101020
.
  • I.C.ram
    2. Világháború idején a németeknek is sokkal nagyobb haditechjük volt, mint bárki másnak, mégis sokkal gyakrabban baszódtak el a német fegyok mint az orosz társaik. :)
  • I.C.ram
    Hehe! Lemossa a szaros japcsikat az amerikai autópiac!! :DDD MWUAHAHAHA!!!
  • Tikal #7688
    Tévedtem, H2-ben 6000-es motor van (Vortec 6000 6.0L V-8)
    310LE 5000-es fordulaton és 490Nm 4000-es fordulaton
  • Tikal #7687
    A mazda most már amerikai auto, méghozzá FORD :) azelőtt biztos japán volt
  • Tikal #7686
    hát azzal a motorral meg nyomatékkal nem csodálom, H1ben 6500-ös motor van, az ujakban azt hiszem kisebb, talán 5000-es :))
  • Tikal #7685
    Mo-n 200 fölött már életveszélyes a pályákon, németben nyomathatod annyival :)

Toyota világ egyik legnagyobb autogyára, mellesleg nagyon jo autokat is gyárt :)
    Japán azt hiszem még véletlenul sem a csucstechnologiárol hires szoval biztos rohadnak ott az autok, bár tény hogy suzukit meg hasonlo szarokat nem kell venni ( feltörekvő kis ázsiai országok autoit:) )

Szétrohad öt év alatt? Nálunk az áramszolgáltato hiluxokat nyuz, és igen kemény terepken elmegy, és nem nagyon van gond velük...
  • CSOCSO
    celica, supra, mr2....minde nagyon jo auto.. és elég régota léteznek..és akkor is jok voltak...
  • CSOCSO
    rá nem kell ilyen téren hallgatni:) elég nagy tévedésekben él de igy szeretjük:)))))
  • GregSB
    Nagyon nagy tévedésben vagy. Szerinted a Toyota miért vezeti évek a óta a listákat ilyen téren?

Még a németek sem tudták elérni azt a színvonalat amit a japánok! Nevetséges, hogy az a két éves 4-es Golf, amin tanulok vezetni már rohad alul! Pedig az oktatóm nagyon büszke erre a kocsira, Németországból rendelte meg, full extrás. Erre múlt héten benézett a kocsi alá, és a kipufogójár már emészti a rozsda!
  • CSOCSO
    nézd.. ez a ez szar az szar ez hülyeség.. van aki ilyen fan olyan fan és mást utál.. pl anyámnak volt bmw je.. faternak is.. (neki 2 is) és utálják mint a szart...érdekes...
    semmi baj a japcsi autokkal...sőőőt sok van ami világszinten nagyon jó... pl eza mazda miata is az egyik legjobb ilyen kisautó!!!!!!hasonló zsír autot alig tudok mondani.. max toyota mr2, honda s2000, lotus elise....
  • CSOCSO
    huu.. már nem is tudom mikor történt jo régen... Suprának akartuk meglesni a végét.. balcsi felé tartottunk.. 200 nél tartottunk mikor hirtelen hatalmas csattanás a szélvédőn és az egész berepedt(pokháló)!!!!!!!!!!! nem nagyon fogtam fel mivan..kissé megijedtem de azt se értettem hogy most mivan...mé történt ez...
    fékeztünk vagy 100 méternyit.. nemtom pontosan nem emlékszem..aztán visszatolattunk... a szalagkorlát alatt találtuk meg a solymot amit eltaláltunk...elég szarul nézett ki szegényke...
    betettük egy szatyorba hogy a fater bevigye vhova..

de balcsiig ugy vezetett hogy kidugta a fejét az ablakon:)
  • Taranov
    Olcsó, nőies :))
  • Taranov
    Hát jó a japán is, és a mazda az az keményen :)
    De szerintem vegyél Audi A4 cabriot vagy 3-as BMW-t, coupe-t vagy cabriot.
  • Taranov
    Hát ja, de 200 felett senki sem megy magyar autópályán :) Ha jól emlékszem nyáron a leggyorsabb autós 190 valamennyi volt, akit letraffipaxoltak. Mondjuk biztos, hogy volt ennél gyorsabb, csak azt nem traffipaxolták le, de én nem nagyon látok nyáron soha 200-zal repesztőket.
  • Klon
    sajnos ez igaz.
    De valaki azt írta, hogy 5 év után rohad. Ez NEM igaz !!!!!!
    Sajnos nincs tisztában a japán kocsikkal!!!
  • CSOCSO
    hát nem válaszolgat de azért 350kw az durva.. mert akkor azt fell kell szorozni...tehát még több lovacska..és egy ekkora utohoz minek annyi??
  • Pempő
    szépek! 8 szelep?
  • Pempő
    350 kW, vagy 350 LE? Sejtem melyik, de a 350 kW/LE nem igazán egyértelmű...
  • Hellhammer
    A japán autó nem túl szervízigényes, de ha egyszer beüt, akkor agyvérzést kapsz az alkatrészáraktól.
  • I.C.ram
    Király! :D Opel Calibra rulz! Mennyiért vetted, és mit tud?
  • I.C.ram
    Minden japán tragacs szérohad 5 év alatt :)
  • I.C.ram
    Persze, mert a hírdetésben így van megadva. Valaki mindkettőt megadja valaki csak az egyiket. Nemtom mit nem lehet ezen érteni...
  • Hellhammer
    Ez milyen?

Remélem tetszik, mert az enyém :)
  • CSOCSO
    :)))
  • FREAK
    az a jó, minek húzni az időt a temetőig? :)

láttad a H2-t a TotalCarban? az már igen :D faszi lenyomta vele az Astra-kat, ezen kifeküdtem :D
  • [Walaki]D`Lair
    tuti megy 200 felett...
  • Kata
    Mi az hogy minek?! Azt gonolod autópályán 130-al köszörülök?... :)
  • Pempő
  • CSOCSO
    minek 200 felett?? ugyse mehetsz sehol annyival.... 200 al nemtom hogy megy.. azhem 150 lovas kb.. egyik legfeelingesebb ilyen kiskocsi mennyibe kerül??..hááát.. 3-4-5 milla
  • Pempő
    Mazdákra 5 év gar szokott lenni, szóval nem rohad szét :D
  • Kata
    És mit tud ez az autó? És mennyibe kerül? És nem rohad szét 5 év múlva? Mennyire szervízigényes? Megy 200 felett?
  • Pempő
    google toolbar!
  • CSOCSO
    rohadj meg hogy ugyan azt a képet találod meg:)LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL:))))))))
    google.com.. mi?:)
  • Pempő
    nahát, ehh!!!
    az enyém nagyob...
  • Pempő
    ÁZ!
  • Kata
  • Kata
    Ez az? Tök jól néz ki!
  • CSOCSO
    vanhát:

bár ez a legújabb:))))))
  • Pempő
  • Kata
    Bár azt mondták - idézem: "japcsi sz*rt ne vegyé', ne legyé'hüje". A mazda az japán autó?