101020
.
  • Tikal #7972
    de ez is olyan :)
  • Tikal #7971
    mint vmi batman auto
  • CSOCSO
    má néztem... nagyon dög
  • Pyx #7969
    Tvr Sagaris

• Taranov
    Szép darab.
  • HuAn82

• HuAn82

http://www.ac-schnitzer.de/modelle/modelle_img/7er_e65_66/E65-Ausschnitt-Heck.jpg

• S T i
  • S T i
    Hopsz, az előzőt nem ide akartam.
  • S T i
    Köszi szépen, örülök, hogy bejön!
  • Pempő
    A Roninban is megtörnek egy ilyet. A vicc az, hogy kb. egy fél másodpercre mutatják.
  • CybearBoy
    DanielT, ez a verda eszméletlen király, nekem nagyon tetszik. Gratula hozzá!
  • Taranov
    Meg :)
    Jah, ok, akkor ez is megvolt :)
  • Taranov
    Ez csak vicc volt, csak poénból kérdeztem, mivel mondtad, hogy az árát inkább hagyjuk gondoltam, hogy megkérdezem ezt a sablonkérdést :)
    Igen, vettem, miért, hogy lehetne másképp? Jaa, hogy kaptam -e? Nem.
  • Taranov
    Azok nem tudják, hogy kell :)
  • Taranov
    Hát ezzel egyetértek, atom a verda, de nyugatra szerintem M5-ös, 7-es, új 5-ös BMW-nél, Audi A8-nál, Volkswagen Phaetonnál egyszerűbb kocsit nem nagyon visznek.
  • Taranov
    Azt hiszem, hogy én Ukrajnába vinném, az osztrák határ elég, hogy úgy mondjam "fosatós" lehet.
    Bocsánat a kifejezésért.
  • Taranov
    Uhh, nagyon zsír. Lehet egy indiszkrét kérdésem?

Vetted? :))
    Ehe, nem érné meg asszem :)
  • HuAn82
    Nem tévedsz...
  • Tikal #7949
    hát ha az kipukkan akkor muszerfal csere....tudtommal
  • Pempő
    Biztosítózunk?
    Miért ne?
  • Jano
    Kell valami, szóljatok!!! :-DDDDD
  • Pempő
    Most emiatt ne törd össze a kocsid
  • Tikal #7944
    hát biztos nem annak, de akkor kinek, ott vagy csoringerek vannak vagy milliomosok :)
    Nincs perforálva ott ahol kirobban, legalábbis kívülről tuti, és belül is csak annyi, hogy oda nem tesznek merevítést, de hogy szanaszét szakad az tuti. Én sem tudom, hogy hogy lehetne cserélni pl nálam, majd megnézem és kiagyalom :)
  • Pempő
    Azt gondoltam, hogy perforálva van az anyag, különben akadályozná a kinyílást balesetkor, de nem tudom elképzelni, hogy egy mintás műanyagot hogy lehet úgy egybe eldolgozni, ahogy gyárilag van (pl. Astra II)
    Nem, mert általában valahol meg van "szakítva" ott ahol nem látod, de büdösnagy beavatkozás egy olyan csere.
  • Pempő
    Lopási statisztikák dobogósa a Golf. Nyilván nem maffiaautónak veszik :D
  • Tikal #7939
    keleten a golf a menő? oroszoknál, ukrajnában biztos nem, elég vagány kocsikkal járnak arrafelé a tehetősebbek :)
  • Pempő
    Mi van akkor ha "kárpit" mögé rejtett légzsák kinyílik? Komplett műszerfal CS?
    Utasoldalit nemigen lopnak te kis huncut!
  • I.C.ram
    utasoldali-ra gondoltam :)) Bár igaz.. szakosodás kérdes az egész. De legalább a pudri cigányok nem fogják kilopni :)
    Kárpit mögé kormányba hogy? Arról meg, hogy nem tudják, hogy van -e, annyit, hogy aki ezzel foglalkozik az tudja, évjáratra mindenre, hogy az adott tipusban van -e. Szakosodnak ezek a görények.
  • Pempő
    Ja, és az ügyben nyomozó (cigány) rendőr engem gyanusított
  • I.C.ram
    Ezért jó a rejtett légzsák :) Mikor kárpit möge rejtik, így a kutya se gondolná, hogy ott van :)