101020
.
  • I.C.ram
    CSOCSO hazudik! :D
  • I.C.ram
    Elvileg autónak van minősítve.
  • Kata
    Ez most motor vagy autó?

Több infó >ITT<
  • CSOCSO
    az utcán énis láttam egy szürke royce-t.. legközelebb sétálj tovább..jut eszembe hogy van maserati szaloni is... de az annnira nem érdekelt..
    ha továbbmész (nemsokat) akkor látsz majd bugattit és lambot is:)))))
  • [Walaki]D`Lair
    Németországban baszott sok trabit láttam....:) Igaz, hogy kelet-németországban voltam....illetve a volt DDR, nade majdnem mind1..:D
  • Taranov
    PT Cruiser-ből én is sokat láttam, Suzukiból is párat, de hát Ladát, trabit be sem engednek Ausztriába.
  • Taranov
    Én még csak 3-szor voltam Bécsben, de volt Ferrari szalon, meg vmi luxusautókkal foglalkozó kereskedés, az utcán meg láttam Rolls-Royce-ot.
  • CSOCSO
    :(.. az utcákon valoban sak az ML mercik.. X5 bömik meg a pojsék voltak. nahjoláttam 8 PT cruisert is.. de sehol egy suzuki.. lada.. trabi stb ( nahjo 2 suzukit láttam)
    de az a ferrari ami még be is volt indítva és még a köcsög parkolo boy még pörgette is.. attol kész voltam.. de az autosalonokban látott lambo.. ferrari és BUGATTI tol mégjobban...
  • [Walaki]D`Lair
    Én is voltam már kismilliárdszor bécsben mégse láttam semmit max porschekat....
  • HuAn82
    Akkor ez elég csöpögős egy út volt!
  • CSOCSO
    JAAAAAAAAAAAAAAAA.. és az egyik hotel elött mászkálva majdnem megbotlodtam egy maranelloban..piros DÖG!! huvvazze.. olyan hanngal hogy bepisiltem.. erre ki ült benne? egy kis köcsög parkoló boy:))
  • CSOCSO
    megérkeztem bécsből.. gyerekek. majdnem elsírtam magam!!
    testközelben elöttem.. ferrari szalonban .. modena.. maranello stb.. ekkor emegláttam a bentley szalonban a murciélagot meg a Gallardot és ott már nedvesedett a fütyim...aztán eldurrantam mikor megláttam a BUGATTI EB 110 est!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ sikitoztam végig:))) de nemcsak én..
  • [Walaki]D`Lair
    Amúgy nem borzalmas...;)
  • [Walaki]D`Lair
    Hehh....valóban tiszta mocsok bellül szegény....:DDD

Jaja...teljes valómban...:)
  • [Walaki]D`Lair
    Rokontól kaptam...:)
  • Pyx #7475
    engem is érdekel :)
    Örülök, hogy tetszik, jövő héten jönnek a képek!
  • HuAn82
    A román autógyártás egyik mintapéldánya! Néha azért kitakaríthatnád!! Az a "szép" fiú a képen te vagy??
  • Jano
    Pininfarina tud autót tervezni.

Engem érdekel!

Ez meg az enyém. Jövő héten rakok saját képet, bár kötve hiszem, hogy bárkit is érdekel.
  • I.C.ram
    Ne haragudj, de ez az aut borzalmas!!! :D Mennyiért vetted?
  • [Walaki]D`Lair
    itt a kis oltcitom...:)))
  • [Walaki]D`Lair
    <a href="http://kep.tar.hu/orrt/index.phtml?aid=27610970">Itt a kis oltcitom...:))</a>
  • I.C.ram
    ... és lesz belőle AWD-s is.
  • I.C.ram
    És nem is drága. Totalcar szerinte max 1 millióval lesz drágább a sima 156-osnál.
  • CybearBoy
    Tényleg szép és jó, nekem is bejön!
  • I.C.ram
    Nagyon izom ez a kocsi. A totalcaron is csak jót mondtak róla.
  • CSOCSO
    ma mutatták az FX45 öt.. gyáááj az a terepjáro eszméletlen zsííííííííííír
  • CybearBoy

• I.C.ram
    GT Coupé

• I.C.ram
    Lancia Stratos is kurvajó rallys járgány volt ám!
  • I.C.ram
    Kár, hogy nem gyártanak új Lancia Delta-t, ami melt a régire. Ha gyártanak Alfa Brera-t, ami 400 LE-s V8-as 32 szelepes, ráadásul nem tanulmány autó, hanem rendes autó... Akkor egy új Delta sima jöhetne.
  • HuAn82
    Gondolom egyszerűbb is mint a Toyota!
  • Loál János #7457
    Na, ebben ÁBSZOLÚTE egyetértek!!! :DDD
  • I.C.ram
    Akkor is az AWD Lancia Delta Integrale Evo 2-es a király! 250 LE.
  • GregSB
    Nagyon hangsúlyozod ezt a 4 kereket.

Mégis hányra gondoltál? 3ra? :DD
  • CSOCSO
    hm...újraolvasva.. azért hátsó kerekeken 250 lo és az elsőn 100 lo azért az durva.. fpleg ha mr2 re építik.. akkor gondolom 2 üléses sportdög lesz.. ami 350 lóval eszméletlen brutál... 4 kerékkel..áááh.. egyből izgalomba jöttem:)))
  • CSOCSO
    Állítólag egy benzin-elektromos sportkocsi készül a Toyotánál, amely - legalábbis a teljesítményét tekintve - az egykori Supra örökébe léphet. A gyártótól kiszivárgott információk szerint az autó a középmotoros MR-2 alapjaira épül, de egy 3,3 literes 250 lóerős V6-os motor adja majd a hajtóerő nagyobb részét, míg a legalább 100 lóerős kiegészítő villanymotor az első kerekeket hajtja majd. A hibrid sportkocsi sorozatgyártásra érett változatának bemutatóját a következő Tokyo Motor Showra, azaz 2005 őszére várják, de állítólag akár már jövőre láthatunk egy, a végleges modellel szinte azonos tanulmányautót.

remélem ezt nem gondolják komolyan...mindegy remélem egyszer kihozzák a Supra igazi utódját.. valami 4 kerekű 400 lovas TT-t:))))) dezsír lenne..
  • I.C.ram
    De ez hihetetlen durva. Mintha egy lakókocsi+kamionl enne egyben. :) Saját áramfejlesztővel, meg minden szarral. :)
  • I.C.ram
    Na ez a kamion kb. 60-as vége 70-es eleje lehet.