101020
.
-
#7031 Forbidden -
#7030 durva, mi? -
#7029 Ja és bazi nagy Ford terepjárót láttad a Tárogató tetején?? Akkora kereke van, mint egy malomkő! Magasabb az egész, mint egy IFA :D Nagyon komoly azt is megéri megnézni. -
#7028 Ez az!! Ez a Kadett volt az!! Trabi sárga szinű. -
#7027 Ascona A:
Gondolom nem ez.
Viszont ilyet (Kadett B) többet is láttam a környéken:
-
-
#7025 Talán régi ascona (első szériás), de nem vagyok benne biztos. -
#7024 kb. Ilyen.
-
#7023 Meg szokott néha nem sokkal elötte állni egy régi Opel, de sajna nem ismerem a típusát, mivel közelebbről még nem vizsgáltam meg. -
#7022 Ez váratlan volt :D -
#7021 Elég jó állapotban van, ahhoz képest, hogy egy csajé :D Recaro űlések, szép felnik, rohadásmentes kasztni. Megéri megnézni szerintem, nekem tetszett legalábbis. -
#7020 HUÁ! -
#7019 Sose megyek arra, mindig előbb elfordulok, de majd kerülök egyet! Szépséges? -
#7018 A kishölgy nekem is bejön. -
#7017 Nekem nagyon bejön, meg a kishölgy az első képen :) -
#7016 HÁHÁ ENYÉM A 7000k!! :D -
#7015 Nekem nem tetszik az az Alfa Romeo. Maradok a Brabus K8-asomnál. :) -
#7014 Ha az a jobb oldali csávó befér ebbe a kocsiba, akkor megeszem a kalapom :)
-
#7013 Kurva nagy élmény lehet egy RÉGI! Minivel Monte Carlo Rallyn robogni :)
-
#7012 Régi Skoda Rapid :)
-
#7011 Na ze LOL :D
-
#7010 ehhe:)))
az oké hogy az újabb alfáknak a belsője cool... az hogy a külseje kinek tetszik az egy dolog.. nekem nem.. csunya az egész.. a lámpák a forma minden.. de ez egyéni dolog.. lambo ,ferrari, maserati .... ezek zsííírok nagyon is.. nem az olasszal van nekem bajom... -
#7009 Most is ott áll a Manta, ahol mondtam, láttad? -
#7008 Miért kell a másikra mutogatni? Szánalomtopik, amiben mindenki ugyanazt csinálja, és ennek semmi köze az autókhoz. -
#7007 SOHA! :D Mert amcsi autó, így meg úgy! :) -
#7006 Hát azért ez durva, hogy randa az Alfa! Nekünk is van egy 156 1.8-as Alfánk, és úgy megy mint a huzat!! Kibaszott jól megy. Szerintem az olaszok két dologhoz nagyon értenek, az erős motorhoz, és a szép kulső/belsőhöz, de a minőség nem az erősségük :D Én még nem nagyon láttam olyan olasz autót, ami ronda lenne, jópersze a Fiat az nem szép, de az nem is a szépségre megy. Maseratikról nem is beszélve. Lamorghini, Ferrari. -
#7005 majd ha icram, nemjön olyanokkal hogy az amcsi igy amcsi ugy. majd akkor.. -
#7004 Hány év múlva léptek túl ezen a "szinten"? -
#7003 amugy ezt a japcsi autok hogy bírjék dolgot is hagyjuk.. ugy csináltok mintha a mostani amcsi autok fele nem lenne újjáépítve.. és ami nincs azzal nem száguldoznak mert 80 mph-t nem tud... -
#7002 lol:) a japánok meg azokon röhögnek akik röhögnek a japán CSODÁKON -
#7001 az hogy szerinted jobb meg szebb az senkit nem érdekel...szerintem is szebb meg jobb egy supra mint egy amcsi auto.. és?...
amugy jobbnak semmiképpen nem nevezném... szebb???ez az első alfa amire aszondom szép.. a többi alfa mind randa...de nekem ez se szebb a merciknél...
-
#7000 Amerikai DRAG versenyeken kiröhögik a japán csodákat. -
#6999 Ne viccelj már. :) 1.6 Az ne is menjen 8l fölé :) -
#6998 nem:) azokban egyikben em ültem..amcsiban már ültem.. egy pt cruisert elvezettem ugy 50 km en keresztűl de az nem v8:) és alig volt pár éves:) de ültem régi amcsi kocsikban.. hát nem szeretném commentelni mert anyázás lesz... -
Hát igen, ez kicsit szebb/jobb mint egy Merci -
#6996 Te nagyon a végét járhatod! :) Hallgass egy kis Crossfire - Crystal Lake -et -
#6995 Én ültem már amcsi autóban, még amcsi halottas kocsiban is :) Hidd el annál nagyobb feeling nincs! Nem tudod lehúzni az anyósűlés ablakat, olyan széles. -
#6994 Elg tahó dolognak tartom más képét belinkelni, és ezzel udvarolni :) -
[Walaki]D`Lair #6993 sztem te még egyikben sem ültél amúgy...:DDDD (én se) -
#6992 egy amcsi autóban mi a filing?max a hangja.. üljetek be egy subaruba vagy egy evo 7esbe.. menjetek vele egy kőrt.. nah annak van filingje!