101020
.
-
[Walaki]D`Lair #6991 Szép-szép, de egy Impreza STi vagy egy Evo VII pl. sokkal fílingebb autó, ha már ilyen alacsony szintű hülyeség az összehasonlítási alap... -
#6990 kitudja... nem nagyon vannak 20 éves suprák... majd meglátjuk.. most még bírják mint atom... és köztudott hogy a supra moorját szeretik a legjobban mert rohadtul jol tuningolható és nem megy szét fél perc alatt... -
Xboxman #6989
-
#6988 Hát szerintem amíg valaki tapasztalatlan vezető nem a feelingre megy. Még nem próbált ki sok kocsit, akkor nem feeling mániás. De mondjuk az Avensis az valóban nagyon jó kocsi, szóval az tapasztalt autósoknak is nagyon jó :) -
Xboxman #6987 //Jóétvágyat//
off:tessék engem authorizálni mert megsértődöm:) -
#6986 //Katababa lelép ebédelni. Pá és pussz // -
Xboxman #6985 Kicsit magyatalanúl írok asszem -
Xboxman #6984 Nemértem mi köze van a kettőnek egymáshoz...Feeling vs. tapasztalat
Egyébként meg tök meddő ez az egész én akkor sem fogok ilyen kis kartondobozokban zötykölődni:) -
#6983 -
[Walaki]D`Lair #6982 én nem...:DDD -
#6981 Én igen -
Xboxman #6980 Taranov ez nem neked ment ne érts félre:) -
Xboxman #6979 "Ha egy haldokló utolsó kívánsága az lenne, hogy feküdj le vele, megtennéd? nem"
A franc..
-
[Walaki]D`Lair #6978 Én speciel igen...épp azokat nézegetem...;) -
#6977 Ne linkeld már ide be a képeimet! Senki nem kíváncsi rá! -
[Walaki]D`Lair #6976
-
[Walaki]D`Lair #6975 Amúgy az XC90-nek is ugyanolyan "zöld" a motorja, pedig 3 literes soros 6-os biturbó...:)))) -
#6974 -
#6973 Nem lol.
Környezetkímélésben, fogyasztásban az 1.6-os Avensis simán veri a Hemit, és nem tudom hány éves vagy, meg hány autód volt már, de én még nem vgayok annyira "tapasztalt" autós, hogy a feeling miatt vegyek meg egy kocsit.
Szóval az Avensis magasan győzne nálam. -
[Walaki]D`Lair #6972
-
#6971 hmmmm.nekem az autó kell :) -
[Walaki]D`Lair #6970 Elég tartós... -
#6969 Affranc!... -
Xboxman #6968 ne bízd el magad lehet ,hogy én is indulok:P -
Xboxman #6967 jah de mennyire tartós egy twin turbo supra moci ami x ezret pörög?!!Az amcsi motorok már 2000körűl lenyomják a max nyomatékot... -
#6966 Na, most hogy így behízelegtem magam nálatok, majd tavasszal gyertek ki a ringre a Misspeed-re és szavazzatok rám.
Infó itt -
[Walaki]D`Lair #6965 nem szeretem a sört...:D -
[Walaki]D`Lair #6964 De a japánok sem csak 1.6-os motorokat gyártanak...való igaz, hogy nincsenek 8 literes atombrutál mocijaik, de azért egy Supra vagy Skyline "se piskóta" ilyen szempontból és azért az odabasz egy V8-nak... -
#6963 Na, tipikus férfiaknak való háttereket találtam nektek. Klassz autók, gyönyörű lányok. Igaz sör nincs a képeken, de ezt talán megbocsájtjátok. :)
ITT -
[Walaki]D`Lair #6962 Mint vöröshagymában a proletáröntudat... -
Xboxman #6961 Ebbe ne menjünk bele!Az amcsi motorok korszerűtlenek ez való igaz ,de a feelingben az bármelyik japcsit lenyomja(Hemi vs. 1.6-os Avensis lol)! -
#6960 Egyik sem. :) Kevés vagyok én ilyen hölgyek közé, mint dobostortában a ritmusérzék. :) -
[Walaki]D`Lair #6959 melyik vagy te?...:D -
#6958 Ezt most csak nektek, csak most, csak itt.
-
#6957 1.6-tal. -
#6956 És hanyas motorral fogyaszt ennyit? 1.2-el? -
#6955 Csak annyi baja van vele szerintem, hogy nem tudja, hogy szinte a legkorszerűbbek a japán motorok.
Pl. ha csak a Toyota mai motorjait nézzük, pl. az Avensisét, sokkal jobb, mint a hasonló árkategóriában mindegyik más.
Bár a Vectra is ugyanaz a kategória, és az is nagyon atom, az is csak 8 litert fogyaszt városban 100-on. -
#6954 hát most a mercim hangja is olyan hogy majd beszarok tőle!!!:) esküszöm jobb hangja van mint egy v8asnak:))))))))))))))))
-
#6953 Olvastam :P -
[Walaki]D`Lair #6952 Mi a bajod a japán motorokkal? Lehető leg környezetbarátabb mocik...nem a V8-as nagy baszom ami autók...én is szeretem őket, meg a hangjuk is gyönyörű, nade egy benzintemető ózonlyuk mindegyik...:))))