek is sok modellje, csodálkozom, hogy egyik sem tetszik.
-
#5514 Ezt a marhaságot komolyon mondod? Valakinek ez tetszik valakinek az. Direkt odaraktam az SZVSZ-t, hogy nehogy belémkössél, erre tessék. Sokaknak nem tetszik a Rovered, sokaknak viszont nem tetszik a Defenderem. Ha csak egy dologra lehetne mondani, hogy relatív, az az izlés lenne! -
#5513 Marhajó kép! -
#5512 a relatív meg a szubjektív pedig sablonduma. Mindenre lehet ezt válaszolni :) -
#5511 semmi nem tetszik...
Talán csak bebeszélted magadnak, mert a VW-re és az új BMW-kre nem lehet panasz... -
#5510 ez is gyönyörű. MEg a Fabia is, bár annál a Golf jobban tetszik. De az Alfa 156 design-ban eléggé legyőzhetetlennek tűnik :) -
#5509 ez relatív. -
#5508 és? -
#5507 na végre!
pont a napokban gondoltam rá (láttam egy régi 6-ost)
erre tessék! itt a hír!
lehet mire gyűjteni :)
-
#5506 Érdekes az izlésed... -
[Walaki]D`Lair #5505 De ez Alfa 156... -
#5504 tisztázzunk valamit!! Nekem nem tetszenek a 9x-es japán autók, az újabbak már fejlődnek, nem tetszenek az új VW+leányvallalatai autói. Nem tetszenek az új BMWk. :) -
[Walaki]D`Lair #5503 juj de szigorú! -
#5502 -
#5501 Tőled nem is vártam mást.... -
#5500 Bár mondjuk az előző 156 jobban bejött. -
-
#5498 -
#5497 -
#5496 ronda szvsz ez a nagy "ál". -
#5495 Ma mig szervizelték az enyémet addig egy RS-el száguldozhatam.Nagyon bejött nekem ez az autó.Próbáljátok ki ti is!Megéri... -
#5494 ©koda Fabia WRC:
A kedvencem: ©kodaFabia RS
A ©kodaFabia RS 1.9 PD TDI (130 LE) motort kapott, így 9,6 másodperc alatt gyorsul 100 km/óra sebességre, végsebessége pedig 204 km/óra. Figyelemre méltó, hogy a motor kombinált fogyasztása mindössze 5,6 liter 100 kilométerenként, és a megfelelõ áttételekrõl hatfokozatú váltómû gondoskodik. -
#5493 ha nekemis az lenne a szempontom akkor supra helyett vennék egy skodát és csinálnmék belőle egy SLR-t.. egy árba is van:) -
#5492 Szerintem csak azért, mert általában a legtöbb embernél autóválasztásnál az utolsó szempont, hogy megbámulják-e benne :)) -
[Walaki]D`Lair #5491 Én is ezért fogom szépen optikai tuningolni az oltcitomat... -
#5490 nem bántottál csak nem értem miért gondoltok hülyeségeket rolam.. valahol meg aki azt mondja hogynem élvezi hogy megnézik egy autoban az kurvára hazudik... -
#5489 :)) -
#5488 ez a sok jo auto csak elferditi a személyiséget :)