101020
.
  • CSOCSO
    infinity??lexus???acordot kihagytad... ezek nem igazán törzsjapcsik.. csak leányvállalatok.. te lüke..

hja:) erről ennyit:

*** (2:22 AM) :
    mindenki toyotával jár
    az a legkirályabb autó os
    itt
    a camry a legalja és a terepjáró a teteje
  • I.C.ram
    tiszta hülye vagy. Nekem kint él tesóm, és Ő mondta, hogy aki japán autót vesz kint azt lenézik stb. Max Infiniti, Lexus számít menőnek, egy japán alapkategóriás autó semmiképpen.
  • CSOCSO
    hagyjad...fogalma sincs miről beszél.. már elmodnták neki párszor hogy fingja sincs a témához:)) szerinte ez van.. ennyi:))
    most éppen alig képes elfogni hogy odakint japsi és amcsi autokat nyomatnak.. azhem lent írtam de sok a toyota terepjáró
  • HuAn82
    "Érdektelen formák" Izlések és pofonok.

"gyenge motorok" Szerintem nincs miért szégyenkeznie.Sőt... Nem egy Toyota motort láttam 500.000 km-el fődarab csere nélkül.pl:OMSZ

"olyan közönséges az egész" no comment...
  • I.C.ram
    Érdektelen formák, gyenge motorok, olyan közönséges az egész.
  • HuAn82
    Toyota?Hmmm...
    Megindokolnád,hogy miért is?!
  • I.C.ram
    Németautó igaz, de a japcsikból max a Lexus, Infiniti. Toyota egy rakás szar, Mazda is, Hondának talán van még létjogosultsága.
  • HuAn82
    A fogyasztással egyetértek,de a többi baromság...
  • CSOCSO
    mégha nem is supr ameg skyline.. de szerintem ő jobban tudja mint te...+ már régóta gondolom hogy sokan ugy néznek ré mint itthon a suzukikra:) mármint az amcsi autokra.. egy merci vagy japcsi kocsi.. 2 szer kényelmesebb jobban felszerelt és kevesebbet fogyaszt mint egy amcsi auto..szerinted?...
  • I.C.ram
    Pff ez marhaság.
  • [Walaki]D`Lair
    fincsi...
  • CSOCSO
    ezt magamnak ha lehetne.. és a nő néha az anyósülésre ülhet..
  • Taranov
    :))
  • Taranov
    Barátnőmet nem kocsival kényeztetném, hanem mással :))
  • G_ArchAngel #6170

Bevásárlókocsi barátnőknek...:)
  • CSOCSO
    xxx (7:50 AM) :
    mindenki aki nagy ember
    xxx (7:51 AM) :
    és menő
    annak suprája van, nissanja, stb
    japan cars rulez van
    na meg a Hummer H2
    mint a legyek bazz
  • CSOCSO
    haver jelentése amerikábol... aszondja hogy itt leginkább a japcsi és német autokat futtatják és csomo terepjáro van.. és van egy hatalmas sl 55 ös amg plakát a time squaren... nah azt bazze egész nap fotozzák (!!!!!!):) de kemény:)))))
    és ahogy gondoltam.. amcsi autok odakint afféle itthoni suzuki effektus:)))))))
  • Taranov
    Hát akkor biztos sokat jelentett ez a pénz, gondolj bele! :))
  • I.C.ram
    115-öse volt. Az az armored.

BAZZEG TUDJÁTOK MILYEN SZAR ÉRZÉS, HOGY MOST, HA FATER NEM ADTA VOLNA EL 78 környékén, akkor azz furikázhatnék???? A SZÍVEM SZAKAD MEG!!!
  • I.C.ram
    LOL!!! Ez a ZIS 110 újabb változtata!!! Kurvajól néz ki!! :D

• I.C.ram
    Mondjuk soros 8 hengeres motor volt benne.
  • I.C.ram
    Aztmondta, hogy akkora volt a nyomatéka, hogy a járdára parkolt vele, és amikor kicsit gázt adott a tengely átvágta magát a betonon :D

Ahhoz képest, hogy 55 körüli évjárat 140 LE volt benne.
  • HuAn82
    Basszus mekkora böszme nagy dög.Ebben aztán van anyag!Csúcsforgalomban 1-2 koccanás meg sem árt neki.Reszkessetek Suzukik!!!
  • I.C.ram
    Jóvanna :D Majd holnap megkapjátok.
  • I.C.ram
    ebay. :)
  • GregSB
    Megveszem! :) Hol lehet?
  • Jano
    Ezt már mesélted egyszer! Jó lenne ha nyomatnád a képeket is! ;D
  • I.C.ram
    Ugyanilyen kábrió volt, csak feketében.

• I.C.ram
    Ma hivattuk elő fater régi ZIS-jének képeit!! NAGYUN BRUTÁL AUTÓ!!! 6000-es motor!! összesen 2090 db-t gyártottak belőle!!! Majd beszkennelem a képeket valamikor. Ja és golyóálló volt. :) Párttitkároknak csinálták, aztán lesejeltezték, és fater megszerezte.

Aztán nem összefüggésbe hozni a párttal, mert irgumburgum. Családunknak semmi köze nem volt hozzá, és erre büszkék is vagyunk :)
  • I.C.ram
    429-es motor tuti van benne.
  • I.C.ram
    Ráadaásul SS!!!!!!!
  • I.C.ram
    Vegyétek meg pls!!!! Kedvenc autóm!!!!!!!! LÉCCI LÉCCI!!! 24k dolcsi "csak" :)

• I.C.ram
    Szemét disznaja! :D Osztottablakos? Ha igen, akkor megyek féltéglával :D Najó nem, nem tudnék ártani egy '75-ösnél idősebb amcsi autónak.
  • Taranov
    Hatkor láttam egy régi batmobil szerű vonalakkal rendelkező kinyitható duplafényszórós piros színű Chevrolet Corvette személygépkocsit.
  • I.C.ram
  • I.C.ram
    Ja.. Sorry a lebutított változaton nem látszik jül. :)
  • I.C.ram
    Ott a hátulján: 1800 S

Nekem is ez tetszik az egyik legjobban, de láttam pl !VIDÉKEN! Egy 67-es RS CAMARO-t csíkosat. Azthittem beszarok. Csak a rohadt busz ablak.
  • GregSB
    Milyen Mercit vezetsz?
  • GregSB
    Király kocsik nagyon, nekem legjobban a régi fekete Volvo jött be. Mi ennek a neve?
  • I.C.ram

Itt egy hamisítatlan Pullmann merci, de amit én fotóztam az jobb :D