101020
.
-
#7610 a supra meg a mustang 2 esből indult...ott se nitroztak -
[Walaki]D`Lair #7609 őőőő....PADLÓGÁZNÁL MEGY A NITRÓ FELEJTSD MÁR EL A F&F-et!!! -
#7608 Mit beszéltek itt váltásról? Nyilván nem 1-es és 2-es között fogja elnyomni a nitrot, hanem mondjuk 5-ösben vagy 6-osban. Ezek ugye gyorsulási váltók, azaz close ratio-sok, magyarul elég hamar eljut a 6-osig. -
#7607 arrol beszéltem nem is a motor fog meghalni -
[Walaki]D`Lair #7606 Inkább a kuplungtárcsa sínyli meg a nitrózást... -
[Walaki]D`Lair #7605 áááá...annyira nem vészes... -
#7604 Nagyon hasonlít a formája az első szériás mustangokra is. Az 1965-ösökre. -
#7603 de mivel hirtelen vált véletlen rosszulkezeli a cuccot akkor ugrott az egész:)))))))))) -
#7602 Unokatesó rakott nitrót a Ford Transitjukba :D Persze a gyengébb változatot, de mikor beenged egy kicsit, akkor felüvölt a motorja, de nagyon. Mókás :D -
#7601 Itt a régi Flavia.
Szerintem egy az egyben eltalálták a régi kocsi arányait. :)
-
#7600 Ott a pont. :) -
[Walaki]D`Lair #7599 Semekkora....AZÉ VAN A KUPLUNG VAZE....:D -
#7598 Lol olyan elölről, mint egy vigyorgó űrlény. Tetszik nagyon :) -
#7597 Én sem fikázom le, de azért nem is ájultam el tőle. Majd ha látom előben talán... :) -
#7596 KÉRDÉS: Növeli a nitro a hengernyomást és a hőmérsékletet?
VÁLASZ: Igen. Éppen annak a képességének köszönhetően képes annyi energiát létrehozni, hogy több üzemanyagot képes elégetni.
és mivel elég köményen váltogatnak kitudja hogyan mekkora erő megy rá a váltóra.. -
#7595 Nekem tetszik!! :) Nézzétek meg a régi Fluvia-t, és rájöttök, hogy miért ilyen. :) Egy az egyben olyan mint a régi. :) -
#7594 Szép autó ez nagyon, de a Coupé sokkal szebb, szerintem... -
#7593 Na ja. Mondjuk egyenes szakaszon nem divat visszaváltani, ha egyszer nincs miért lassítani. :DDD -
[Walaki]D`Lair #7592 LOL....:) -
#7591 Csaltok! :DD -
#7590 a lefelé váltásokat nem mutatják.. az nem divat:))))))) -
#7589 Kifinomult! :D -
#7588 Már volt! Pár hete beraktam már :)
AZ érdekessége 1ébként hogy 4 üléses! -
#7587 elektronikát ugy állíthatod be ahogy akarod.. azt nemtom hogy csak szerelőknél lehet-e -
[Walaki]D`Lair #7586 dehogynem...csak a filmből az derül ki, hogy 60 sebességes a váltó....ugyanis legalább annyit váltanak fel benne...:DDDD -
#7585 2004 Aston Martin DB9 Volante
-
#7584 Bazzeg, a nitrot neked kell aktiválnod mindenképp, nem a kompjúter találja ki mikor kúrja rá. Az egy másik dolog, hogy tiltás van, ha nincs padlógáz. -
#7583 hehh -
#7582 ott se váltanak:))))
az meg igaz hogy van elektronika.. de lehet kapni elektronika nélkülit is:)))))))))) -
#7581 Csalsz!!! -
[Walaki]D`Lair #7580 ergo hülyeség a F&F hogy megyböki a gombot azt belepréseli az ülésbe...:) -
[Walaki]D`Lair #7579 Ezt most olvasd el mégegyszer....
VÁLTÁS KÖZBEN NEM LEHET VÁLTANI.....:DDDDDDDDDDDDD
Amúgy úgy működik, hogy egy computer vezérli az egészet és CSAK padlógáznál aktiválódik...váltás közben meg ugye az ember nem nyom padlót, de rögtön utána igen, tehát akár még nitrózhatott is a Supra...de azok a sipákolások télleg a turbó produktumai... -
#7578 de! -
#7577 "váltás közben nem lehet váltani" loál -
#7576 Nálad azé jobban kéne... -
#7575 fujj.. kivéve elolrol -
#7574 ha jol tudom váltás közben nem lehet váltani mert nem fogja bírni a nyomatékot
de midnegy.. meglestem a videot.. nem volt nitro.. a turbo prüszkölését hallottátok.. és semmi kül nincsen a motorhangban -
#7573 a hátso lámpa nagyon süti! -
#7572 Nem volt! -
[Walaki]D`Lair #7571 BROÁF DE RANDA