101020
.
-
#8457 Spy foto 1
Spy foto 2 -
#8456 Hmmz...
Spy fotókonn kívül csak retusálások vannak a neten,úgyhogy nem tudom te mi alapján ítéltél. A belsejéről viszont már vannak eredeti fotók:
Ez TALÁN nem retus:
-
#8455 Hol van kép az új SLKról? -
#8454 Na, akkor játszuk azt, hogy ki lát minél idősebb rendszámokat :) -
#8453 Ja igen, szerintem sem adják vissza a leadottakat, hanem mondjuk 10-15 év múlva, hogy kitörlödjön minden regisztrációból. Így, ha belegondolsz, már kezd reális lenni. -
#8452 Gondolom azért, mert pl állami kocsiknak saját kezdő betűvel kezdődnek, és ezért kapásból kizárnak egy csomót.
pl a BKV buszok BPO renszámmal kezdődnek, tehát 1000 autót kilőnek, de ez rossz példa volt, mert kevés a 180 millához :) -
#8451 Az nem semmi! Én még csak I-s autót láttam. Akkor tényleg a J-nél tarthatunk, vagy az volt a Yamada dvd játékos hivatalos mo-i forgalmazója azért volt jad :D -
#8450 Láttam már JAD rendszámú Fabia-t. -
#8449 de gondolom a leadott A-sokat meg stb. nem osztják ki újra. -
#8448 Már J? Úristen, nemsokára betelik! -
#8447 Nehogymá, akkor mér tartunk már a J betűnél? Az majdnem a fele. -
#8446 Lehetetlen. Mindenkinek 17,5 autója van? Nekünk csak 1 -
#8445 Akkor, ha jól számoltam Mo-nak 175,76 millió autója lehet. :) Azthittem, hogy kevesebb fog kijönni... -
#8444 Asszem nyert! -
#8443 26 -
#8442 Az játék, nem betű, salzö... -
#8441 Lusta vagyok megszámolni! Számoljátok meg nekem :) -
#8440 Ja, meg a CS is. -
#8439 Köszike. :) -
#8438 Jogos, jó megfigyelő vagy! -
#8437 X kimaradt. -
#8436 De nekem ez kevésnek tűnik. Kihagytam volna valamit? csaknem... -
#8435 A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, Y, Z asszem :) -
#8434 Hány betű is az angol ABC? 34? -
#8433 Nekem Astrám a sima compact, tehát nem a sedán, és nem a kombi, kizárásos alapon a harmadik :) De persze a Classic Astra, nem az új! -
#8432 Nem hisszük -
#8431 Muti! -
#8430 viszont az uj SLK merci jol el lett baszva -
#8429 Ami nem is volt annyira rossz, hisz D-vel, E-vel, F-fel kezdődő rendszámú Astrák rohangálnak vígan az utakon. Egy ilyen korú Daewoot már nem lehet ilyen kényelmesen használni.
Vagy Kiát stb. -
#8428 Az ok, de tudtommal csak most kezdett el jobban befektetni a GM az Opelbe. Nem rég még elég szarul állt az Opel azonkívül, hogy vették az olcsó Astrát mint a cukrot. -
#8427 "Már jópár éve GM tulajdon"
jah, jópár éve :D
1929-ben a 80%-át vette meg, 1931-ben pedig 100%osan bekebelezte... Úgyhogy még a szüleink se láttak élőben eredeti Opelt :P
Azt egyébként tudtátok, hogy a II. Világháború után a VW is GM tulajdon volt? Nem sok ideig, de amíg a német gazdaság romokban hevert a GM tartotta életben a márkát. Ha nem tették olna ma egy VW-t se látnánk az utakon... -
#8426 Ha jól tudom a VOLÁN és egyéb távolsági járatot üzemeltető cég nyereséges -> van pénz a fűtés bekapcsolása miatti töbletgázolaj kifizetésére. Szemben a BKV-val, ami folyamatos veszteséggel üzemel. -
#8425 Aha. Ezt én is megfigyeltem, meg sajnos azt is, hogy a Volánon pár buszban marha jó a fűtés, a BKV-nál meg szar a kifűthetőség és még spórolnak is. Szégyenteljes. -
#8424 BKV busz 1
BKV Busz 2
BKV Busz 3
BKV Busz 4
BKV Busz 5
BKV busz 6 -
#8423 A 4-ajtós kivitelnek baloldalon csak 1 üléssora van. A pesti tömegközlekedéshez ez jó, mert megkönnyíti a leszállást, felszállást, könnyebben mozognak az emberek, ha nem kell kimászni az ablak felőli ülésről.
A Volán azért nem használ ilyeneket (néhány darab van csak), mert a hosszabb távolság miatt több ülőhely kell, és nem olyan sűrű a mozgás a buszon. Ezért van náluk 3-ajtós, mindkét oldalon duplasoros kivitelű buszokból több. -
#8422 Jó lenne egy gyűjtemény a BKV és a Volán buszairól hivatalos forrásból műszaki adatokkal, képekkel stb. :)
Mert én csak megfigyelni tudtam a dolgokat, annyit vettem észre főleg, hogy a BKV-nál automata sebváltó van a volánnál manuális, illetve a 4 ajtós kivitelek a BKV-nál járnak :) -
#8421 Voáv retro-Cobra. -
#8420 Hö!
V8, 605 LE
-
#8419 -
#8418 Ja. A kék festésből (GT) lehet felismerni. :D