101020
.
-
#7319 Az amerikai kocsik kedvelőinek itt egy szép cirkáló: 2 méter motorháztető, 3 méter utastér, 2 méter csomagtartó. :)
-
#7317 Ehhez asszem nem kell kommentár. Ezt csak a légierővel tudják elfogni. :)))
-
#7296 FELESLEGESEN!!!!!! -
#7295 Najó a fasz járatja itt a száját.... -
#7293 Mindenfélét, de nem úgy, hogy 1 autóról berakok 40-et, aztán egy motorról megint 10, mikor ez a topik már rég autós lett (van külön motor topik is), aztán egy kis műfasz körítés, meg pár modellautó, stb. -
#7287 Nem erre mondtam, de mindegy. Menj inkább pihenni, mert széjjelnyomtad a topicot a sok felesleges képpel. -
#7282 LOL olyan ezzel az optikai tuninggal, mint egy lada :D -
#7280 Maszka kicsit túlzásba viszed a dolgot.
Ilyet még egy CSOCSO vs. ICram vagy Taranov vs. Pempö bárbajnál sem csinálunk, pedig ott azért ízzik a levegő.
Vegély vissza kicsit tényleg. -
#7275 Kábeles netem van. -
#7273 Egy kicsit vegyél vissza a modorodból gumipitypang, mert kisodródsz a kanyarban! -
#7271 Most okosan televágja képekkel a topicot, utána meg nem győzi a gépem betölteni az oldalt... Okostojás... -
#7268 Ez sokkal jobb szerintem, mint a Ferrari :)
-
#7263 Faszán tudsz linkelni, de ez kurva unalmas! -
#7261 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLJJJJJJJJJJJJJ MMMMMMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRR LEEEEEEEEEEEEE!!!! :D -
#7259 Na mostmár tényleg regulázd meg magad. :) Ez kicsit sok. -
#7251 -
#7248 Mindjárt Ferrari-csömöröm lesz -
#7247 -
#7245 De most már elég. :) -
#7242 Ez nem autó! Ez Ferrari! Bár tényleg kicsit túlzásba viszi Maszka :) -
#7239 Köszönjük, szerintem pont elég lesz ebből az autóból. :) -
#7210 Énis arra gondoltam, csak szerintem a németekek iszonyat drágán adják. -
#7209 Ha neked ez a putri szar új golf az élet, akkor tudlak sajnálni! :D -
#7208 -
#7207 Na gyerekek térjetek vissza az életbe, nem amerikában vagyunk
-
#7206 amugy meg zsírul néz ki:)))) -
#7205 Chrysler:
hát ez full toyota celica és mr2 koppintás!
-
#7204 Németországbol tudnál hozni amcsi autot, ott foglalkoznak ilyennel, szal nem olyan nagy problema ez... -
#7203 Belemontázsoltatom valakivel egy fotómat az autóba és kirakom háttérnek. -
#7202 Szivesen! -
#7201 Kösziii! Imádlaaak!
Az az ezüst színű, tűzpiros belsővel a gyengém! És eddig még nem voltak meg ekkorában! -
#7200 http://speedycars.net/wallpaper/other_brabus.html
Hátha ezeket még nem láttad -
#7199 Ha találtok szép csicsa Brabus K8-as háttérképeket, ne tartsátok vissza magatokat, nyugodtan szóljatok, vagy küldjétek el nekem! -
Xboxman #7198 elég suxx ez az egész jogrendszer tiszta kőkorszak!Mégcsak nincs is piaca az Euban az amcsi autóknak szal semmi értelme az ilyen mértékű baszakodásnak(még a 200ft is sok lenne) -
Xboxman #7197 ajánlom figyelmedbe ezt a topciot:http://www.v8cars.hu/forum/topic.php?topic=9
Esély konvergál a nullához hacsak nem Csekonics vagy és van 1milllád csak ügyintátásáre meg forgalombahelyzésre -
#7196 Jaja elolvastam. -
#7195 A csatlakozást követően, ha autót hoz be valaki Magyarországra, kell-e adót és vámot fizetnie az autóra?
Ha EU-tagállamból hoz be autót valaki, akkor a belső piac miatt nincs vám, ÁFA-t pedig ott fizet a vevő, ahol a gépkocsit megveszi (magánszemély). A harmadik (tehát nem EU tag) országok tekintetében az autónál vám ás ÁFA fizetési kötelezettség ugyanúgy megmarad, mint most, de az "EU vám" alacsonyabb, mint a magyar (pl.1000-1600 cm3-s katalizátoros autók esetében az EU vámja 3%-kal alacsonyabb). Fogyasztási adó nem terheli az autókat, így ez nálunk sem lesz. -
#7194 Azt teszem, köszi :) -
#7193 Közlekedési Felügyelet -
#7192 Olvass!