101020
.
-
#6871 Rovert csak azért szereted, mert nektek is volt Roveretek! :)) -
#6870 Hát igen, a lányok más szeretnek designban, én inkább a visszafogott eleganciát, ezért az ez előtti 5-ös BMW az egyik kedvencem.
Meg a Rover 75. -
#6869 Hát kb. :) -
#6868 Értem. Akkor ez olyan, amikor én egy ruhát megveszek jó drágán, közben alig falatnyi anyag van benne, és azt meg a pasik nem értékelik. :)))) -
#6867 Utóbbi. :) -
#6866 Miért nem veszel inkább egy új autót? Vagy csak én nem látom annak a rozsdaboglyának az eszmei értékét? :) -
#6865 Hát romos, de egy felújított autóért kérnek kb. 3-4-5 millát. Ami azért magyar szemmel nem kevés, főleg, hogy van rá ugye majdnem 90% vám, azaz kb. 6-9 milla. De egy ilyen roncsért, meg max kérnek párszáz dolcsit. Olcsóbb itt megcsináltatni, mint vámmal behozatni kicsinosítva. -
#6864 De akkor is romos. 90%?! Az szép... -
#6863 Ezek nem holmi roncsautók, ezek echte amcsi autók a 60-as, 70-es évekből! Ezekre a vám 90% :( -
#6862 Minek neked ilyen roncs autó? A bontóban is találsz ilyet, miért kell külföldről behozni? :) -
#6861 Én most is BMW-vel járok. Busz-Metró-Willamos. :) Amúgy nekem nem tetszenek annyira. A Merci elegáns szexissége sokkal inkább. :)) -
#6860 Azt tervezem, hogyha lesz egy kis pénzem, akkor behozok egy ilyet, és jól kilapálom.
-
#6859 Na a műszaki mélységekbe ne merüljünk bele, nekem ami ott kiáll belőle, az csak szimplán motor. Jó? :) -
#6858 Nekem mondjuk a BMW jobban bejön, mint a Mercedes, valahogy nekem az nem szimpatikus.
Az utcai autók közül a Rover is jobban tetszik pl. -
#6857 De ha nekem ilyen lenne az biztos, hogy titánfalu garázsban őrízném! :) -
#6856 *akkora -
#6855 Jó hát persze nem kell esőben kint hagyni. De akkor a karburátor, hogy a légszürő csak így fér el. :) -
#6854 Ellenkezőleg! :D -
#6853 Egy ilyenért, ha lenne 10 SLR-em mind odadnám! -
#6852 Attól, hogy nyitott a motorház, nem lesz baja a motornak? -
#6851 -
#6850 Mondtam, hogy nem értek a kocsikhoz. :) -
#6849 Ez már nem Merci, hanem Brabus K8 :)
Bár ebben a szín összeállításban jobban kéne: :))
-
#6848 -
#6847 Daihatsu bontót nem tud valaki? -
#6846 Veletek, lányokkal az a baj, hogy a Mercedesen kívül nem létezik más autó számotokra! :D
Valdd be, hogy ebbe szívesebben ülnél!
Számomra itt kezdődik az autó fogalma :)
-
#6845 merco rulla :) -
#6844 annyira azért nem teccik.. .. :) -
#6843 Nekem ő a nagy kedvenc, bár én nem értek a kocsikhoz, és lehet, hogy leszóljátok:
-
#6842 Ezeknek van stílusa. Míg egy japán szarnak nincs! Olyan semmilyenek a japán autók. Semmi másra nicns tervezve, csak hogy anyuka apuka a bölcsiből elhozza a gyereket. -
#6841 én ezt azért így, egyértelműen nem jelentettem volna ki. -
#6840 Hát igen. Látszik, hogy kezdi visszanyerni a régi önmagát az amerikai autóipar. Le fogja mosni a japán autókat. Kinézetre tuti! -
#6839 Az XLR már járkál az utcákon, ezt az Evoq koncepcióból csinálták:
-
#6838 b ozloptól kissé lamborghinis de azért annyira nem feltünő -
#6837 nagyon dög... de mikó lesznek már ilyenek az utcán?
amugy erről beszélgethetnénk hogy mé nem adnak ki ilyen autókat értelmes motorral (nem 700 mert az minek) -
#6836 hát nem merném végighúzni a parketán:))))) -
#6835 Icramnak igaza volt :D
Valahol tényleg cc-nek írják :) -
Engine
Type: V12
Displacement: 7500 cc
Horsepower: 750 bhp
-
#6833 Na ez az autó brutál jól néz ki!
Cadillac Cien (2002es concept autó). Remélem ezt is meg fogják csinálni mint az Evoq koncepciót.
-
#6832 Nem rossz! Bár "kicsit" problémás lehet mozgatni. Pl: szoba átrendezés,stb...