101020
.
-
#7530 Nem jó a link! -
#7529 -
#7528 Tomahawk??? minek??.. Hayabusa ROXX!!!
Save As
500 lovas, turbo.. még nem szedtem le a videot.. de biztos brutál! -
#7527 Szerintem meg sehova nem való. Tipikus japán ökörködés. -
#7526 Hát szerintem is :) -
#7525 Szerintem meg OK, csak nem autóba való a dizájn :\ -
#7524 Lolvazze, ez a kép a cikkhez tartozot:
Ez már ocsmány SZVSZ -
#7523 Engem is az unokatesóm próbált győzködni,de én sem érzek különbséget. Az én igényeimet a gyári megfelelően kielégíti. -
#7522 Na igen, a cikk próbál meggyőzni róla, hogy a gyári hifi Tunéziában, Portugáliában stb. helyen készül, de végülis nem értem, hogy miért mondja, hogy nem szól jól?
Mert a cikk elején írja, hogy ismerősünk mondja, hogy "ugye milyen jól szól?"
Hát szerintem jól is szólnak. Legalábbis amiket eddig láttam nagyrészt jól szóltak, pl. a Rover 25 Clarion hi-fije és a Golf gyári hi-fije között nem éreztem soha különbséget.
Asztali hifi terén már más, ott lehet érezni azért Aiwa és Philips között különbséget, egy igazi audiotechnikai márka termékei (pl. Onkyo) még jobban szólnak.
De autóban én egyáltalán nem érzek különbséget. -
#7521 Taranov:
Ha már annyit vitatkoztunk gyári hifiről... -
#7520 :-DDDDDDDDDDDD LOOOOOL :D -
#7519 :DDDDDDDDDD
LOLLLL -
#7518 Diavetítés? :-DDDDDDDDDDDDDDD -
#7517 mivan?? a nénikéd vetít....ha gondolod teszek be rola képeket -
#7516 Ne vetíts! -
#7515 Egyébként nekünk is volt már supermini kategóriába tartozó autónk, nevezetesen Daewoo Tico, a terepet jól járta, de a csomagtartója elég kicsi volt, de legalább akkora, mint a Smarté :)) -
#7514 "púpozott bevásárlókocsit simán elnyeli..." Ha pl: vattával rakod tele a bevásárlókocsit akkor valóban belefér! -
#7513 Jaja, rájöttek az okosabb vásárlók, hogy nem éri meg az árát, az autóknak nem a méretével van a baj, hanem sokkal inkább a fogyasztásával, azonban ez nem különösebben jó fogyasztású, nagyon nem praktikus és max. tanulmányautónak lenne jó, addig jó is volt, amíg az volt, viszont mikor elmegy mellettünk egy !férfi! smarttal az utcán, az már durva. -
#7512 Ez a fos Smart a csőd szélén van nyugaton. Már azt csinálják, hogy 5 Euroért ki lehet bérelni egy napra. Próbálnak még elvetemült reklámfogásokkal, de eléggé meddő ez a smart téma. -
#7511 :-DDD -
G_ArchAngel #7510 az egyenlet megoldása:
a Corában nagyobb a bevásárókocsi, mint a Tecsóban:))) -
#7509 Érdekes, hogy a Golf csomagtartója tele lesz, ha púpozott kocsival vásárolunk a Corában, és intelligensen pakkolunk, azaz nem tesszük rá a tojásra a kólát stb.
És a Smart csomagtartójába szerény véleményem szerint 2 liter ásványvíz és egy zacskó joghurt fér be max. :) -
#7508 pöpöpöpöpöpöpöpöpö... :-D -
[Walaki]D`Lair #7507 ja és olyan kemény a futóműve mint az Impreza STi-nek...:)
Csak a régi szériának az váltó programja nagyon szar....(az automatáé...:-/) -
[Walaki]D`Lair #7506 Nem kicsi a csomagtartó, csak annak látszik...mi pl. Tesco-ba járunk vele és a púpozott bevásárlókocsit simán elnyeli... -
#7505 szvsz is elég fika auto.. szal még az sincs hoyg egy misz picsa beleüljön.. drága.. és egy suzukiba többen férnek.. több szatyor fér és ... mittomén:) nekem nem tetszik... elektromos autonak elmenne a golfpályára:) -
#7504 De égő ez az autó. Ahhoz képest, hogy mi elég drága és egy csomóan veszik, de miért???
Nem jó a fogyasztása, kicsit, szerintem csúnya stb. nem értem. -
#7503 Mi ez a fostalicska? -
#7502 hjaigen...emléxem -
#7501 Hm, B-s jogsival lehet vezetni? Az fasza lenne. -
[Walaki]D`Lair #7500 meg ez:
-
[Walaki]D`Lair #7499 Nem, ez van...:)))) -
#7498 te ezt szeretnéd? ha ezen mulik legyen a tiéd de akkor kapjam meg a mercimet:) -
[Walaki]D`Lair #7497 OK....
-
#7496 hát most bárcsak mind a ketten a saját autonkrol tehettük volna be a képeket.. mármint rám gondolva... -
[Walaki]D`Lair #7495 JAAAAAAAAAAAAJ!!!!
-
#7494 JAAAAAAAJ!!!:
V8 640 lovacska.. 330 a vége és 4 mp alatt 100 on!!!!! -
G_ArchAngel #7493 CSOCSO mellett állok, voltam tanfolyamon az ex-cégemnél (Schüco - nyílászárókat gyártanak, és a McLaren szponzorai) Bécsben, és csak a főnök garázsában állt egy Ferrari, egy 1954(!)-es Jag és egy Z3-as...
Ha valakit érdekel, valami Gold....(nemjut eszembe) strasse, a Schönburgi Kastély felett kb. a 3. utca...
Nem kell sajnálni a bécsieket... -
#7492 ?? mé hazudnék??? megenn mondom.. autoszalonokban voltak. nem az utcán.. egy ferrarit láttam amit a szalonban is..
de az a szálloda körül ment egy kört ( vitték a parkolóba?)
bugatti és lambok is mind szalonban voltak -
G_ArchAngel #7491 Mitsubishi Lancer WRC04
Official site - click!