101020
.
-
#7570 Új Lancia Fulvia:
-
#7569 már volt, nekem nem teccik :) -
[Walaki]D`Lair #7568 Tudod hogy működik a nitro? -
#7567 Hát ja, de nem annyira ferraris azért szerintem :)) -
#7566 így ari az eleje -
#7565 Maranello a király. -
#7564 Talán én is. Nem is tudom :))) -
#7563 Hát nekem sem nagyon tetszik... -
-
#7561 első lámpa ronda.. de elfogadnám:))))))) -
#7560 De a Supra 80%, mert nagyon fura hangja volt. -
#7559 Ezt én is tapasztaltam, de az egyik eset (amire gondoltam előszörre), hogy a Supra nitrozott, másik pedig, hogy a Mustang is, azért ment néha a Supra elé.
Én arra szavazok, hogy mindketten. De ezt nem fogjuk megtudni :( -
#7558 Premier: Ferrari 612 Scaglietti
-
#7557 az indulásuk sok midnentől függ.. kinek hol volt a nyomaték.. lehet hoyg egy sebesség .. de lehet hogy a supra pár ezressel más fordulaton volt stb... -
#7556 nah annál biztos nem nitrozott mert ott váltott.. egyszerűen csak máshol van a két auto nyomatéka.. ennyi..amugy sem nagyon szar annak a mustangnak.. ilyen suprák vertek már el csunyábban ferrárikat meg vipereket.. dög ez a TT mustang de nagyon:)) abbol is kéne egy felvétel..a hang miatt -
#7555 Hirtelen nagyon megugrott az autó. Lehet látni, hogy a Mustang jobban gyorsult sokkal az elején, aztán hirtelen suprában kicsit a motorhang is megváltozik.
Vagy nagyon elbaszta a mustangos a váltás /ha egyáltalán manuális volt benne/, vagy Nitrós volt a supra. -
#7554 én meg Suprában :))))))) -
#7553 Én ültem a Mustangban! :D -
#7552 amugymeg kit érdekel miben volt nitro.. ÁÁÁÁÁÁÁ
-
#7551 eléggé gyorsan váltogatott.. olyankor nem nagyon lehet nitrozni... -
#7550 Hát ha te mondod elhiszem, hogy nem nitroztak jobban értesz hozzá, mint én. -
#7549 Nem tudom megállapítani én sem, hogy melyikben volt nitro, de szerintem mindkettőben.
Ha a Supra fülkéjét láttuk belülről, akkor abban szerintem volt nitro, bár nem vagyok annyira otthon a témában. -
#7548 azért szögezzük le hogy a t04r es suprák között nagyon sok überbrutál van...
800 lovasbol van egy tucat.. és van olyan is nem egy ami 1000 lovakat üti! -
#7547 nem nitrozott egyik sem.. az egy 10 mp-s mustang.. ez a supra meg egy low 9 es.. ahogyan az amcsi forumon mondták... -
#7546 Én erről a videóról nem tudom megállapítani, hogy Nitrózik e valamelyik kocsi vagy sem.
Te honnan tudod ennyire biztosra, hogy Supra nitrózott, a Mustang pedig nem?!? -
#7545 ??? érdekes lenne! -
#7544 Akkora nitro, hogy csak na. -
#7543 meglestem a videot megint.. azt hittem táyleg nitrozik valaki de senki nem nitrozik.. a supra sem tudott volna nitrozni.. abban a 10 mp ben váltott kétszer.. és közben nem tud nitrozni mert szétesik a váltó... -
#7542 nitro?? milyen nitro?? jajmá marci ne idegeskedj... -
#7541 Kicsit indulatos lettem, mert szerintem kis provokálás volt a dolog mögött. A lényeg, hogy abban a mustangban nem volt nitró, és így kicsit kiegyenlítetlen a küzdelem. Látszik, hogy a Mustang az elején sokkal jobban gyorsul. -
#7540 Ez elég primitív hozzászólás volt tőled. Mintha a 60as-70 es évekbeli amcsi musclecarokat (pl Mustangokat) nem Nitróznák szét gyorsulásokon... -
[Walaki]D`Lair #7539 GYIÁUÁHÁHÁHÁHÁÁHÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHH!!!!!!
AZ A HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANG!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRGH!!!!!!! -
#7538 Hát büszke lehetsz rá.... Nitrós szar... -
#7537 Supra vs TT Mustang -
#7536 most szedd.. most megy -
#7535 -
#7534 jo lesz az csak haldoklik a szerver.... -
#7533 Ez má vót! -
#7532 Brutal!! -
#7531 gyönyörű