101020
.
-
#7191 elég sok... szerintem milkákban számolj :) -
#7190 Na ki lett adva a feladat tesónak, hogy nézzen utána, hogy mennyi egy amcsi autó behozatala. :) Remélem sikerrel jár. -
#7189 Biztos jo auto a Lada Niva, meg kis helyen is megfordul, meg bárhol elmegy, de itt szerintem megadná magát :) -
[Walaki]D`Lair #7188 aha -
#7187 Az a Starsky & Hutchos ugye? Nekem az is tetszik, de az már túl kései darab, inkább ez. Ez a Torino már majdnem a Ford Hi-endje, ennél már csak a Ford Torino Cobra volt táposabb. -
#7186 :)))) -
[Walaki]D`Lair #7185 Ez csúnya....'73-as Torino szvsz sokkal szebb... -
#7184 hehe :-DDDD -
#7183 a Suzuki az autogyártás szégyene design szempontjábol :) -
#7182 Nem kell mindenkinek ilyenje lennie, csak nekem!! :D Kicsit bealáznám a sok szar szuzsukit. Meg a sok béndzsó japán nyomeszokat!! (ezt CSOCSO kedvéért) :D -
#7181 HAMANN LAS VEGAS WINGS
with 485 hp / 357 kW and gullwing doors
HAMANN POLE POSITION based on the BMW E 46
6.1 V12, 331,2 kW / 450 hp, 311 km/h:
The HAMANN Motorsport HM5/450 V12 Based on the BMW '5
One of the Fastest Compact Car All Over The World:
HAMANN Motorsport HM 3.2/350 Based on the BMW compact
-
#7180 De a Suzukinak sokkal jobb a fenntartási költsége és környezetkímélőbb. Ha ilyenek lennének Suzuki helyett, akkor elköltöznék ebből az országból. Tragédia lenne :) -
#7179 Az a motor dorombol benne, ami az elődje a későbbi Ford Mustang Boss 302-eseknek. -
#7178 1 milla :)
Ennyiért új suzukit nem kapsz, és azért egy egy csöppet jobban megy :D
Ford Torino GT
-
#7177 A Suzuki-t sem szeretem ha ez vigasztal,de a FIAT-okat alapból utálom. Ez van... -
-
#7175 -
#7174 -
#7173 Na ja, szebb, mint a Suzukik, de nekem egy olyan érzésem van, hogy komolyabb a Wagon R+. De lehet, hogy tévedek. -
#7172 Sokkal jobb autó, mint a szaros Wagon R+. Épp ma láttam egyet közelről, nagyon kicsi az autó kivülről, viszont belülről iszonyat tágas a kategóriájához, és a külsejéhez képest! Méretben még szerintem kisebb is mint egy Swift. -
#7171 Jaaa most látom csak, hogy van ott link is. Nem onnan vettem, csak emlékeztem, hogy a 156-os is volt év autója, meg asszem a Punto vagy Bravo is. -
#7170 Megint a mellé duma... -
#7169 Pffujj! Na ne!!! -
#7168 Amire hivatkoztál. (#7149) -
#7167 Igen, ez valóban igaz, nagy presztízsű márkáik vannak, amelyeknek megvan a szép tág vevőköre. -
#7166 Azért, mert nem tudnak semmi újat kihhozni. :)
Szinte NULLA új tipus jelenik meg 5 év alatt. -
#7165 Milyen cikkből? -
#7164 Igen, hát a designjuk nem rossz.
Ha jól emlékszem német autó nagyon régen volt, talán mert nagyon drága autókat gyártanak? -
#7163 Igen, ez olvasható ki a cikkből :D -
#7162 Szerintem az olaszok a legsiekresebbek az év autója címnél. Szerintem olasz autó nyerte el a legtöbbször. :) -
#7161 Most az utolsó szóért megy a verseny? Mert akkor esélyes vagyok. -
#7160 Tied az utolsó szó, megnyugodhatsz... -
#7159 Ez a mondás nem ide tartozik.
Mindenki szépen félreértette, bizonyosan azért, mert a replika témát túl komolyan veszik.
Az én meglátásom szerint nem egy elterjedt dolog a replika, ugyanis autót lehet kölcsönözni, nem sok van, mégis mindenki komolyan vette amit mondtam.
Nem tudok mit tenni, te most nem fogod elhitetni velem, hogy hülyeséget mondtam és így mentegetem magam, inkább neked kéne mentegetni magad a félreértésért.
Ezt persze ne úgy vedd, hogy én ezt várnám el, csak mondom, hogy úgy egészségesebb lenne a szituáció. -
#7158 Elég egyértelmű vélemények voltak itt is és az idevonatkozó gumis topikban is, úgyhogy csak azt tudom javasolni neked, amit már korábban is: ne huzasd a témát, mert magad alatt vágod a fát. -
#7157 Van olyan vélemény, amit meg lehet osztani ebben a témában, azaz az Autómánia topikban, és van amit nem.
Pl. azt a véleményt, hogy a Madonna féle RX-8 replika, elvileg meg lehet osztani véletek, csak elég sokan félreértik. -
A vélemény az mindenhol vélemény.
-
#7155 Nem akartam sem sértegetni, sem feszültséget kelteni az általános eszmecserében, ez szerintem a gumiba tartozik. -
#7154 semmivel nem ment jobb időt a ferrari mint a supra....aztán rájöttem hogy végülis azért abban a suprában is 320 lovacska van... sőőt.. skidpadon 0.98g! és azért ez elég komoly.. egy viper és egy 911 es sem tud ennyit!! -
#7153 Mi van azzal a 320 lóval? -
#7152 Gondoltam ide akartad írni...