101020
.
  • Pempő
    Ütköztem már trabanttal, tudom milyen erők hatnak ilyenkor. A 700 kilós kasztninak fogalma sincs a gyűrődési zónákról, hajlékony acél és duroplast keveréke az egész kocsi, esélytelen hogy komolyabb rombolást végezzen egy új autóban.
  • I.C.ram
    Szerinted a képen, hogy került a szalagkorláthoz a Thalia? Poénból odatolták a szalagkorlátnak, hogy még az épen maradt alkatrészek is letörjenek?
  • I.C.ram
    Ne legyél már hülye!
  • I.C.ram
    2 milka egy alap Thalia.
  • Pempő
    Persze, meg a thália sofőrje az előtte haladó trabant füstjétől köhögésbe kezd, majd elveszti az uralmát a jármű fölött, és nekicsapódik a szemben 210-el közlekedő tankerkamionnak, ami az ütközéstől felrobban és mindenki szénné ég - szörnyethal.
  • Pempő
    Hát a swifttel nem egy kategória árban se. Akármit mondasz, egy tháliást nem fog anyagilag odabaszni, ha 2 hétig szervízben a kocsi.
  • I.C.ram
    Akkor is min ittasvezetésért bevonnám a jogsiát min. 10 évre, és még bevágnám a sittre is jópár hónapra.
  • I.C.ram
    Megpördülhet a Thalia es belemehet a szalagkorlátba is siman, ami felér azzal, mintha egy másik Thaliaba ment volna bele.
  • I.C.ram
    Thalia egy árkategória a Suzukival! Az is lehet, hogy mindeféle kölcsönt, meg részletre vette meg.
  • Pempő
    Sehogy nem tudok elképzelni egy Trabant vs Thalia balesetet úgy, hogy ne a trabis haljon meg, hanem a rönós :(((
  • Pempő
    Ha jó helyen csináltatod, akkor csak szakértő veszi észre, és persze olcsóbb, mint a szakszervíz, ahol adott esetben nagyobb gányolást csinálnak, mint egy normális szaki, ugye a szervízkönyvbe se írja bele, hogy kapott a kocsi.
    Hogy nincs mivel munkába mennie? Akinek van egy tháliája (még ha nem is egy luxusautó) az nagy valószínűséggel meg tudja oldani ezt a kis problémát. Hogy kellemetlenség? Ez legyen a legnagyobb bajod egy balesetben!
  • I.C.ram
    Kerülehett volna! De az is lehet, hogy a Renault-os oda került, ennek a köcsög parasztgyereknek hála.
  • I.C.ram
    Egy javítás után az autó értéke rohamosan csökken, és gondolj csak bele, lehet hogy a Thaliásnak ez volt a munkába menő autója, most nem fog tudni egy csomóideig menni munkába, mert ugye nem 2 nap a szerelése egy ilyen törésnek.
  • Pempő
    Került itt valaki intenzívre? Most erről az esetről beszélgetünk. És mint mondtam: nem védem az ittasvezetőket.
  • RelakSfromhome
    Regéjj, csak! :D
  • Pempő
    Fizet a másik kötelezője, vagy ha az nincs, akkor a Thalia csascoja (gondolom van). Ha meg kevesebbet akar fizetni, akkor is lehet ügyeskedni. Én például sose bánom, ha lájtosan belémjönnek (nem esik bajom), mert tudom, hogy keresni fogok vele :D
  • I.C.ram
    Gondolj bele egy faszkalap beléd jön full alkesz fejjel 120-al, téged meg xy hétig fognak ápolni az intenzíven, akkor mondd, hogy a másiknak lett egy jó sztorija.
  • I.C.ram
    Másik meg költheti az összes pénzét javításra, mert egy szarházinak lett egy jó sztorija.
  • Pempő
    Nem védem, mert ittasvezetett, de:

Volt egy szerencsés kimenetelű baleset, amiből született egy -szerintem- vicces kép. A srácnak amúgy is lesz baja a rendőrség és a kocsi miatt, viszont lesz egy jó sztorija. Ennyi. Az, hogy "egy kis halál ráfért volna" kicsit erős.
  • Taranov
    Bizony, igazad van.
    Egy dolog, ha valaki teljesen magánál van, csak a megengedett mennyiségnél többet ivott, azaz valamennyit ivott, mert Magyarországon nincs megengedett maximum ugyebár.

Még '99-ben hallottam ismerősöktől egy történetet, hogy egy gyerek megfogadta, hogy sosem vezet ittasan, de haverok rádumálták, de csak 1 pohár bort ivott.
    Hazafelé jövet pedig ködben, csúszós úton elélépett egy hulla részeg gyalogos, elütötte, teljesen önhibáján kívül, és lecsukták.
  • I.C.ram
    Ha részeg volt, akkor szerintem is megérdemelte volna a halált. Aki részegen vezet az meg is érdemli. Már félek kimenni az utcára, mert nem tudom mikor tarol el egy részeg a E-klubból hazajövet.
  • Taranov
    Ja, értem, csak akkor nem értem miért véditek.
  • RelakSfromhome
    Ez 1 db , ahogy olvasom a dolgot...
  • Pempő
    Most ezen mit nem értesz? Kirepült a kocsiból, elment a faszba, megtalálták, visszavitték a helyszínre, készen volt, ezért leült egy ülésdarabra, és egy fotós lekapta. Az év balesetképe :D
  • Taranov
    Én elolvastam, csak ha alig került elő a baleset után, akkor nem értem, hogy hogy ülhet a trabant ülésének felén.
    Ráadásul aki ott ül az egy részeg disznó.
  • Taranov
    Nem, azt mondta az előttemszóló, hogy a trabis gyerek volt, aki be volt rúgva, jogsija se volt.
    És körbefordult az úton, és a Renaultos volt a vétlen.
    Azaz ő volt a hibás.
    A Renaultosnak meg minimum baja az, hogy a kocsija jól szétment. Ezekután nem lennék a trabissal ilyen elnéző.
  • I.C.ram
    Látszik a képen, hogy a Trabi nem volt önhordó alvázas :D
  • Jano
    Olvassátok el a cikket. A Trabis úgy be volt állva, hogy alig került elő a baleset után.
  • CSOCSO
    hülye vagy!esküszöm...:)
  • Degec
    me az :))
  • Pempő

Hogy mondhatsz ilyet, te patkány?
  • RelakSfromhome
    Miért? Lehet, hogy ő volt a vétlen sofőr...
  • Taranov
    Jaaa, túl könnyen megúszta.
    Ez az állat.
    Illetve nem, az állat az egy jóravaló lény, ez egy szemét.
  • Jano
    Az a Trabis fiú.
  • Taranov
    Aki ott ül az melyiknek a vezetője?

A Renaulté?
    Mert a trabisra egy kis halál ráfért volna nem sajnálnám.
  • CSOCSO
    ;)
  • I.C.ram
    Durva, hogy egy amúgy sem valami dömper massziív Thalia így szétzúzott egy trabit :D
  • Jano
    És a Renó???
  • RelakSfromhome
    WÁÁÁ!!! :DDDDDD
  • CSOCSO
    mindenhol