101020
.
-
#7812 Semmi köze nincs a sporthoz. Egy alap Puma kb. 75 LE-s. Még a súlyára sem mondhatjuk, hogy sportos, pedig akkora mint egy kis Swift, és 1100 kg körül mozog. Egy Smart szintű autó sportos külsőben. -
#7811 Hát lehet, engem soha nem hozott lázba, nem nagyon szeretem a sportkocsikat. -
#7810 Nem sportkocsi. Tigra-klón. -
#7809 Igazából nem tippeltem, csak mivel egy IV-es Golf 4 milla és az elég népszerű autó gondoltam ez több. Meg ugye sportkocsi stb.
Mondjuk gondoltam, hogy nem Lotus árban van, mert hírdették még 2000 előtt pár évvel az Autó2-ben :) -
#7808 Van benne egy szaros 80-100 LE-s motor aztán ennyi a sportkocsi. Még az alufelni is extra a kocsihoz. Használtan is a legdrágább olyan 2,5 millió körül mozog, ami szerintem finoman szólva is rablás ezért a szarért. -
#7807 Mennyire tippeltél? :D -
#7806 Hmm :)
Aszittem több, na mindegy, akkor utánanézek én is ennek a pumának lehet jól jönne a háznál :) -
#7805 fullosan 4 milla -
#7804 Ne viccelj már egy Puma max 4 milla újonnan. -
#7803 kösikee.. énmeg értesítem a colost a teflonján -
#7802 Na várj, mindjárt megkérdem a sofőrt, hogy milyen izzó van a pumámban :)) -
#7801 colos.. ez most nem jött össze:))))))) -
#7800 Nekem nincs Pumám!!!ezér is nem tudommegnéznmi!!! -
#7798 Sziasztok!!!
Kérdésema köv.
A Ford Pumának H7 es izzója van vagy nem? -
#7797 Én inkább ilyet vennék. Ez is Alfa és csak 147, de 348 LE :) -
#7796 Én meg egy BMW-t és majd bámulhatod a hátsómat! -
#7795 Én meg egy BMW-t, azért hogy tudjunk versenyezni :) Komolyra fordítva a szót, távolról a képen látható 156, de élőben nézve a legújabb 156 tetszik jobban.
Mert említetted még vmikor, hogy a régi 156 jobban tetszik, mint az új. -
#7794 ha van lové biztos lefestik amilyenre akarod, minden pénz kérdése (sajnos) -
#7793 Most néztem a túrakocsik versenyének érdeményeit, és a BMW-t veri simán az Alfa 156 GTA :) Ha lesz pénzem veszek egy GTA-t :)
-
#7792 Némelyik autót én simán el bírom képzelni rózsaszínben (a tiőikus női autók ugye) :) -
#7791 Köszi, alig várom :)) -
#7790 Megint először hozzászólsz és utána olvasol, már ha épp nem marad el az olvasás :))
Írtam, hogy talán Rolls Royce-ban van rózsaszín (mert ugye "elég" drága) és utána írtam, hogy BÁÁÁÁR nem gondolom, mert véleményem szerint az autógyárak azért nem árulnak rózsaszín autókat, mert nem mutatna jól az autókon. -
#7789 Mert a Rolls Royce-ot kurvajó fényben mutatná a rózsaszin, mi? RR sincs rózsaszínben az tuti. -
#7788 :PPPPPPPPPPPPPPPPP -
#7787 a középkorban azilyen isten gyalázókat mint ti megégették..... hol is az öngyújtóm? :)) -
#7786 Akár kettőre is, HA lesz. :) -
#7785 Jó, értékelném, ha elvinnél egy körre :)) -
#7784 -
#7783 Majd ha lesz pénzem, veszek egyet és befestetem. :D -
#7782 Fix, hogy nincs :))
Németeknél max. Smartban van rózsaszín :))
De a www.bmw.hu-n meg lehet nézni, de eddig semmilyen német márkánál nem láttam rózsaszínt, bár ha valaki mondjuk Rolls-Royce-ot vesz, ami történetesen nem német, akkor talán adnak rózsaszínt is.
Bááár, azt is el tudom képzelni, hogy azért nincs rózsaszín, mert úgy gondolja a gyár, hogy nem vet túl jó fényt a márkára. -
#7781 Szép darab. -
#7780 Ez tetszik! Rózsaszínben van ilyen? :D -
#7779 -
#7778 -
#7777 Dragoner kedvéért kis topikáp! -
#7776 Amúgy tavasszal lesz egy tuti japó vs. német összevetés, mert zenekarunk basszusgitárosa tavasszal vesz egy Toyota Celica-t. Biztos nyomunk majd egy párat egymás ellen :) -
#7775 Kérdeztétek, milyen a Calibrám, de nem válaszoltam, mert hétvégén nem neteztem :| Szóval a képen látható Cali egy 91'-es C20NE (2.0 8 szelep 115 LE 170 NM) elég jó áron vettem nyár elején, azóta minden gond nélkül mentem vele 12000 Km-t, amikor hirtelen minden megadta magát benne egy hónapon belül - vezérműszíj csere után (szeró szivattyú, generátor, benzinszivattyú, vízpumpa, benzincső). Rendbe lett hozva azóta, és megint gond nélkül nyomom aztóa is (kb. 1 hónapja lett kész).
Valaki írta itt, hogy 19x-el mentek pályán Calival és full para volt. Én (bár lehet, hogy lebasztok majd) kitapostam a torpedólemezen a gázpedált és az M3-on óra szerint 220-nál állt meg, amikor kijöttek elém és lassítanom kellett (kicsit furcsa volt, mert gyári adat szerint 205 a vége, de ennyit tuti csal a km óra, pláne a vége közelében :)) És nem volt halálfélelmem (de lehet, hogy ehhez az is hozzájön, hogy kicsit alakítva van a futóművön az autómban). Olyan érzés volt, mint mondjuk apám Twingojában a 140.
Svejk:
Asszem Te kérdezted, hogy mennyi a fenntartása egy autónak. Bár nem tőlem kérdezted, de ha nem gond leírom: 3700 a kötelező havonta (apám nevén van az autó ez miatt az enyémen 6-7000 lenne) a súlyadót nem én fizetem, mert az fizeti akinek a nevén volt jan 1-én (előző tulaj) - de kb. 10-12000 lesz egy évre. Egyéb ilyen ktg nincs. A benzinpénz autótól függ, nekem nyárom 8.5 körül fogyasztott városban (pályán 7 körül) most télen kéri a 10-et (monnyuk nem kímélem, a váltási fordulatszám nálam nyugodt tempónál 4000 ha meg hajtom akkor tiltás közelében :)). Így havonta kb. 13-15000-ért tankolok bele. Durván ennyi :) (ha meg beszarik valami az a 100 Ft-tól mehet a csillagos égig) -
#7774 Suzuki az japán, de egyébként egy Kia, Daewoo sem hiszem, hogy 5 év alatt elrohad. -
#7773 loál(tm) :D -
#7772 szépek! cayenne brutál nagyon..