101020
.
-
#5855 Oltcit hány LE? Mekkora motor? -
#5854 Az túlzás, hogy szétesne, de biztos nem menne úgy mint az XC. Viszont most akarunk a közeljövőben szerválni egy régi Defendert. Na majd azzal visszatérhetünk a dagonyázásra. :) -
[Walaki]D`Lair #5853 de azért hidd el, az oltcitomat sűrűbben fogom használni...:D -
#5852 Pf... Jóneked. -
[Walaki]D`Lair #5851 De amúgy vezetőülésből sokkal brutálisabb volt, mint kintről....:) -
[Walaki]D`Lair #5850 Hát ha végre lesz időpontom vizsgázni (mert már mehetnék) akkor utána csak én fogok vezetni, hogy legyen rutinom azt mondták anyámék... -
[Walaki]D`Lair #5849 LOL!!! LOL!!!! Én nem tenném rá a nyakamat... -
[Walaki]D`Lair #5848 aha....az a "betonút" 10 centi mély süppedős szar ráadásul traktornyomokkal megspékelve...na ezért mondtam, hogy az Y szétesne ezen 60-al... -
[Walaki]D`Lair #5847 nem, csak szar a felvétel és úgy látszik mintha folyamatosan állna a kerék...de azért az ABS ropogott rendesen..:D -
#5846 Nekem még a 156-ost sem engedik használni, se a kis szaros Y-t. -
#5845 Faterod megengedi, hogy a 1x millás autóval nyomd a mocsárban?? Mentségedre legyen, hogy az a "mocsár" inkább betonút :D -
#5844 Majd rendezünk egy y vs XC90 rallyt :) De majd ne csodálkozz, ha helyben hagylak vele :) -
#5843 Ja meg az ABS is besegített rendesen. :) Láttam, hogy a kerék hirtelen megállt :) -
[Walaki]D`Lair #5842 Ehh...a hugom ül az anyósülésben...én vezetek... -
[Walaki]D`Lair #5841 Ez ma volt...a dagonya ugynitt, csak két hete eső után, amikor télleg térdigérő mocsár volt....
Amúgy vezetőülésből tök más volt...az Y-otok meg szétesett volna 60-al a barázdákon...:P
Amúgy én padlót nyomtam kanyarokban is, csak a menetstabilizátor felülkerekedett az akaratomon...:DDDDDD -
#5840 Te ülsz az anyósülésen? Vagy te vezeted? -
#5839 LOL! :D Nem akarlak megbántani, de mi ebben a dagonyázás :) Erre még az Y-unk is képes, ha ügyesen vezetik :) Mikor mondtad, hogy dagonyázni mentetek, azthittem, hogy valami térdigerő mocsárban. :) -
[Walaki]D`Lair #5838 -
#5837 Na erre kiváncsi leszek :) -
[Walaki]D`Lair #5836 kicsi Walaki a Volvoban.....mai termés jól...:D -
#5835 Ja csak, akkor szerintem úgy kellett volna, hogy marad a régi forma, csak jobb felfüggesztés, kerekek, motor, és mondjuk komfortosabb/luxuszosabb belső rész. MEg kicsit legömbölyítettem volna még ennyi, de ez, hogy összerakják a Porsche Boxter a Morgannal, az nem OK :) -
#5834 Hát feeling kedvéért azért meg lehet tenni. -
#5833 Szerintem nem egy nyerő húzás így összekeverni két stílust. -
#5832 ON:
2002 Morgan Aero 8 GT
-
#5831 OFF:nem akarod elmondani? -
#5830 SE T300, de macerás. -
#5829 Hogyan? mijen telo? Nekem nem sikrült :( -
#5828 Hoppáoppá, wapról írtam! -
#5827 naná! -
#5826 bmw rulez :)) -
[Walaki]D`Lair #5824 azaz -