101020
.
  • HuAn82
    szintén:

• I.C.ram
    Volga
  • Taranov
    Jaguar? :))
  • HuAn82
    Oroszok:[szin]

• CSOCSO
    hát gondolkodom hogy csináljak videot.. de felesleges mert csak hang... rallizni ugyse tudnék vmi eső nélkűl.. mert azért egy 2 ezres dize' ató' mata nem egy versenygép....
  • Taranov
    de már nincs meg az :((
  • Taranov
    Mutterom Ticoján mikor a kipufogó kilyukadt nagyon atom hangja volt :)
  • CSOCSO
    ehhhee:) vagy kilyukadt vagy szétcsúzott az autómon a kipufogó :)))))))))))))) olyan hangja van mint egy amcsi autónak:) űűűűberzsííííííííír:))) sőőt még jobb... mert ez jobban berezonál ehhe:)))))))) megszolalt mellettem egy másik autó riasztója:)))) gyíííííííííííííí nagyon meleggggggg
  • Taranov
    Szerintem beteges félreütési kényszer az autós topikba írásnál :))
  • Taranov
    Szerintem egy ilyen autónál nem kell érteni már az autókhoz.
    Nekem a teljesen sima is megfelelne, nem kell oda az a Brabus + a felár :)
    Ez olyan autó, ami tökéletesnek mondható minőségben, kényelmeben, teljesítményben, szóval fölösleges is veszekedni a műszaki adatokról.
    Én így látom.
  • Kata
    Biztos találta az utcán. :)
  • I.C.ram
    Számomra máig rejtély, hogy hogyan tudott valaki elkötni egy tankot.
  • Kata
    Hallottam anno a hirekben. :)
  • I.C.ram
    Amerikában egy "nemvoltgyerekszobám" ember ki is próbálta. :) Fél napon át kergették :)
  • Kata
    Akárki akármit mondd, ez viszi a pálmát! Nem okoz vele gondot a parkolás, vagy a közlekedés dugóban, ráadásul ha eltéved az ember, ott csinál vele utcát a városban, ahol akar... :))

• I.C.ram
    Szájjál már le rólam.
  • CSOCSO
    mivan veled te?????
    én cisnáltam ügyet???? épp azaz hogy nem én hanem más lovagolt azon fél napig....olvass vissza ha enynire rövid távú az agyad
  • CSOCSO
    nekem nem fáj:) egyszerűenc sak viccesnek tartom.... nem ezt a 10 darabos dolgot.. hanem az egész:)
    de tudod mit? igazad van:) úúgy van ahogy te mondod:)) adjá' 10 slr-t azért a sevié... megérdemled
  • I.C.ram
    Igen! Én vagyok itt a fő agresszor.

Abból az 1/4 mérföldes dologból is akkora cuccot csináltál, mint egy hisztis liba.
  • I.C.ram
    LOL! :D Nem érted. MÁR megint. Neked fáj az, hogy 10 SLR=1Chevelle. Mert ugye nem én kötöttem beléd.
  • CSOCSO
    ;))) mindegy a lényeg hogy a többiek látták mi zajlik .. tudják hogy megint az ICram jött ide az autóival hogy ez a best a merci meg fika:)
  • CSOCSO
    méé és az neked fáj ha én meg azt mondtam hogy 1 slr ért is 80 darab SS-t adnának?
  • I.C.ram
    Pont óvoda! Belöled akár diplomamunkát lehetne írni SOTE-n. Beteges üldözésimánia.
  • CSOCSO
    én sem veszekedni akarok... az esetek 80% ban nem én csinálom a feszültséget...hanem "más"
  • I.C.ram
    Najó ez vicc!! :D Ha én 200 Pullmann mercit adnék érte, akkor mivan??

Hát ez kész! Mondtam, hogy 10 SLR-t adnék érte, és most tényleg ezzel belekötöttem CSOCSOba. Ez most komoly??? :DD Nagy móka vagy! :D Beszarás. Meséld már el, hogy miben kötöttem most beléd????
  • CSOCSO
    :)
  • Kata
    Ne veszekedjetek már! Mindenkinek más tetszik és kész! :) Én teljesen odáig vagyok azért az ezüst Brabus K8-asért tűpiros belsővel, még egy Ferrari sem érdekelne mellette. :) Jó, mondjuk én nem is értek az autókhoz, ezt bevallom, de ilyen kicsiségeken szerintem ne veszekedjetek. :)
  • CSOCSO
    CSOCSO, hozzád szólt valaki??

lol ovoda:))))
  • CSOCSO
    ÍGY VAN!!:)))
  • CSOCSO
    LOL e klub... kevesebbszer voltam ott mint te az is biztos.. 50 szer mondtad el?? nekes is 50 szer mondták el ugyan azt amit én.. nem egye mebr elmondta hogy kcisit se konyítasz a dologhoz csak az lebeg elötted hogy amercican muscle car:) én keresem a balhét?:))))) ki is jött azzal odalent hogy 10 slr -t adnál egy ilyen tragacsé? nah ki?? ki jött ahhoz hogy neked a merci egy nulla nálad az SS nél kezdődik az auto he???
    ppff:)lol
  • Taranov
    De te igen. Meg én is :)
  • I.C.ram
    CSOCSO, hozzád szólt valaki?? Most megint keresed a balhét, mikor senki nem szólt hozzád.

Ezt már vagy 50* elmondtam, hogy mindenkinek más jön be. Neked az E-klub stílus, másnak más.
  • CSOCSO
    1 slr ért 800 olyat kapnál
  • CSOCSO
    Ő se
  • CSOCSO
    LOL ebből látszik hogy rohadtul nem értesz a dolgokhoz és mint tudjuk alapbol utálod a japcsikat szal senki nem hallgat rád.. és ott van a neked az SS nél kezdődik azauto nem annál a brabusnál:) lol.. lhet hogy az a brabus kicsit jobban megy mint az SS és kb 18 szor akkora kényelemés luxus van benne... ha ebbe bele akarsz kötni akkor LOL
  • CSOCSO
    most lestem meg a BB2-t pont ilyen autó van benne
  • Taranov
    Hát igen, ez valóban nagy előny
  • Taranov
    Meglehet, de nekem végülis a Rover 25 és a 75 is tetszik kívülről-belülről, mondjuk a 75 kimondottan elegáns. A váltó kezelhetősége meg sem közelíti az 1.4-es Golfot, a rückwertz akadozott meg minden.
  • Kata
    Az az ezüst Brabus, a tűzpiros belsővel nekem nagyon tetszik! Illik a stílusomhoz, és egy csomó ruhámat felvehetném hozzá. :) Nem kell megbotránkozni, ez női logika. :P
  • I.C.ram
    A Rover, miután kikekrült az angol kezekből egy kalap szart sem ér designeban.