101020
.
  • HuAn82
    Egy ilyen BMW-hez volt szerencsém a múlt héten.Erős és kényelmes egy dög.

A másik kép...The italian job!:-) A film nézése közben határozottan megtetszet ez az autó. Mennyit kérnek manapság ezért?
  • CSOCSO
    ki mondta hogy szarok az amcsi autok??? mint mondottam előfordulhat hogy leesz egy amcsi autom... nemtommég miylen de ugy néz ki talánleht...
    az hogy a japán autokra rá se nézel az a te fóbiád.. a te hülyeséged...
  • I.C.ram
    Én is ezt próbálom magyarázni nekik.

pl, ami a Matrixban volt új Cadillac-ek, azok simán verik felszereltségben, teljesítményben a japán autókat.
  • I.C.ram
    A Hidegháború idején kezdték elöször bevetni őket kb. 75-től.
  • Astaroth
    huhh de szép!
  • I.C.ram
    Naneeee!!! Ha ne!!! Ez most komoly???? Attól még, hogy nekem nem kéne egy új amcsi autó, attól mért ne lehetne azokról só?? Japánt még újat sem vennék, még is beszélek róluk.
  • Pyx #6219
    Hogy legyenek képek is: ;)

• CSOCSO
    értem..okk.. ez van... természetesen ha amcsi lennék nekem is eu kosi kéne...vagy japcsi.. eu emberkéntmeg vagy amcsi meg japcsi.. mondjuk amcsi a legutcso a sorban mert az csak hangilag vonz... máshogyan nem..ültem amcsi kocsiban.. nem is egybem (amcsi auto találkozo.. de az nem fogott meg..sőőőt...
    de mindegy.. eu kocsik is nagyon érdekelnek..sőőőt ha jol belegondolom azok a legbrutálabbak (merci slr, sl55amd és egyébb brabus és amg tuningok, lamborghini..)
    amcsi autokbol is csak pár darab van amire kinézetre is aszondom hogy huhh..japsibol is tetszenek autok.. supra, skyline, eclipse stb...
    de em tudnék választani..
    azhem ha válaztani kéne akkor lambo murci és slr között tanakodnék egy ideig.. a többit azonnal dobmán.... igen még a suprát is...
  • GregSB
    "mégha nem is supr ameg skyline.. de szerintem ő jobban tudja mint te...+ már régóta gondolom hogy sokan ugy néznek ré mint itthon a suzukikra:) mármint az amcsi autokra.. egy merci vagy japcsi kocsi.. 2 szer kényelmesebb jobban felszerelt és kevesebbet fogyaszt mint egy amcsi auto..szerinted?..."

Igazad van, meg ne mis :)

Abban igen, hogy kint lenézik az amcsi autókat, kb. mint itthon a sudzsumit, de korántsem azért mert kényelemben vagy felszereltségben le lennének maradva a többiektől, egyszerűen csak sznobizmusból, a japcsi-európai autók egzotikusnak számítanak. Nem is tudom honnan vetted ezt a kényelem-felszereltség dolgot :) Amcsi autók mindig pont ezekről vooltak a leghíresebbek, "nagy bőrfotelek" :) Náluk már a 60-as években elektromos ablakemelő volt szinte az összes márkában, amikor itt európában még javában kurblizni kellett :)

Technológiában sincsenek lemaradva, a GM elitmárkái (Cadillac, GMC stb...) pl. méltó vetélytársa az európai konkurenseknek minden szempontból (igen, még fogyasztásban és teljesítményben is a hiedelmekkel ellentétben. Tessék utánnaolvani mit tud a NorthStar motor!)

Amiért nem nagyon majmolják őket az azért van, mert elég sokat veszítettek presztízsükből a 80-as, 90-es években, most kezdenek újra feljönni (pl. Cadillac). De nekem pont ez tetszik bennük. Ezerszer inkább ülnék itthon egy Cadillac Seville, vagy Deville volánja mögött, mint egy ma már kommerszé vált "gengszter-maffiaautó" BMW-Audi-Mercedsé mögött.
  • CSOCSO
    :)))))))) okkkkkk
  • HuAn82
    Felőlem lehet 9k is....
  • CSOCSO
    de fent akadtok a részleteken:) és ha nem 8k liter?:) haem csak 4k?:)
    stb...
    mindegy...
    odakintm eg mennek a japcsi és az eu autok..ez van..bel kell törödni
  • CSOCSO
    1) nem rokonaim.. imserősök..
    2)nem ők részesítik elönyben hanem azt mondták amit látnak az utcákon..NYC,manhattan,és környéke...
    3)te montad régen hogy az olyn amsi auto ami nem 30 éves az nem is érdekel...
    4)ha amcsi autokrol beszélünk akkor senkinek sem a mai napok jutnak eszükbe hanem a nagy régi dögök...
    manapság hogymegmondjam azt amit látok.. nem nagyon látom futni az amcsi piacot autok terén...
  • HuAn82
    Már 30 év??!! Basszus... Kb:másfél éve ültem egyben amikor az amcsikkal Kecskeméten gyakorlatoztunk és csepeget az olaj már belőle. Gondolom az sem mai darab lehetett.De azért még király gép!!
  • HuAn82
    8000-el túlzott,de akkor is a mai autókkal kezdte. Gondolom igy akarta látványosan szemléltetni a méret és a teljesítmény közötti különbséget.
  • I.C.ram
    Hummernek nincs 8k-es motorja! Pedig az is van már kb. 30 éves modell.
  • I.C.ram
    Mióta van egy mai amcsi autónak 8000-es motorja?????????????????????????????
  • HuAn82
    Szerintem ő a mai amcsi autókat kezdte.
  • I.C.ram
    Amerikában ugyanúgy ott volt a japán autó is. Azt is számold bele. Meg az egész ázsiai piacot + európai piacot is.
  • HuAn82
    Dél és Közép-Amerikát+Kanadát is számold bele légyszíves...(ez a potenciális piac)

Ezt a pfff-ögést "imádom" itt az SG-n.Ereszt valamid?
  • I.C.ram
    Ráadásul a japán piac benyomult Ázsiába, és Európába is. Míg az amcsi soha nem jött ki az amerikai kontinensről.
  • I.C.ram
    De. Erre CSOCSO elkezdte a régi amcsi muscle kocsikat hasonlítgatni a mai japánokhoz.
  • I.C.ram
    Pfff, hogy lenne már nagyobb.. :)))) Európai+Japán piac sokkal nagyobb :) Elég, ha a lakosságot nézed meg, és a GDPjüket a nyugati országoknak. Ja és Európa lakossága is nagyobb mint amerikáé.
  • HuAn82
    Talán azért,mert az amerikai piac nagyobb mint a japán vagy az európai.
  • HuAn82
    Hééé!!Most akkor nem arról van szó,hogy CSOCSO és rokonai szerint a mai amcsi autók helyett a japán autókat részesítik előnyben az USA-ban.Vagyis most az a menő a kényelem és a felszereltség miatt?!
  • I.C.ram
    Az szerintetek miért van, hogy az amerikai autómultik uralják a világpiacot? :) Mert a sok japánautgyár ingyen odadta a gyáraikat ugye? :)
  • HuAn82
    Ja így már értem!
  • I.C.ram
    és itt nem a minőségre gondoltam, hanem a korbeli különbségre.
  • I.C.ram
    Megkérlek arra, hogy egyáltalán ne hasonlítsd a régi amcsi autókat egyetlen japán autóhoz, mert a RÉGI szekeret sem hasonlítjuk a dízel traktorhoz.
  • I.C.ram
    Nem érted mit beszélek???

Mai amcsi autók köbc-je nem megy 3k felé, kivéve terepjárók stb. De te már megint nem érted, hogy ne a 30-40 éves autókat hasonlítsd a japánokéhoz, mert akkor nem is létezett a japán autógyártás.
  • CSOCSO
    mai japcsi kocsik egyre jobbak. emlitsük csak a mitsu és a toyota terepjárokat.. sokkal álatabb felszereltségüek mint a német terepjárok..!! tudom mert a kiállításon ültem mindegyik ben!!!!!!!!
  • CSOCSO
    mi a különbség??? japcsi. 2 liter motor 150 lo.. amcsi.. 8liter 150 lo.....+más forma...
    csak az nagyarcú amcsiknak nagy böhöm kocsik.. addig a japánok a 150 cm ükkel mit csináljanak????
    és neked kéne felfogni hoy talán épp ezért van tele német és japcsi kocsikkal amerika mert ma 5 ször jobb helyen áll mint az amcsi auto.. lentebb írtam.. ezen nem kéne veszekedni. mert én tudom értem felfogtam hogy az új amcsi autoknákl más a helyzet...
  • I.C.ram
    én most csak is a mai amcsi autókról és a mai japánokról beszélek!
  • I.C.ram
    PFFF!!! LEfordulok a székről!! Ember!! te 30-40 éves autókat hasonlítasz, max. 8 évesekehez!!! :D De ezt már megbeszéltük, hogy ne a mai japán kocsikhoz hasonlítsd az akkori muscle kocsikat.
  • CSOCSO
    lol:)))))))))))))))persze.. sőőőt antarktisz
  • CSOCSO
    de mé kell veszekedni.. tudom neked az lenne a legjobb ha csak amcsi lenne a japcsiék mg kipusztulnának a földről.. nekem meg 8 milyen nemzetű a kocsi csak nézzen ki jol... és jo auto legyen...amcsi autok sajátosan néznekki..régiesek...rohadnak jobbra balra.. csak a restauráltak a szépek...stb...egy szar japcsi legalja autonak jobb a felszereltsége mint az amcsi autoknak.. persze az uj amcsi autokkal már más a helyzet.. de nemtom ezen mit kell veszekedni.. neked tetsik a hangja.. maga a stlus.. a forma stb... azért a többi 1 milliárd embernek odakint had legyen már jobb a kényelem stb..
  • I.C.ram
    Akkor mind Alabamában él.
  • I.C.ram
    és?????? Nem értem mi a gond velük.
  • CSOCSO
    ***(2:25 AM) :
    :)))))))))))))
    *** (2:25 AM) :
    akkor majd fényképezek neki oké???
    és majd számolgatunk hogy mennyi toyota van meg japcsi és mennyi amerikai
    ***(2:25 AM) :
    asszem japán győzött
    ugy előre:)
  • CSOCSO
    nekem tudod ány ismerősöm lakik kint.. 3 család!!és?