101020
.
-
#7490 CSOCSO hazudik! :D -
#7489 Elvileg autónak van minősítve. -
#7488 Ez most motor vagy autó?
Több infó >ITT< -
#7487 az utcán énis láttam egy szürke royce-t.. legközelebb sétálj tovább..jut eszembe hogy van maserati szaloni is... de az annnira nem érdekelt..
ha továbbmész (nemsokat) akkor látsz majd bugattit és lambot is:))))) -
[Walaki]D`Lair #7486 Németországban baszott sok trabit láttam....:) Igaz, hogy kelet-németországban voltam....illetve a volt DDR, nade majdnem mind1..:D -
#7485 PT Cruiser-ből én is sokat láttam, Suzukiból is párat, de hát Ladát, trabit be sem engednek Ausztriába. -
#7484 Én még csak 3-szor voltam Bécsben, de volt Ferrari szalon, meg vmi luxusautókkal foglalkozó kereskedés, az utcán meg láttam Rolls-Royce-ot. -
#7483 :(.. az utcákon valoban sak az ML mercik.. X5 bömik meg a pojsék voltak. nahjoláttam 8 PT cruisert is.. de sehol egy suzuki.. lada.. trabi stb ( nahjo 2 suzukit láttam)
de az a ferrari ami még be is volt indítva és még a köcsög parkolo boy még pörgette is.. attol kész voltam.. de az autosalonokban látott lambo.. ferrari és BUGATTI tol mégjobban... -
[Walaki]D`Lair #7482 Én is voltam már kismilliárdszor bécsben mégse láttam semmit max porschekat.... -
#7481 Akkor ez elég csöpögős egy út volt! -
#7480 JAAAAAAAAAAAAAAAA.. és az egyik hotel elött mászkálva majdnem megbotlodtam egy maranelloban..piros DÖG!! huvvazze.. olyan hanngal hogy bepisiltem.. erre ki ült benne? egy kis köcsög parkoló boy:)) -
#7479 megérkeztem bécsből.. gyerekek. majdnem elsírtam magam!!
testközelben elöttem.. ferrari szalonban .. modena.. maranello stb.. ekkor emegláttam a bentley szalonban a murciélagot meg a Gallardot és ott már nedvesedett a fütyim...aztán eldurrantam mikor megláttam a BUGATTI EB 110 est!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ sikitoztam végig:))) de nemcsak én.. -
[Walaki]D`Lair #7478 Amúgy nem borzalmas...;) -
[Walaki]D`Lair #7477 Hehh....valóban tiszta mocsok bellül szegény....:DDD
Jaja...teljes valómban...:) -
[Walaki]D`Lair #7476 Rokontól kaptam...:) -
#7475 engem is érdekel :) -
#7474 Örülök, hogy tetszik, jövő héten jönnek a képek! -
#7473 A román autógyártás egyik mintapéldánya! Néha azért kitakaríthatnád!! Az a "szép" fiú a képen te vagy?? -
#7472 Pininfarina tud autót tervezni.
Engem érdekel! -
Ez meg az enyém. Jövő héten rakok saját képet, bár kötve hiszem, hogy bárkit is érdekel. -
#7470 Ne haragudj, de ez az aut borzalmas!!! :D Mennyiért vetted? -
[Walaki]D`Lair #7469 itt a kis oltcitom...:))) -
[Walaki]D`Lair #7468 <a href="http://kep.tar.hu/orrt/index.phtml?aid=27610970">Itt a kis oltcitom...:))</a> -
#7467 ... és lesz belőle AWD-s is. -
#7466 És nem is drága. Totalcar szerinte max 1 millióval lesz drágább a sima 156-osnál. -
#7465 Tényleg szép és jó, nekem is bejön! -
#7464 Nagyon izom ez a kocsi. A totalcaron is csak jót mondtak róla. -
#7463 ma mutatták az FX45 öt.. gyáááj az a terepjáro eszméletlen zsííííííííííír -
-
#7461 GT Coupé
-
#7460 Lancia Stratos is kurvajó rallys járgány volt ám! -
#7459 Kár, hogy nem gyártanak új Lancia Delta-t, ami melt a régire. Ha gyártanak Alfa Brera-t, ami 400 LE-s V8-as 32 szelepes, ráadásul nem tanulmány autó, hanem rendes autó... Akkor egy új Delta sima jöhetne. -
#7458 Gondolom egyszerűbb is mint a Toyota! -
#7457 Na, ebben ÁBSZOLÚTE egyetértek!!! :DDD -
#7456 Akkor is az AWD Lancia Delta Integrale Evo 2-es a király! 250 LE. -
#7455 Nagyon hangsúlyozod ezt a 4 kereket.
Mégis hányra gondoltál? 3ra? :DD -
#7454 hm...újraolvasva.. azért hátsó kerekeken 250 lo és az elsőn 100 lo azért az durva.. fpleg ha mr2 re építik.. akkor gondolom 2 üléses sportdög lesz.. ami 350 lóval eszméletlen brutál... 4 kerékkel..áááh.. egyből izgalomba jöttem:))) -
#7453 Állítólag egy benzin-elektromos sportkocsi készül a Toyotánál, amely - legalábbis a teljesítményét tekintve - az egykori Supra örökébe léphet. A gyártótól kiszivárgott információk szerint az autó a középmotoros MR-2 alapjaira épül, de egy 3,3 literes 250 lóerős V6-os motor adja majd a hajtóerő nagyobb részét, míg a legalább 100 lóerős kiegészítő villanymotor az első kerekeket hajtja majd. A hibrid sportkocsi sorozatgyártásra érett változatának bemutatóját a következő Tokyo Motor Showra, azaz 2005 őszére várják, de állítólag akár már jövőre láthatunk egy, a végleges modellel szinte azonos tanulmányautót.
remélem ezt nem gondolják komolyan...mindegy remélem egyszer kihozzák a Supra igazi utódját.. valami 4 kerekű 400 lovas TT-t:))))) dezsír lenne.. -
#7452 De ez hihetetlen durva. Mintha egy lakókocsi+kamionl enne egyben. :) Saját áramfejlesztővel, meg minden szarral. :) -
#7451 Na ez a kamion kb. 60-as vége 70-es eleje lehet.