101020
.
-
#7932 "Szerencsére" nem törtek ablakot, csak zárat téptek, azt meg a biztosító ingyen cserél. Persze így is buktunk rajta néhány tízezret. Egy hétre rá meg összetörtem úgy, hogy még nem volt benne légzsák :D -
#7931 Nagyonis lopnak, még ajtót sem kell nyitni hozzá! Betörik pólóval, és kikapják, cirka 10-15 sec alatt! Egy légzsák 100-150 E -
#7930 Légzsákot??? Már ilyet is lopnak? -
#7929 Nekem csak próbálták, de a szomszéd subaruját el is vitték a ház elől. Meg a II-es puttónkból a légzsákot. -
#7928 Az biztos! Nekünk még soha nem lopták el autónkat, de egyik ismerősunk nagy Golf mániás volt, és mikor kijött a 4-es golfnak a Limited Edition-je, rögtön ráköltötte pénzének nagy részét, asszem 6 milla volt. Egy hét múlva ellopták! Ráadásul, úgyhogy valószínűleg a kereskedő is bennfentes volt. -
#7927 Amúgy száradjon le a heréje minden autótolvajnak -
#7926 Nyugatra kivinni rizikós, és kevés a haszon rajta. Keleten meg nem érdekel senkit ez a típus. Golf és a drágább Audik az örök sláger, de lehet hogy tévedek. -
#7925 Nitróval nem -
#7924 Keleten meg nehéz rá olyan vevőt találni, aki rendesen fizetne is érte. Vagy alvilági körökben, de ott meg megy az alkudozás :) -
#7923 Ma láttam egy 406 kombit, ugyanez volt a belseje, és teccett az is, csak a kékhez túl meleg szín (nem olyan értelemben :D). Keretnélküli ablak rúlzik! Motor nem gyengus? -
#7922 Miért, annyira extra? Nem akarom puttózni, mert tetszik, de nem az a kategória amit nagyon el akarnának lopni, nyugatra meg pláne nem éri meg a rizikó. -
#7921 Most aztán megkaptam Megintcsak a nagy igazság: élőben más, de ha nem tetszik hát nem.
Köszi a kert nevében is -
#7920 Hát szerintem ilyen karakterű autót sima lehet nyugatra is vinni. -
#7919 Szép a színe, csak a barna bőrrel nem tudom összeegyeztetni. Felni meg csúnya. A kert viszont nagyon szép :D -
#7918 Lopott kocsik általában másik irányba távoznak :D -
#7917 A profi. -
#7916 Jah, meg váltózár is be van ám építve ám! -
#7915 Illetve elöbb az osztráknál. :) -
#7914 Sima féltégla módszer, ki a kéziféket, majd rátolni tailer-re, majd csá viszontlátásra a német határnál :) -
#7913 betol kamionba azt tűűűz:) -
#7912 Nagyon meg van nehezítve a lopás, benne figyel egy Autolock2000! -
#7911 Az árat hagyjuk , asszem május végén vettem. -
#7910 :))) -
#7909 és mikor lehetne ellopni és honnan?:))))))))) -
#7908 naaagyon jooo! nekem a szine is tetszik :P
Mennyiért vásároltad, éss miko'? :) -
#7907 oksi:) -
#7906 Én maradok a szolíd Pininfarina design keretein belül, felnit a világért nem cserélnék, nagyon bejön ez a Ferrari küllőzés -
#7905 Élőben látnád lehet, hogy megváltozna a véleményed, eddig mindenkinek az első mondata az volt, hogy "De szép a színe"
-
#7904 nem kell rá más csak egy tök szolíd szárny, szép felnik és eszméletlen komolyan nézne ki! -
#7903 Szép, bár a szinnel nem értek egyet. :) Mennyiért vetted, és mikk a motor adatai? -
#7902 Khössz -
#7901 zsír:) -
#7900 Múlt héten valaki kérte, hát berakok pár képet a kocsimról, hátha mást is érdekel.
-
#7899 Navajon :) Az alsó :) -
#7898 LOL, ez az Albea :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Oda is írtam pár üzenettel lejjebb :) -
#7897 melyik? :) -
#7896 Ilyen Mustang GT állt az utcánkban csak feketében tegnap. -
#7895 szvsz jobban vezet, mint te :D
(bár nem tudhatom) -
#7894 ne légy irigy! -
#7893 KÖTELEZŐ LETŐLTENDŐ anyagként kihírdetem ezt a videot!!!
Tipikus... : Jeremy Clarkson tesztel egy olyan autót amit a világon csak másik 100 ember csapathat.. hog rohadjon ki a bele ennek az embernek:)))))
koenigsegg test