101020
.
  • Taranov
    hehe :)) a BMW az gyönyörű.
  • COFair

Na EZEK a turbók...:

• Taranov
    Hát most hiába meséled be, hogy szarabb, mint az autómánia, láttam már az autómániát, jól tudom, hogy sokkal jobb.
    Lefogadom, nincs is hálózatotok.
  • Pempő
    gyulai balázs, az év lúzere a képernyőn. répa kata meg a másik vicc, előbb tanuljon meg beszélni, aztán szerepeljen műsorban, nem tudom hogy ez a péra hogy lehetett navigátor. gyulai meg nem vezethet semmit ami drága, arra külön ember van, motort se tud elvezetni, de műsort se. érződik rajta, hogy megpróbál kicsit átvenni a totalcarból, de csak magát égeti tovább az a szerencsétlen.
  • COFair
    TotalCar rulez!!! Aki mást mond az vagy hülye, vagy hazudik! Az ótómánijával ne említsük már egy lapon, az úgy szar ahogy van! Az a szerencsétlen tesztelő benne (f@szom tudja hogy hívják) annyira béééééna, hogy az már fájdalmas! (lsd. pl. a Ferrari 360 Modena tesztet.. :) hülye köcsög!!) Akinek nem tetszik a TotalCar az !
  • Májk Hemö
    1tértek totalcar
  • Pempő
    Már megint butapöcs vagy?
  • CSOCSO
    szvsz a totalar a best.. nemtommi a bajotok van.. életemen nem láttam még olyan rendes, értelmes autos műsort ahol rendesen csapatják azt a rohadt autot.. hja amugy meglestem egyszer ugyan arrol az autorol egy másik műsorban hogy mit mondanak.. szinte ugyan azt mondták. csak 20 al mentek a szép romai utakon..hűűűdejo....
    ppfff...
  • [Walaki]D`Lair
    Jah...a múltkor néztem a hálózaton az autós műsort...hát betegre röhögtem magam annyira szánalmas...rosszabb mint az autó mánia, pedig az is elég nézhetetlen...
  • Taranov
    Jeremy Clarkson király :))
    De egyébként a Hálózaton van a legjobb autós műsor, a tv2 meg az rtl klub a két legszarab adó.
    Illetve a retekklub nézhetetlen, a tv2-n csak pár jó műsor van...
  • Taranov
    nyomorék showman-ek. Mint az Aigner, csak ő legalább nem állít képtelenségeket, csak rosszul jósol :))
  • COFair
    Mondjuk ez a motoros téma szerintem egyáltalán nem hiányzott a műsorból, most szegények át kell hogy kereszteljék TotalCarBike-ra.... vagy valami. CSAK AUTÓKAT AKAROK! A motorozás berongál!!! Az hülyeség!
  • COFair
    Jajaja! A legjobb autós műsor! (A Top Gear után...)
  • [Walaki]D`Lair
    Mindenről megmondják, ha valami nem smakkol...
  • [Walaki]D`Lair
    Sztem nem, sőt a kedvencem a totalcar...
  • Taranov
    hát nem tudom.
    Nem cska a Golfot szennyelték. Szerintem fullra a koreai/suzuki forgalmazók pénzelik őket :))
  • Jano
    Nem jó ötlet. Próbáld ki.
  • Pyx #6002
    .....!!!
  • Pyx #6001
    sztem #5978...
  • Jano
    6k
  • Jano
    Csak mer izgulok...
  • Jano
    Thx.
  • Jano
    Aki tud, lökjön má linket valami infóról!
  • Jano
  • Jano
    Mintha ez egy elképzelés lett volna a sorozatgyártás előtt. Azaz ez nem egy új Z4 terve.
  • [Walaki]D`Lair
    dehogy is!

Én BMW helyett 14milláért vennék egy Impreza STi-t...:DDd

Pedig az 5-ös bömbi nekem is nagyon bejön...a "régi" is, meg az új is...
  • [Walaki]D`Lair
    dehogyis! értenek azok hozzá...ironikusan kérdezték a műsorban...ha nézted volna tudnád....

amúgy az 1-es és 2-es golf télleg szar...:D
  • CSOCSO
    hát azért az utcai változat nem teljesen ilyen lesz.. pl ez szvsz egy centit se tud rugozni
  • Jano
    Hát ez a Z4 igencsak... DISZNÓ, pedig elég furcsa.
  • Taranov
    igazad van :))

Totalcarban pedig amatőr bbohocók vannak, nem kell komolyan venni, minden német autóról rosszat írnak.
    Már elvből nem nézem a műsort!
  • COFair
    Szerintem az új 5-ös BMW a legszebb, meg legjobb kocsi amit kb 20 millió Ft-ból kapni lehet! Tömény csúcstechnológia az egész autó. Nekem volt szerencsém vezetni egy 530d-t, még a magyarországi megjelenés napján... KIB@SZOTT JÓ! Az aktív kormányműnek hála a Miskolcon megett kb 30km alatt EGYSZER SEM kellett (volna) elengednem a kormányt! No meg ahogy a TotalCar-ban mondták a régi 530d-ről: "Lomha a dízel autó? Lomha az autómata váltó? 0-100kmph-ra 8.1-2-3mp, 80-120-ra 6.9mp..." Ez estetben az adatok a következők: 0-100: 7.1mp, 80-120: 5mp! Nagggyyyon megy! (6 sebességes autómata váltóval) Meg a Dynamic Drive is megéri a pénzét, úgy fogja az utat a kocsi, hogy az már tényleg félelmetes (igaz én a sportfutóművel és 18 colos felnikkel felszereltet próbáltam ki)! 1 szó mint 100: BMW Rlz!!!!!
  • Taranov
    király kocsi
  • CSOCSO
    az új z4
  • Pyx #5986
    ..........zzzzzzz44444
  • Taranov
    fényképen is :))
  • GregSB
    Az új 5ös BMW meg akárki akármit mond gyönyörűszép élőben!
  • GregSB
    Nekem az új Z4es seggéről valamiért a BatMobil jut eszembe :))
  • Taranov
    Melyik autóra gondolsz? :))
  • CSOCSO
    GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ aztakurva.. eszméletlen királyságos az a feka bömös!!! nagyon komoly formája van, minden egyes íve full orgazmus:))
    csak a hátso lámpák búrája nem tetszik...
  • Taranov
    szépek :)