101020
.
-
#7111 OFFTOPIC
Bocsi a kicsit durva hangnemért, ingerült vagyok :D
Lehet, hogy rosszul van leírva, sajnos nem tudok franciául.
Ha te tudsz akkor segíts :)
Angolra fordítva így szól az idézet:
"And when the day arrives
I'll become the sky
And I'll become the sea
And the sea will come to kiss me
For I am going home
Nothing can stop me now" -
#7110 Jóvanna! :) Nem gúnyosan kérdeztem! csak furcsáltam, hogy hiányzik az alany az első mondtaban, de lehet, hogy ezt most okoskodásnak veszik az emberek :D -
#7109 Nem, csak úgy odab@sztam egy francia idézetet, mert az tök vagány.
Persze hogy tudom. -
#7108 Te tudod mit írtál az aláírásodban? :) -
#7107 Taranov, ha viccelsz rakj oda egy szmájlert, vagy valami hasonlót, mert így kurvára nem esik le egy normál embernek, hogy a kis buksidban mi a szarra gondoltál :) -
#7106 Elolvastam. Asszem erre mondják, hogy felesleges magyarázkodni, csak rontasz a helyzeteden -
#7105 Erre is leírtam, hogy szintén poén volt, mivel Audiból az A8 a legnagyobb, ezért itt is azt írtam, nem gondoltam, hogy lesz olyan, aki komolyan veszi.
Egyébként sportkocsiból valóban fölösleges a business class, hisz sportos vezetésre vannak tervezve, ami nem fér össze a business class-szal. Meg ugye a helykínálat miatt sem. -
#7104 #46" TARGET=_fnew>#46-tól próbáltam elmagyarázni, hogy a replikát nem komolyan mondtam. -
#7103 Azért mert a kedvenced az AUDI A8, attól még minden autónak az magas kategória? Eleve nem csinálnak sportkocsiból Business Classt, ahogy te szoktad mondani. -
#7102 Hallottál már kölcsönzésről??? Gondolod, hogy a filmekben is megvesznek egy hadseregni tankot, meg járművet? Ehh... -
#7101 2.0 motor 130 LE egy lószar! 80-ban volt 2-es motornak 130 LE-je. -
#7100 -
#7099 -
#7098 -
#7097 Hazudozni? Ez a sértegetés inkább. -
#7096 Nem fogom elmagyarázni minden egyes usernek, hogy ne értse félre.
Inkább csak egy linket adok, és olvasd végig, talán megérted.
#46" TARGET=_fnew>#46-tól -
#7095 barom... -
#7094 -
#7093 -
#7092 -
#7091 -
#7090 Én meg válaszoltam rá. Több időm nincs rád, kérlek ne kezdj el sértegetni, meg hazudozni, nem fogok reagálni... -
#7089 Hát én nem tehetek róla, hogy nem érted, amit beszélek. A repülőzős topikban még magyaráztam neked egy kicsit, hátha mostmár leesik, de lehet, hogy nem. -
#7088 Pff... a kutyámmal jobbakat szoktam beszélgetni, mint veled. -
#7087 Nem láttam a klippet. Egyébként no comment, természetesen akkor kell megvenniük a kocsit, ha nem ad a Mazda. -
#7086 szóismétlés száksz... -
#7085 Szerintem most hagyd abba, folyamatosan alázod magad :D
"meg a 8-as szám magas kategóriára vall" - ehhez nem is fűzök semmit.
7,5 milliós (valóban olcsó!) kocsira behinni, hogy 20-25 millió... merész. (Nem veszed meg a trabantomat? Nem replika, és másfél millióért viheted is!)
Madonna, BS szerinted milyen költségvetésű klippeket forgat?
Az, hogy valaki egyszer azt mondta, hogy egy Lambo replikát ki lehet hozni itthon 2 gurigából, az nem jelenti azt, hogy amerikában ez ugyanennyi, főleg hogy diablo profilt nem kell legyártani, mert létezik, RX-8-ból nem hiszem hogy van ilyen.
Nem láttam szerencsére az említett klipet, de összetörik benne a kocsit? (tehát indokolja-e egyáltalán valami, hogy replika legyen?)
Szerinted a Mazda örömében nem ajánlana (ajánlott) fel egy kamionnyi RX-8at örömében, hogy "ekkora sztárok" népszerűsítik azt? -
#7084 min kacag? Azon, hogy 20-25 milliót gondoltam? Há bazzeg, Mazda RX-8, ugye sportkocsi, meg a 8-as szám magas kategóriára vall, nem gondoltam, hogy 7,5 millió.
Egyébként láttam egy VW Corrado-t (Corrando?) az Árpád hídnál, de szerintem ez a legutóbbi széria volt, mert igen korszerűnek tűnt, volt valami hasonlóság e között és a III-as Golf között.
Nem értem miért szünetették be a gyártását, nagyon atom, bár ennél szebbre nem lehetett volna csinálni talán.
D-vel kezdődött a rendszáma. -
#7083 [KACAG] -
#7082 hehehe :))) -
#7081 Költségvetés... -
#7080 Jaaaaa, az nem sok, aszittem 20-25 millió -
#7079 LOL :DDD -
#7078 Neeeem. Elmondom akkor mi van: A kocsi nem nyikorog a valóságban, csak rákevertek egy default féknyikorgás hangot miközben megáll. Már vagy 20 éve ezt a gagyi hangot használják minden amcsi filmben az autók megállásánál. Ez olyan alap baromság, mint pl a sejtelmes jeleneteknél az eltúlzott gőzbeömlés minden irányból :DD -
#7077 7,5mFt -
#7076 Urissten! Egy szaros Mazdából miért kéne replikát csinálni egy Madonna-kliphez??? MADONNA! Ezen van a hangsúly. Nem egy bableveses kurva az... -
#7075 Mé mennyibe kerül? -
#7074 LOÁL, jó kocsi az az RX-8, de nem az a kategória amiből replikát készítenek. -
#7073 Mondjuk a Mazda 6 se rossz cucc.
Bár aki európai autókban gondolkozik, az nem nagyon van oda a japánokért.
Ez csak tapasztalat, mert én pl. mindkettőt szeretem. -
#7072 Másolat, egy kliphez minek vegyenek egy olyan kocsit, mikor másolatot készítenek 2 millió magyar ft-nak megfelelő összegért :))