101020
.
-
#6911 szintén:
-
#6910 Volga -
#6909 Jaguar? :)) -
#6908 Oroszok:[szin]
-
#6907 hát gondolkodom hogy csináljak videot.. de felesleges mert csak hang... rallizni ugyse tudnék vmi eső nélkűl.. mert azért egy 2 ezres dize' ató' mata nem egy versenygép.... -
#6906 de már nincs meg az :(( -
#6905 Mutterom Ticoján mikor a kipufogó kilyukadt nagyon atom hangja volt :) -
#6904 ehhhee:) vagy kilyukadt vagy szétcsúzott az autómon a kipufogó :)))))))))))))) olyan hangja van mint egy amcsi autónak:) űűűűberzsííííííííír:))) sőőt még jobb... mert ez jobban berezonál ehhe:)))))))) megszolalt mellettem egy másik autó riasztója:)))) gyíííííííííííííí nagyon meleggggggg -
#6903 Szerintem beteges félreütési kényszer az autós topikba írásnál :)) -
#6902 Szerintem egy ilyen autónál nem kell érteni már az autókhoz.
Nekem a teljesen sima is megfelelne, nem kell oda az a Brabus + a felár :)
Ez olyan autó, ami tökéletesnek mondható minőségben, kényelmeben, teljesítményben, szóval fölösleges is veszekedni a műszaki adatokról.
Én így látom. -
#6901 Biztos találta az utcán. :) -
#6900 Számomra máig rejtély, hogy hogyan tudott valaki elkötni egy tankot. -
#6899 Hallottam anno a hirekben. :) -
#6898 Amerikában egy "nemvoltgyerekszobám" ember ki is próbálta. :) Fél napon át kergették :) -
#6897 Akárki akármit mondd, ez viszi a pálmát! Nem okoz vele gondot a parkolás, vagy a közlekedés dugóban, ráadásul ha eltéved az ember, ott csinál vele utcát a városban, ahol akar... :))
-
#6896 Szájjál már le rólam. -
#6895 mivan veled te?????
én cisnáltam ügyet???? épp azaz hogy nem én hanem más lovagolt azon fél napig....olvass vissza ha enynire rövid távú az agyad -
#6894 nekem nem fáj:) egyszerűenc sak viccesnek tartom.... nem ezt a 10 darabos dolgot.. hanem az egész:)
de tudod mit? igazad van:) úúgy van ahogy te mondod:)) adjá' 10 slr-t azért a sevié... megérdemled -
#6893 Igen! Én vagyok itt a fő agresszor.
Abból az 1/4 mérföldes dologból is akkora cuccot csináltál, mint egy hisztis liba. -
#6892 LOL! :D Nem érted. MÁR megint. Neked fáj az, hogy 10 SLR=1Chevelle. Mert ugye nem én kötöttem beléd. -
#6891 ;))) mindegy a lényeg hogy a többiek látták mi zajlik .. tudják hogy megint az ICram jött ide az autóival hogy ez a best a merci meg fika:) -
#6890 méé és az neked fáj ha én meg azt mondtam hogy 1 slr ért is 80 darab SS-t adnának? -
#6889 Pont óvoda! Belöled akár diplomamunkát lehetne írni SOTE-n. Beteges üldözésimánia. -
#6888 én sem veszekedni akarok... az esetek 80% ban nem én csinálom a feszültséget...hanem "más"
-
#6887 Najó ez vicc!! :D Ha én 200 Pullmann mercit adnék érte, akkor mivan??
Hát ez kész! Mondtam, hogy 10 SLR-t adnék érte, és most tényleg ezzel belekötöttem CSOCSOba. Ez most komoly??? :DD Nagy móka vagy! :D Beszarás. Meséld már el, hogy miben kötöttem most beléd???? -
#6886 :) -
#6885 Ne veszekedjetek már! Mindenkinek más tetszik és kész! :) Én teljesen odáig vagyok azért az ezüst Brabus K8-asért tűpiros belsővel, még egy Ferrari sem érdekelne mellette. :) Jó, mondjuk én nem is értek az autókhoz, ezt bevallom, de ilyen kicsiségeken szerintem ne veszekedjetek. :) -
#6884 CSOCSO, hozzád szólt valaki??
lol ovoda:)))) -
#6883 ÍGY VAN!!:))) -
#6882 LOL e klub... kevesebbszer voltam ott mint te az is biztos.. 50 szer mondtad el?? nekes is 50 szer mondták el ugyan azt amit én.. nem egye mebr elmondta hogy kcisit se konyítasz a dologhoz csak az lebeg elötted hogy amercican muscle car:) én keresem a balhét?:))))) ki is jött azzal odalent hogy 10 slr -t adnál egy ilyen tragacsé? nah ki?? ki jött ahhoz hogy neked a merci egy nulla nálad az SS nél kezdődik az auto he???
ppff:)lol -
#6881 De te igen. Meg én is :) -
#6880 CSOCSO, hozzád szólt valaki?? Most megint keresed a balhét, mikor senki nem szólt hozzád.
Ezt már vagy 50* elmondtam, hogy mindenkinek más jön be. Neked az E-klub stílus, másnak más. -
#6879 1 slr ért 800 olyat kapnál -
#6878 Ő se -
#6877 LOL ebből látszik hogy rohadtul nem értesz a dolgokhoz és mint tudjuk alapbol utálod a japcsikat szal senki nem hallgat rád.. és ott van a neked az SS nél kezdődik azauto nem annál a brabusnál:) lol.. lhet hogy az a brabus kicsit jobban megy mint az SS és kb 18 szor akkora kényelemés luxus van benne... ha ebbe bele akarsz kötni akkor LOL -
#6876 most lestem meg a BB2-t pont ilyen autó van benne -
#6875 Hát igen, ez valóban nagy előny -
#6874 Meglehet, de nekem végülis a Rover 25 és a 75 is tetszik kívülről-belülről, mondjuk a 75 kimondottan elegáns. A váltó kezelhetősége meg sem közelíti az 1.4-es Golfot, a rückwertz akadozott meg minden. -
#6873 Az az ezüst Brabus, a tűzpiros belsővel nekem nagyon tetszik! Illik a stílusomhoz, és egy csomó ruhámat felvehetném hozzá. :) Nem kell megbotránkozni, ez női logika. :P -
#6872 A Rover, miután kikekrült az angol kezekből egy kalap szart sem ér designeban.