101020
.
-
De még mindig ezek az abszolút frankó járgányok!! -
Kezdi megszerettetni velem a Merciket a Mercedes-Benz World Racing :) -
#5569 faszom.. mai termés.. egy nissan NSX és egy tuningos Eclipse...
nagyon dög volt mind a kettő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!áárghh... -
#5568 Kellett volna? :) -
#5567 Neeeeeeeeeeeeeeeeem :)) -
#5566 Szasztok! Látom mit sem nőtt a színvonal! -
#5565 hát nekem a sima 300 M jön be nagyon, nem kell nekem semmi moci. Mármint tuning. -
#5564 ehh.. krájzlerbem mörszídesz moci meg alkatrészek... hmm..kömény!!!!!! -
#5563 jaja az igazság mindig a kategóriába sem sorolható alatt lapul -
[Walaki]D`Lair #5562 hááááá!!!! Ott az igazság! -
#5561 -
#5560 Ezt a sok baromságot! TRABI powaaaa!!! -
#5559 De az Impreza mellett szeretem minden modelljét a VW konszernnek a Seat kivételével, aztán a Saabot, a Land Rovert, a Rovert és a Hondának is van jó kocsija rendesen.
Ja meg az Alfát, BMW-t is szeretem nagyon is, Opelt is. -
#5558 Szerintem is :)) -
[Walaki]D`Lair #5557 tééévedés...sztem a Impreza STi jobb mint az XC90...:D -
#5556 nem feltétlenül, mert tetszik nekem az Alfa is nagyon, de semmivel nem szebb,egy 156-os egy A6-osnál. Csak más.
Ha jó kis bróker lennék, tuti A6-tal járnék :))
Egyébként meg VW-nek lehet, hogy visszaestek az eladásai, de a Polo egyre jön föl.
Meg ugye a Daewoo. -
#5555 Hát az nem baj, egyszerűen elegáns és az a lényeg.
Tudod nem minden autónak kell olyannak lennie, mint az Alfáknak.
-
#5554 nem mondtam, hogy szar az olasz autó.
De az, hogy mi a helyzet a tesóddal meg a családoddal, az semmiben nem takarja az autó minőségét.
-
#5553 A Fiat egy nagy sz*r!Azért van most is sz*rban mert olyan "jó" autókat gyárt.Tudtommal most a VW-nek is visszaestek az eladásai.
Ja és egyikötök sem elfogult.Taranov VW tulaj,I.C.ram meg ALFA.Mindenkinek az a legjobb ami otthon van.:-) -
#5552 Legenánsank elegáns, csak semmi extra nincs benne!!! Semmi olyan, ami megkülönböztetne egy másik nagy kategóriás oriástól. -
#5551 Sőt volt olyan időszak, mikor a Fiatnak sokkal nagyobb volt a bevétele mint a VW+leányvállalatainak. -
#5550 LOL!! SEAT meg sem közelíti az ALfa minőségét!! :D Tesómnak volt egy Seat Cordobája, és kb. évente vagy 5x kellett vinni mindenféle műszaki hibával szervízbe. Alfa 156-unk megvan már kb. 2 éve, és egyszer sem volt vele gond! Lancia Y-nunkról nem is beszélve.
Ez egy sznob tévhit, hogy az olasz autók szarok! Régen azok voltak valóban, de akkor is csak főleg a Fiat autói, mert a Fiat inkább a kispénzűeknek gyártott autót! -
#5549 Neked már megállt...mind1! -
#5548 ...... -
#5547 Én meg rühellem az ilyen embereket. -
#5546 nyomorúságos ez a hang a weblapon. Tönkreteszik vele.
Hangreklámot weblapra??? Na ne... -
#5545 Nevetséges vagy.
A Golfra nem mondhatod, hogy kisigényűeknek.
Egyszerűen te nem ismered a visszafogott, elegáns autó fogalmát.
Mert minden Audi az, kivéve A3-at, mert az sportos, az A2 meg nyomi cucc.
A Golf az egy nagyszerű visszafogott, de azért sportos és elegáns elemekkel is designolt 30 éves modellmúlttal rendelkező autó.
A Bora az a Golfnak egy nagyobb, jobban felszerelt formája, de mondhatjuk úgy is, hogy egy szerény Passat.
Az új Passat pedig kifejezetten business class, nem olyan, mint a Seatok vagy az Alfák.
Nagyon szép autó.
Skodának pedig minden kocsija németes precizitással van összeszerelve, és nagyon jók.
Seat nekem speciel nem jön be design-ra, de azért az is megbízhatóbb márkakéne van a köztudatban, mint az Alfa.
Szóval szerintem totális hülyeséget írtál ezzel az ígénytelenséggel, de hát te tudod.
Gondolom nincs kocsid, vagy ha van akkor Suzuki... -
[Walaki]D`Lair #5544 Hááát....a Volvo is kitalálta az S80 formáját, azt mostmár az S60, a V70, és az új S40 és V50 is úgy fog kinézni...szerencsére az XC nem hasonlít rá...:) -
#5543 silány minőség, olcsó elegancia -
#5541 Semmi kreatívitás nincs bennük! Egy ontőformából csinálják mindet. -
#5540 Nem tűnik fel neked, hogy csak szórakozik? Úgy birom az ilyen embereket... -
#5539 Ezt mondom én is, hogy Ezért nem jönnek be, mert semmilyenek. -
#5538 "Imádom" az ilyen embereket... -
#5537 Mielőtt még ebbe is belekötnél!
forrás:Superb -
#5535 ©kodaSuperb Igy megfelel?? -
-
#5532 Borat és egy Passat-ot?Szerintem simán meg lehet különböztetni.Bár ez attól is függ kinek,milyen a szeme...
Egy SuperB inkább hasonlít egy Passat-ra. -
#5530 Jéé a teknős megint! -
#5529 Őőőőő... nó komment
-
#5528 Te is priuszos vagy?