101020
.
-
#6305 Ütköztem már trabanttal, tudom milyen erők hatnak ilyenkor. A 700 kilós kasztninak fogalma sincs a gyűrődési zónákról, hajlékony acél és duroplast keveréke az egész kocsi, esélytelen hogy komolyabb rombolást végezzen egy új autóban. -
#6304 Szerinted a képen, hogy került a szalagkorláthoz a Thalia? Poénból odatolták a szalagkorlátnak, hogy még az épen maradt alkatrészek is letörjenek? -
#6303 Ne legyél már hülye! -
#6302 2 milka egy alap Thalia. -
#6301 Persze, meg a thália sofőrje az előtte haladó trabant füstjétől köhögésbe kezd, majd elveszti az uralmát a jármű fölött, és nekicsapódik a szemben 210-el közlekedő tankerkamionnak, ami az ütközéstől felrobban és mindenki szénné ég - szörnyethal. -
#6300 Hát a swifttel nem egy kategória árban se. Akármit mondasz, egy tháliást nem fog anyagilag odabaszni, ha 2 hétig szervízben a kocsi. -
#6299 Akkor is min ittasvezetésért bevonnám a jogsiát min. 10 évre, és még bevágnám a sittre is jópár hónapra. -
#6298 Megpördülhet a Thalia es belemehet a szalagkorlátba is siman, ami felér azzal, mintha egy másik Thaliaba ment volna bele. -
#6297 Thalia egy árkategória a Suzukival! Az is lehet, hogy mindeféle kölcsönt, meg részletre vette meg. -
#6296 Sehogy nem tudok elképzelni egy Trabant vs Thalia balesetet úgy, hogy ne a trabis haljon meg, hanem a rönós :((( -
#6295 Ha jó helyen csináltatod, akkor csak szakértő veszi észre, és persze olcsóbb, mint a szakszervíz, ahol adott esetben nagyobb gányolást csinálnak, mint egy normális szaki, ugye a szervízkönyvbe se írja bele, hogy kapott a kocsi.
Hogy nincs mivel munkába mennie? Akinek van egy tháliája (még ha nem is egy luxusautó) az nagy valószínűséggel meg tudja oldani ezt a kis problémát. Hogy kellemetlenség? Ez legyen a legnagyobb bajod egy balesetben! -
#6294 Kerülehett volna! De az is lehet, hogy a Renault-os oda került, ennek a köcsög parasztgyereknek hála. -
#6293 Egy javítás után az autó értéke rohamosan csökken, és gondolj csak bele, lehet hogy a Thaliásnak ez volt a munkába menő autója, most nem fog tudni egy csomóideig menni munkába, mert ugye nem 2 nap a szerelése egy ilyen törésnek. -
#6292 Került itt valaki intenzívre? Most erről az esetről beszélgetünk. És mint mondtam: nem védem az ittasvezetőket. -
#6291 Regéjj, csak! :D -
#6290 Fizet a másik kötelezője, vagy ha az nincs, akkor a Thalia csascoja (gondolom van). Ha meg kevesebbet akar fizetni, akkor is lehet ügyeskedni. Én például sose bánom, ha lájtosan belémjönnek (nem esik bajom), mert tudom, hogy keresni fogok vele :D -
#6289 Gondolj bele egy faszkalap beléd jön full alkesz fejjel 120-al, téged meg xy hétig fognak ápolni az intenzíven, akkor mondd, hogy a másiknak lett egy jó sztorija. -
#6288 Másik meg költheti az összes pénzét javításra, mert egy szarházinak lett egy jó sztorija. -
#6287 Nem védem, mert ittasvezetett, de:
Volt egy szerencsés kimenetelű baleset, amiből született egy -szerintem- vicces kép. A srácnak amúgy is lesz baja a rendőrség és a kocsi miatt, viszont lesz egy jó sztorija. Ennyi. Az, hogy "egy kis halál ráfért volna" kicsit erős. -
#6286 Bizony, igazad van.
Egy dolog, ha valaki teljesen magánál van, csak a megengedett mennyiségnél többet ivott, azaz valamennyit ivott, mert Magyarországon nincs megengedett maximum ugyebár.
Még '99-ben hallottam ismerősöktől egy történetet, hogy egy gyerek megfogadta, hogy sosem vezet ittasan, de haverok rádumálták, de csak 1 pohár bort ivott.
Hazafelé jövet pedig ködben, csúszós úton elélépett egy hulla részeg gyalogos, elütötte, teljesen önhibáján kívül, és lecsukták. -
#6285 Ha részeg volt, akkor szerintem is megérdemelte volna a halált. Aki részegen vezet az meg is érdemli. Már félek kimenni az utcára, mert nem tudom mikor tarol el egy részeg a E-klubból hazajövet. -
#6284 Ja, értem, csak akkor nem értem miért véditek. -
#6283 Ez 1 db , ahogy olvasom a dolgot... -
#6282 Most ezen mit nem értesz? Kirepült a kocsiból, elment a faszba, megtalálták, visszavitték a helyszínre, készen volt, ezért leült egy ülésdarabra, és egy fotós lekapta. Az év balesetképe :D -
#6281 Én elolvastam, csak ha alig került elő a baleset után, akkor nem értem, hogy hogy ülhet a trabant ülésének felén.
Ráadásul aki ott ül az egy részeg disznó. -
#6280 Nem, azt mondta az előttemszóló, hogy a trabis gyerek volt, aki be volt rúgva, jogsija se volt.
És körbefordult az úton, és a Renaultos volt a vétlen.
Azaz ő volt a hibás.
A Renaultosnak meg minimum baja az, hogy a kocsija jól szétment. Ezekután nem lennék a trabissal ilyen elnéző.
-
#6279 Látszik a képen, hogy a Trabi nem volt önhordó alvázas :D -
#6278 Olvassátok el a cikket. A Trabis úgy be volt állva, hogy alig került elő a baleset után. -
#6277 hülye vagy!esküszöm...:) -
#6276 me az :)) -
Hogy mondhatsz ilyet, te patkány? -
#6274 Miért? Lehet, hogy ő volt a vétlen sofőr... -
#6273 Jaaa, túl könnyen megúszta.
Ez az állat.
Illetve nem, az állat az egy jóravaló lény, ez egy szemét. -
#6272 Az a Trabis fiú. -
#6271 Aki ott ül az melyiknek a vezetője?
A Renaulté?
Mert a trabisra egy kis halál ráfért volna nem sajnálnám. -
#6270 ;) -
#6269 Durva, hogy egy amúgy sem valami dömper massziív Thalia így szétzúzott egy trabit :D -
#6268 És a Renó??? -
#6267 WÁÁÁ!!! :DDDDDD -
#6266 mindenhol