101020
.
  • I.C.ram
    Most töltöm fel a képeket. Kicsit uncsi meló 110 képet átméretezni :)
  • CSOCSO
    erről lenne szó:
    :)
  • CSOCSO
    hááh mit találtam.. 1/5ös RC auto.. legkomoylabb távbalhás auto ami létezik.. legjobban építhető..legjobban álltgatható legsajátosabban tuningolható rc auto!!!... nekünk egyanilyenünk van.. eladó.. ha kell valakinek írjon privit...
  • CSOCSO
    nah igen.. szarabbul megy de valahol jobb a tartása...:)basszameg:( ezt annyir anem kellett volna kihagynom:((((((((((((( kurvára sajnálom.. mintha egy nem is tudom miből maradtam volna ki.. mondjuk egy gruppenből..:))))))))

kint kanárin mentünk olyan erős dögökkel amik itthon nem nagyon vannak.. eszméletlen kemény volt.. a menet után mellizom lázam volt és az egész karom izomlázban égett... a hüvelykujjam izmárol nem beszélek.. azzal nem tudtam semmit megfogni utánna ugy fájt!!!!!!! olyan erős gépeken itthon még nem ültem és a vicces az hogy két helyi kis köcsögöt olyan gyönyörűen lenyomtunk hogy öröm volt nézni..felejthetetlen élmény volt!!! és a aver akivel voltam annak vr6os passatja van.. csapatja mint atom és alig tudott megelőzni és tánna se szakadtam le hanem a seggéban voltam.. de volt egy rohadt szép mozulatom.. a hülye helyi gyereket nem tudtam leelőzni.. tökéletesen ment az íveken..kívűlről esély se volt előzni.. és egyszer egy full kis visszafordítóban elvétette... én meg ráhuztam a belső ívre kökeményen a gokartot és kis slideot nyomattam és igy tudtam megelőzni.. gyerekek... a legeslegszebb élményem volt száguldásilag... leírhatatlan volt..:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

ja amuy haverom tegnap ért ki amcsiba...
    az utcák tele vannak terepjárokkal és mind eu és japcsi auto..
  • I.C.ram
    Pfff most jöttem haza buliból, és hulla vagyok.. Sorry, de asszem ebből csak holnap lesz :D
  • [Walaki]D`Lair
    Csak az idők számítanak, nem a helyezések...de nem ment rosszul már a 3. 4. futamon, mert kanyarba bazeg mintha sinen húzták volna úgy ment....én meg csúsztam össze vissza...:DDDD
  • I.C.ram
    Ha minden jól megy :D
  • CSOCSO
    szegény csíkos polós hátrányba volt...ő hanyadik lett??
  • Pyx #6055
    még ma? :)
  • I.C.ram
    Majd az lesz, csak még lusta voltam :)
  • CSOCSO
    supra....murciélago:(((((.... arghh mind a kettő kell nekem...
    azhem most hogy minden létezőt összegyűjtöttem a suprárol.. most jöhet a murcielago...
    tök fura hogy angliában ugy ejtik hogy murcsiélágó..hehe
  • CSOCSO
    :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  • Augustus Gigo
    ja job lenne
  • [Walaki]D`Lair
    csak a dátum szar...:)
  • [Walaki]D`Lair

Na ki az ott a kék pólóban? :))))

(Ma volt LFS találkozó a hungaroringen)
  • I.C.ram
    és elég nagyok, mert 4 megapixelesek.
  • I.C.ram
    Most másolom vinyóra. 355 képet csináltam összesen, ebből elég sok autós, kb. a fele.
  • CSOCSO
    nyah mikor lesznek képek?
  • I.C.ram
    Na megjöttem a Benelux államokból, és fotóztam egy rahedli egzotikus autót!!! Majd ha lesz időm felrakom őket!!

Van köztük Chevy Bel-Air (fekete), Régi Volvok, a ném rég kijött új Morgan őse, régi Merci limó, hatalmas 3 kerekű Honda luxus túramotor, stb sb!!!
  • Taranov
    Már nagyon hamar meglesz.
    Ha nem bírod, fordulj orvoshoz, csak 1-2 hétig kell lélegeztetőgépen tartania, mert utána kész lesz az oldal.
  • HuAn82
    Már nem bírom!!!Most akarom!!!
  • Taranov
    Egy nagyon jó weboldal, de tervezgetni kell még...
    Várj türelemmel.!!! :))
  • HuAn82
    www.versanus.hu Mi lesz hamarosan?
  • Taranov
    Ha be sincs jegyezve ez a sudubigyibo.org, akkor nemtom miért írod ki, talán annyit megengedhetnél magadnak, hogy bejegyzed, ha már ennyire odavagy érte...
  • Taranov
    NEm?
    Ennyire megdrágították a standok árát? :))
    Az idei autókiállításon nem lesz kint senki a Volkswagen csoportból.
  • [Walaki]D`Lair
    BÖMÖS??????

Az a volvo az büntet mindent!!!!!
  • Tomcat
    bömbös nagyon ott van...

kell egy ilyen :9

• Taranov
    Hát akkor nem tudok ehhez mit szólni :))
  • [Walaki]D`Lair
    van
  • Taranov
    És hosszú Ó-val kell írni?
    Nekem nem jön be semmi az oldalra.
  • Jano
    Hogyne!
  • Taranov
    Mi van ezzel a sudubigyibó-val?
    Létezik ez?
  • G_ArchAngel #6026
    megvan...

AutoMobil 2003
  • Jano
    Autoszalon

Ebben a hónapban. :D
  • G_ArchAngel #6024
    Aloha,

emberek mikor lesz a Budapesti AutoExpo? semmit nem találok róla...
  • Taranov
    Lehetséges, hogy nem akartam majmolni, vagy mást fejlesztettek, vagy nem akarták annyira bevezetni a XI. század technológiáit.
  • GregSB
    Hmm, érdekes a BMW ablakára vetített HUD. A Cadillacokban, és még néhány GM kocsiban ez már 3 éve megvan, csodálkoztam is hogy eddig az elit német márkák nem vezették még be...
  • Pyx #6021
    ...szépek!
  • CSOCSO
    GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SLR!!!!!!! TYUUUUUUUVAZZEE