101020
.
-
#5895 Azt tudni kell, hogy széria UAZ egy nagy nulla :) Tuningos UAZ meg ISTEN! -
#5894 quicktime -
#5893 :-DDDDD -
#5892 Új UAZ???? -
#5891 Milyen lejátszóval lehet megnézni? -
#5890 Valószínű :D -
#5889 Nem extra, apámnak is olyan van, mint ott lent, arra cserélte a Swiftjét, mert nem volt benne gyári légkondi, és utólag macerás tenni bele. -
Madmaxx #5888 a sombreros csóka a tulaj ? :) -
#5887 Mert egyszer Daewoo Tico-val mentem (mutterom régi kocsija), elakadtam, mert rallyztam homokban, persze nem sivatagi homokban, csak Piliscséven vizes homokban, és a Berlingo jött kihúzni, de az még addig is alig tudott eljönni. Végülis több lóereje van, kényelmesebb felfüggesztése, de sokkal szarabbul megy a homokban, mint a Daewoo Tico.
Most ez ne terepjárós történet számba vegyétek :)) -
[Walaki]D`Lair #5886 Semmi baj... -
[Walaki]D`Lair #5885 Na látod...én meg mentem már vele terepen, dagonyáztam is vele (most csak forgolódás volt) szal nyugtázhatod, hogy ez is van olyan terepjáró mint pl. a freelander... -
#5884 Voltunk nyaralni :))
-
#5883 Ja bocsi! Azt hittem gúnyból írod... -
#5882 Én nem tudom, nem mentem vele terepen, csak azt tudom, hogy a Freelander is terepjáró, mert a Land Rover nem csinál kamut.
Azért meg lehet különböztetni, hogy mi terepjáró és mi nem.
Vitara-nak is van terepjáró változata, Land Rovernél mindegyik kisebb-nagyobb teljesítményű terepjáró, Hondánál CR-V, HR-V nem terepjárók, Mitsubushi Pajero MT az terepjáró, Pinint nem tudom, Nissan Patrol szintén terepjáró, Toyota LandCruiser egyértelműen terepjáró, a Rav4 kívülről magasítótt női autónak néz ki.
Amerikaiak eléggé terepjárók. -
[Walaki]D`Lair #5881 mondom UAZ powah....télleg csípem...és tudom hogy kurvajó terepen, főleg azóta mióta egy offroad versenyen a szemem láttára szarrá verte a nyugati csilivili autókat.... -
[Walaki]D`Lair #5880 nem -
#5879 Ne becsüld le a ruszkikat.Amit kap az a gép....Mostanában voltam itt Magyarországon és Szlovákiában is vadászokkal.A mai csicsás terepjárókat nem sokba nézik. -
#5878 És akkor véletlenül nem a Magyar Autóklub Citroen Berlingoja húzott ki benneteket? :)))) -
[Walaki]D`Lair #5877 amúgy az az igazság, hogy eleinte én is röhögtem rajta, de mostmár tudom, hogy ez is terepjáró...(jó ok, nem egy defender, meg nem hummer és hasonló amcsi kocka szörnyek) -
#5876 Van aki tud autót választani -
[Walaki]D`Lair #5875 TEREPJÁRÓ!!! -
#5874 2.3 tonnás gépelési hibát véltem felfedezni, gondolom a helyes megfejtés: 2.3 tonnás szabadidőautó :)) -
[Walaki]D`Lair #5873 nono...nem is mondtam, hogy nem menne el itt a defender...csak az Y speciel köhögne rettenetesen...
de amúgy nem is ez volt a durva, hanem 2 hete, amikor kb ugyanolyan volt a terep mint a te képeden... -
[Walaki]D`Lair #5872 UAZ powah.... -
#5871 kb. tökmindegy :)) -
[Walaki]D`Lair #5870 Na abban a "pl:Sár"-ban simán elmenne az XC90-is...a többit nem hinném....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5869 Igaza van I.C.ram-nak ez valóban "betonút".Defenderhez még nem volt szerencsém viszont MH-s UAZ-hoz és amerikai katonai Hummer-hez igen (mikor katona voltam).Na szóval ezt a "terepet" ahol te autókáztál mind a kettő kiröhögné!!
Szerintem ez pl:sár....
Ez már "kicsit" durvább:
-
[Walaki]D`Lair #5868 tény, hogy a 9.2 nem egy egetverő, de azért egy 2.3 tonnás TEREPJÁRÓTÓL nem rossz... -
[Walaki]D`Lair #5867 De mondjuk még betonon is otthagynálak titeket a volvóval...9.2 sec alatt van százon...kicsit bömbi nem? :DDD
Viszont tény, hogy hamarabb kijárnám belőle a 73 liter benzint mint mondjuk 50-et a golfból...:) -
#5866 Majd beállok Golffal, mert az még királyabb :))
Ha az Y jobb, mint az XC90, akkor a Golf nyer, mert az meg még jobb, mint az Y, legalábbis magasabb és szélesebb a kereke :)) -
[Walaki]D`Lair #5865 mé? 4 ütemű trabinál sokkal jobb, azt azok is 150 rugónál kezdődnek... -
#5864 RABLÁS!!! -
[Walaki]D`Lair #5863 XC
2960ccm
275LE
380Nm
210Km/h
:D -
[Walaki]D`Lair #5862 aha...lófaszt....170-250 ezer ma egy oltcit... -
#5861 Az lemaradt, hogy Smart 2+millió, míg Oltcit 50-90k pénz :D -
[Walaki]D`Lair #5860 ja és 600ccm -
[Walaki]D`Lair #5859 Smart:
55LE
65Nm
140Km/h -
[Walaki]D`Lair #5858 1100ccm
58LE
84Nm
155km/h -
[Walaki]D`Lair #5857 Hát mindent megtettem hidd el, de egyszerűen befékezett a kocsi és nem engedte...majd legközelebb kikapcsolom a francba a DSCT-t...:-/ -
#5856 lol
mondjuk én a helyedben csapattam volna