101020
.
-
#6185 infinity??lexus???acordot kihagytad... ezek nem igazán törzsjapcsik.. csak leányvállalatok.. te lüke..
hja:) erről ennyit:
*** (2:22 AM) :
mindenki toyotával jár
az a legkirályabb autó os
itt
a camry a legalja és a terepjáró a teteje -
#6184 tiszta hülye vagy. Nekem kint él tesóm, és Ő mondta, hogy aki japán autót vesz kint azt lenézik stb. Max Infiniti, Lexus számít menőnek, egy japán alapkategóriás autó semmiképpen. -
#6183 hagyjad...fogalma sincs miről beszél.. már elmodnták neki párszor hogy fingja sincs a témához:)) szerinte ez van.. ennyi:))
most éppen alig képes elfogni hogy odakint japsi és amcsi autokat nyomatnak.. azhem lent írtam de sok a toyota terepjáró -
#6182 "Érdektelen formák" Izlések és pofonok.
"gyenge motorok" Szerintem nincs miért szégyenkeznie.Sőt... Nem egy Toyota motort láttam 500.000 km-el fődarab csere nélkül.pl:OMSZ
"olyan közönséges az egész" no comment... -
#6181 Érdektelen formák, gyenge motorok, olyan közönséges az egész. -
#6180 Toyota?Hmmm...
Megindokolnád,hogy miért is?! -
#6179 Németautó igaz, de a japcsikból max a Lexus, Infiniti. Toyota egy rakás szar, Mazda is, Hondának talán van még létjogosultsága. -
#6178 A fogyasztással egyetértek,de a többi baromság... -
#6177 mégha nem is supr ameg skyline.. de szerintem ő jobban tudja mint te...+ már régóta gondolom hogy sokan ugy néznek ré mint itthon a suzukikra:) mármint az amcsi autokra.. egy merci vagy japcsi kocsi.. 2 szer kényelmesebb jobban felszerelt és kevesebbet fogyaszt mint egy amcsi auto..szerinted?... -
#6176 Pff ez marhaság. -
[Walaki]D`Lair #6175 fincsi... -
#6174 ezt magamnak ha lehetne.. és a nő néha az anyósülésre ülhet.. -
#6173 :)) -
#6171 Barátnőmet nem kocsival kényeztetném, hanem mással :)) -
G_ArchAngel #6170
Bevásárlókocsi barátnőknek...:) -
#6169 xxx (7:50 AM) :
mindenki aki nagy ember
xxx (7:51 AM) :
és menő
annak suprája van, nissanja, stb
japan cars rulez van
na meg a Hummer H2
mint a legyek bazz -
#6168 haver jelentése amerikábol... aszondja hogy itt leginkább a japcsi és német autokat futtatják és csomo terepjáro van.. és van egy hatalmas sl 55 ös amg plakát a time squaren... nah azt bazze egész nap fotozzák (!!!!!!):) de kemény:)))))
és ahogy gondoltam.. amcsi autok odakint afféle itthoni suzuki effektus:))))))) -
#6167 Hát akkor biztos sokat jelentett ez a pénz, gondolj bele! :)) -
#6166 115-öse volt. Az az armored.
BAZZEG TUDJÁTOK MILYEN SZAR ÉRZÉS, HOGY MOST, HA FATER NEM ADTA VOLNA EL 78 környékén, akkor azz furikázhatnék???? A SZÍVEM SZAKAD MEG!!! -
#6165 LOL!!! Ez a ZIS 110 újabb változtata!!! Kurvajól néz ki!! :D
-
#6164 Mondjuk soros 8 hengeres motor volt benne. -
#6163 Aztmondta, hogy akkora volt a nyomatéka, hogy a járdára parkolt vele, és amikor kicsit gázt adott a tengely átvágta magát a betonon :D
Ahhoz képest, hogy 55 körüli évjárat 140 LE volt benne. -
#6162 Basszus mekkora böszme nagy dög.Ebben aztán van anyag!Csúcsforgalomban 1-2 koccanás meg sem árt neki.Reszkessetek Suzukik!!! -
#6161 Jóvanna :D Majd holnap megkapjátok. -
#6160 ebay. :) -
#6159 Megveszem! :) Hol lehet? -
#6158 Ezt már mesélted egyszer! Jó lenne ha nyomatnád a képeket is! ;D -
#6157 Ugyanilyen kábrió volt, csak feketében.
-
#6156 Ma hivattuk elő fater régi ZIS-jének képeit!! NAGYUN BRUTÁL AUTÓ!!! 6000-es motor!! összesen 2090 db-t gyártottak belőle!!! Majd beszkennelem a képeket valamikor. Ja és golyóálló volt. :) Párttitkároknak csinálták, aztán lesejeltezték, és fater megszerezte.
Aztán nem összefüggésbe hozni a párttal, mert irgumburgum. Családunknak semmi köze nem volt hozzá, és erre büszkék is vagyunk :) -
#6155 429-es motor tuti van benne. -
#6154 Ráadaásul SS!!!!!!! -
#6153 Vegyétek meg pls!!!! Kedvenc autóm!!!!!!!! LÉCCI LÉCCI!!! 24k dolcsi "csak" :)
-
#6152 Szemét disznaja! :D Osztottablakos? Ha igen, akkor megyek féltéglával :D Najó nem, nem tudnék ártani egy '75-ösnél idősebb amcsi autónak. -
#6150 Hatkor láttam egy régi batmobil szerű vonalakkal rendelkező kinyitható duplafényszórós piros színű Chevrolet Corvette személygépkocsit. -
#6149 -
#6148 Ja.. Sorry a lebutított változaton nem látszik jül. :) -
#6147 Ott a hátulján: 1800 S
Nekem is ez tetszik az egyik legjobban, de láttam pl !VIDÉKEN! Egy 67-es RS CAMARO-t csíkosat. Azthittem beszarok. Csak a rohadt busz ablak. -
#6146 Milyen Mercit vezetsz? -
#6145 Király kocsik nagyon, nekem legjobban a régi fekete Volvo jött be. Mi ennek a neve? -
Itt egy hamisítatlan Pullmann merci, de amit én fotóztam az jobb :D