101020
.
-
#7770 ööö... mindegy.. akkoris 3. vagyok:)))) MUAHAHAH.. hülye:) amugy a 200 bol max 10 lehetek én..nahjo.. talán 15.. de a frissítések és az adatok leskelődése miatt van... -
#7769 Nagy szám... nyomogatni az f5-öt mindenki tudja. -
#7768 Na letöröltem az angol bill.t -
#7767 M'r megint.... -
#7766 MUhahaha.. már 3. vagyok a GPORTAL top10 listán a supra oldallal... pedig még a képeim 10% sincs felrakva -
#7765 R;gi bmw seggekre gondoltam. -
#7764 BMW seggek :D
-
#7763 :DDDD
Egyébként SZVSZ köze nincs a BMW seggekhez a kejennek.
Inkább erre hasonlít: -
#7762 Gúnyolódj csak! :) -
#7761 LOL -
#7760 Syerintem is j=l n;y ki nagzon. }gz l'tsyik ebben egzeyik ay \yl;s-nk. -
#7759 Szerintem inkább BMW-s -
#7758 angol bill....
Tehát nagyon jól néz ki! Csak kicsit drágának találom a korához képest, de biztos mehet mint a disznó! :) -
#7757 Képen nekem sem tetszett a Cayenne, de élőben nagyon brutálul néz ki SZVSZ. -
#7756 Ja ey j=l n;y ki nagzon -
#7755 hát ez ultraronda...de a Gt az dög -
#7754 TechArt csodák:
(Szerintetek nem túl Audis a Cayanne segge?)
-
#7753 Ez az auto 375e, bár kicsit régi, '86-os. De szép.
-
#7752 max. 300ezret. -
[Walaki]D`Lair #7751 izééé....mennyit szánsz rá? -
[Walaki]D`Lair #7750 Vegyél Oltcitot....jó autó....:) -
#7749 Megköszönném, ha megtennéd! Súlyadóval meg minden szarral együtt, tehát, amennyit havonta kell befizetni rá a benzinen kívül. Most szeretnék venni egy saját autót, de a fő vissztartó tényező a "rezsije". -
[Walaki]D`Lair #7748 havonta? nemtom...eddíg 3x tankoltam bele, az 15 guriga, kötelező még év végéig ki van fizetve, nemtom...majd rákérdek anyámnál, ő tudja az ilyeneket... -
#7747 ...havonta -
#7746 Mennyi kerül a kocsid fenntartása benzin nélkül? Tehát gondolok itt az adókra, kötelezőre, stb dologra. -
[Walaki]D`Lair #7745 Én az oltcittal mit szóljak? :DDDD
Nekem elöl 2 Barum nyári, hátul meg a faszom tudja milyen gyári román kopott gumi van...:)))
De lesz rá előre 2db 4 évszakos, hátra meg megy a 2 nyári...:) -
#7744 Én max egy MACK kamionnal élvezném :D, de azzal nagyon!!! Muhaahaha! :D -
#7743 #7741: Az igaz... :D Bár ettől én nem fogok gyorsabban gyógyulni... :DD -
#7742 fater is igy gondolkozna az jó lenne. -
#7741 Sztem én jobban (trabant) :D -
#7740 Ha netán valaki koccan vele télen, és van is rajta casco, akkor is általában annyi önrészt elbuktok, amennyiből ki lehet hozni egy garnitúra téligumit. Ezek után én annyira nem gondolkoznék, hogy megéri-e. -
#7739 Huha Pempő, most egész télen rettegni fogok... :D -
#7738 egy kocsink van, és mással nem igen tudnék menni. mostanában elég szarul alakulnak a dolgok. -
#7737 Arra van keret, hogy kezdő jogsival egy 206-ossal mászkálj, de téligumira nincs? Érdekesen látja a faterod a dolgot, de nem szólok bele, a ti hülyeségetek :D -
#7736 ha lesz rá keret veszünk. csak a fatert kell meggyözni hogy kell téli gumi. eddig reménytelen. -
#7735 Ne aggódj kezdő vezetőként még téligumival is meg fogsz néha csúszni :D
Én kopott nyárival fogom végigizgulni a telet, ha teheted, vegyét télit, sokat számít. -
#7734 Kétszer is, és élveztem :D -
#7733 kössz az idézetet! én is kerestem a totalcar-on csak nem találtam. -
#7732 nem is fogok az biztos. nincs kedvem az uj kocsit összetörni. elég volt neki egy karamból:)
-
#7731 hát akkor ényleg cserélj télire ha friss a jogsid, meg aztán ha nem muszáj ne vágj neki rögtön a legnagyobb honak :)