101020
.
-
#7972 de ez is olyan :)
-
#7971 mint vmi batman auto -
#7970 má néztem... nagyon dög -
#7969 Tvr Sagaris
-
#7968 Szép darab. -
-
http://www.ac-schnitzer.de/modelle/modelle_img/7er_e65_66/E65-Ausschnitt-Heck.jpg
-
S T i #7965 -
S T i #7964 Hopsz, az előzőt nem ide akartam. -
S T i #7963 -
#7962 Köszi szépen, örülök, hogy bejön! -
#7961 A Roninban is megtörnek egy ilyet. A vicc az, hogy kb. egy fél másodpercre mutatják. -
#7960 DanielT, ez a verda eszméletlen király, nekem nagyon tetszik. Gratula hozzá! -
#7959 Meg :) -
#7958 Jah, ok, akkor ez is megvolt :) -
#7957 Ez csak vicc volt, csak poénból kérdeztem, mivel mondtad, hogy az árát inkább hagyjuk gondoltam, hogy megkérdezem ezt a sablonkérdést :) -
#7956 Igen, vettem, miért, hogy lehetne másképp? Jaa, hogy kaptam -e? Nem. -
#7955 Azok nem tudják, hogy kell :) -
#7954 Hát ezzel egyetértek, atom a verda, de nyugatra szerintem M5-ös, 7-es, új 5-ös BMW-nél, Audi A8-nál, Volkswagen Phaetonnál egyszerűbb kocsit nem nagyon visznek. -
#7953 Azt hiszem, hogy én Ukrajnába vinném, az osztrák határ elég, hogy úgy mondjam "fosatós" lehet.
Bocsánat a kifejezésért. -
#7952 Uhh, nagyon zsír. Lehet egy indiszkrét kérdésem?
Vetted? :)) -
#7951 Ehe, nem érné meg asszem :) -
#7950 Nem tévedsz... -
#7949 hát ha az kipukkan akkor muszerfal csere....tudtommal -
#7948 Biztosítózunk? -
#7947 Miért ne? -
#7946 Kell valami, szóljatok!!! :-DDDDD -
#7945 Most emiatt ne törd össze a kocsid -
#7944 hát biztos nem annak, de akkor kinek, ott vagy csoringerek vannak vagy milliomosok :) -
#7943 Nincs perforálva ott ahol kirobban, legalábbis kívülről tuti, és belül is csak annyi, hogy oda nem tesznek merevítést, de hogy szanaszét szakad az tuti. Én sem tudom, hogy hogy lehetne cserélni pl nálam, majd megnézem és kiagyalom :) -
#7942 Azt gondoltam, hogy perforálva van az anyag, különben akadályozná a kinyílást balesetkor, de nem tudom elképzelni, hogy egy mintás műanyagot hogy lehet úgy egybe eldolgozni, ahogy gyárilag van (pl. Astra II) -
#7941 Nem, mert általában valahol meg van "szakítva" ott ahol nem látod, de büdösnagy beavatkozás egy olyan csere. -
#7940 Lopási statisztikák dobogósa a Golf. Nyilván nem maffiaautónak veszik :D -
#7939 keleten a golf a menő? oroszoknál, ukrajnában biztos nem, elég vagány kocsikkal járnak arrafelé a tehetősebbek :) -
#7938 Mi van akkor ha "kárpit" mögé rejtett légzsák kinyílik? Komplett műszerfal CS? -
#7937 Utasoldalit nemigen lopnak te kis huncut! -
#7936 utasoldali-ra gondoltam :)) Bár igaz.. szakosodás kérdes az egész. De legalább a pudri cigányok nem fogják kilopni :) -
#7935 Kárpit mögé kormányba hogy? Arról meg, hogy nem tudják, hogy van -e, annyit, hogy aki ezzel foglalkozik az tudja, évjáratra mindenre, hogy az adott tipusban van -e. Szakosodnak ezek a görények. -
#7934 Ja, és az ügyben nyomozó (cigány) rendőr engem gyanusított -
#7933 Ezért jó a rejtett légzsák :) Mikor kárpit möge rejtik, így a kutya se gondolná, hogy ott van :)