101020
.
  • Taranov
    Az szerintem replika.
  • Pempő
    Egyik rokon most cserélte le az S40-ét, állítólag rengeteg gondja volt vele. Emellett mondják, hogy szűk a beltér, azonkívül kifutó modell, ezért se javasolt. Rokon Mazda 6-ot vett helyette, én is azt vennék ennyiét.
  • Loál János #7069
    Biztos még bejáratós.
  • GregSB
    De rájöttem már mi lehet a szitu: A Mazda az amerikai piacra direkt ilyen kocsikat gyárt. Kint az összes kocsi nyikorogva áll meg, ezt lehet tudni a filmekből :D
  • GregSB
    AAARGH.

Ma reggel láttam Britni Szpírsz új klippjét(amiben Madonna is benne van). Ennek az elején egy zsír új Mazda RX-8 al parkol le. Megállás közben azonban felfigyelhetünk egy igen érdekes dologra: a kocsi fékei nyikorognak :DD
    Mostmár ezt is tudom, Mazdát soha nem veszek az tuti, milyen sz@r már hogy egy vadi új kocsi fékei nyikorognak?
  • Kata
    Én még dobnék hozzá egy kicsit, és egy Mercit. Vagy ha rám szakad a Nemzeti Bank, akkor egy K8-as Brabust természetesen... De akkor már kettőt. Egyiket csak hétvégén és ünnepnapokon használnám. A másikkal meg a sarki közértbe járnék. :)))
  • Taranov
    LOL. Tudtam már reggel, mikor felkeltem, hogy majd jövök az autómánia topikba és elkezdődik a fikázás.
    De teljesen alaptalan, nagyon jó motorok.
  • Taranov
    Na ja, csak az én szememben hányadék annak a kocsinak a design-ja.
  • Taranov
    Mostanában én is figyeltem, hogy 4 990 000-nél húzzák meg a határt, azaz onnan indulnak az alapmodellek:
    Nissan Primera, Volvo S40, VW Passat, Audi A3, Alfa 156, BMW 3 stb. stb.

Szóval én vagy Passatot vagy 156-ost vennék.
    A Volvo az túl svéd :))
  • Pyx #7062
    lexust :)))
  • Klon
    Hondát :)
  • [Walaki]D`Lair
    Talán Egy Ford Focus-t

Ford Focus Trend

3 ajtós
    2.0i 16V (130LE)
    Sport futómű
    kagylóülések
    15"-os csajozós felnik
    stb...

Bruttó 4.290.000Ft alapáron...
  • CybearBoy
    Mi lenne? Még mindig tetszik a Lada, nyilván benne van, hogy 1200-esen tanultam meg nemrég vezetni, és mivel még javában gimis vagyok, lassan remélem egyetem, egy darabig tuti nem lesz semmilyen autóm, vagy ha lesz is az inkább Lada lesz, mint s40 vagy 156. És annak is nagyon örülnék, mert tetszik, de ha választanom kéne, ingyen elvihetném valamelyiket, valszeg inkább egy s40/156-ba pattannék be. De ha most fater le akarná cserélni az Asttát, (aminek örülnék), akkor tuti s40-et vagy 156-ot javasolnék neki.
    Lada rulez.
    písz
  • I.C.ram
    Szerintem nem éri meg a VW motorja az árához képest. Nem is túl erős, és zabálja a benzint már alacsony térfogatnál is.
  • I.C.ram
    Huhh ma űltem unokatesóm S60-as Fullextrás (még TV is volt benne) Trubodízelében. Nagyon komoly volt! :)
  • HuAn82
    "Lada rulez" Akkor ezzel meg mi lesz??
  • CybearBoy
    Csak kíváncsiságból kérdezem: ki milyen autót venne most 4-5-6 milliós árkategóriában? Nekem most nagyon megtetszett az S40-es Volvo, kerek 5 millióért (1.6-os Classic benzines) már elég szépen felszerelt modellt lehet kapni, és szerintem az autó is nagyon király. Második helyen meg a 156-os Alfát jelölném meg, bár ez picit drágább az S40-nél, de szintúgy nagyon tetszik (1.6-os TS, distinctive).
    S40 156
  • GregSB
    Ez szerintem mindig is köztudott volt. A lupot leszámítva elég sokat esznek a véwé-k.
  • Taranov
    Valóban, nem a fogyasztásuk miatt szeretik az emberek.
    Szerintem kijelenthetem, hogy szeretik az emberek.
  • I.C.ram
    Schwimmwagen a becsületes neve :)
  • I.C.ram
    Nem bántásnak mondom, de a VW motorok elég szar fogyasztásúak a teljesítményükhöz képest.
  • Taranov
    Hát ne, de az én Golfom az 1.4-es, mert ugye mutter vette, neki a motor nem számít. És az is 8-at fogyaszt.
  • Guest
    loál™
    © Jano, 2003.
  • Pempő
    Minden horgász álma :D
  • GregSB
    ÁÁÁ ez a legfelső nagyon király :D
  • Pempő
    HUÁ, ilyenek is vannak:

• CSOCSO
    Egy majdnem ilyen szép Murena áll a házunk elött..élőben sokkal jobban tetszik...:

• I.C.ram
    Találtam egy olyan oldalt, ahol vannak olyan veterán autók, amiről álmodni is alig mernék, fillérekért :) Két napja nézegetem, de még az eladó autók 1/100-át sem tudtam átböngészni :)

Itt az oldal. Megéri meglesni, mert nem csak amcsi autók vannak. (de főleg azok)

http://www.hemmings.com/
  • I.C.ram
    Totalcar.hu fórumon nézz szét.
  • HuAn82
    Én azért megkérdezném komolyabb helyeken,nem itt az SG-n.
  • tom..
    kössz mindenkinek a helpet!
  • Pempő
    Nem igazán. Két 16 centis szabadon a kalaptartóban + ha dobozt akarsz, akkor egy mélyláda és jól fog szólni. Műanyagot meg kerülni illik, ha már berakod valamibe, az fa legyen.
  • tom..
    és mondjuk nem kell valami müanyag az aljára valami doboz szerűség hogy jobban szóljó?
  • CSOCSO
    :) hehh.. of korsz!!
  • Pempő
    Semennyi, fogsz egy dekopírfűrészt, és kivágsz két kört. (kalaptartóba rakd)
  • tom..
    üdv mindenkinek!

Van 2 db pioneer 16.5 cm átmérőjű hangfalam! és be szeretném rakni a peugeot 206-os ba! elől van hangfal hátul nincs. A hátsó ajtokba be lehet rakni ekkora hangfalat? vagy ha nem a kalaptartóba való beszerelés-nek mennyi a költsége?
  • Pempő
    Csekk!
  • HuAn82
    Látom a pasi is "nagyon" élvezi!
  • HuAn82
    Szerintem a Merci szebb és jobb. Bár a nő az első képen nem rossz!
  • Pyx #7032
    igy nem!