101020
.
-
#7892 1966 Ford Mustang GT
2000 Ford Mustang GT
-
#7891 hm.. de olcsó.. -
#7890 CSOCSO! -
#7889 Nekünk ilyen van pontosabban Palio,de szerintem egy modellfrissítés nem sokat számít.Szívós kocsi,terepen is elmegy.Jó magas építésű.Azért nincs viszonyítási alapom mert Astrán kívül csak ezt vezettem. -
#7888 LOL -
[Walaki]D`Lair #7887 Asszed látom én azt? :DDDDDDDDDDDDDDDDd -
#7886 első autocska rendszámára ez van írva: Albea -
[Walaki]D`Lair #7885 he? -
#7884 Tán mert Albea? -
[Walaki]D`Lair #7883 Engem a Fiat Albeára emlékeztet....a Fiat Albea meg a Dacia-ra....:) -
#7882 istenem.. egy iylenkocsinak ilyen HÁNYADÉK SZAR felnit rápakolni?????? verném két baltával aki ezt kitalálta -
#7881 ez a legeslegszebb Porsche ami létezik... -
#7880 Ez is jó!
-
#7879 Marha jó ez az alfa tanulmány:
-
#7878 Nem. Limitált széria, meghatároznak egy mennyiséget, amennyit legyártanak, aztán bezár a bazár. F50-ből asszem 370-valamennyit gyártottak. -
#7877 Abból gondolom évente pár darab, nem? -
#7876 Ok, kb úgy, mint a Ferrari F50-et ;) -
#7875 Az tulzás, hogy sorozatban :)) -
#7874 A Porsche Carerre GT concept autó már többé nem koncepció, elkezdték gyártani sorozatban! -
#7873 Jaja, a GM vásárolta fel egy részét. -
#7872 Azért vérig sérteni nem kell a Fiat designereit :))
Ráadásul a thalia előről clio volt, kisautós, hátulról meg semmilyen, ez a fiat, meg valamennyire fiatos legalább. :) -
#7871 ja az még ennél is csúnyább. -
#7870 hát ja ,elég jelegtelen... kb mint a renault thalia :) -
#7869 Valóban elég semmilyen, de olyan elegáns beütése van, pedig alig 2 millió feletti, talán 2,5 millió. -
#7868 hát nem tom, olyan semmijen formája van mint minden FIAT-nak. rövid nem tetszik. -
-
#7866 képet plz mert még a nevét se hallotam soha... -
#7865 És szerintem nagyon szép is az Albea. -
#7864 Ez igaz mondjuk, de túl gyakran volt modellváltás a Fiatnál és mostanság a kutya sem vesz Fiatot ahogy elnézem.
Punto alig van, pedig sikeresnek indult szerintem, Pandák száma most mondjuk nő azért, de pl. az Albeát...talán egyet ha láttam, pedig nagy autó jó áron. -
#7863 A FIAT is olyan mintha jól menne nekik, közben lassan az egész céget bekebelezi egy nagyobb. Már így is 30%a a FIATnak ...amerikai... asszem amerikai. -
#7862 Nem tudom, de azt nehezen tudom elképzelni, hogy nehezen tartja magát, elég jól megy nekik, nekem úgy tűnik. -
#7861 Egyébként a BMW most milyen tulajdonban van? Én űgy emlékszem, hogy egyelőre BMW, de már nehezen tartja magát, és közeljövőben lehet, hogy megveszik. Igaz ez? -
#7860 Nem csak sportkocsit gyárt a merci sem. Nézd meg az új S600-ast. -
#7859 Nekem az is tetszett, de a szögletes még jobban :)) -
#7858 nekem se tetszik anynira a bömös:(... de a merci mindenképpen zsír let.. igaz a régi E meg CLK mercik ritka rondák voltak ( legelső kereklámpás mercik) -
#7857 Hát te így gondolod, én nem úgy, ahogy te :))
Egyébként szerintem az egyik legszebb BMW az előző generációs 5-ös, de az új 7-es is nagyon tetszik.
Merci is, csak én a sportkocsikat nem annyira szeretem, mint mondtam már. -
#7856 Köszi :) Jó kis Cadillac ez :) -
#7855 Nem tudom mi tetszik nektek ebben az új BMW-ben. Szerintem úgy elkúrták a designt, ahogy csak lehet. Amyg a mercinél bejött a design váltás, addig a BMW-nél marhára nem. -
#7854 hehe -