101020
.
  • Pempő
    Jah, csak Taxiban nem ilyen merci volt.
  • I.C.ram
    De az a Turbo nem olyan mint egy Dieselnél a turboDiesel.... Az a Turbo kb. olyan mint egy Firebirdnél a T/A.
  • Taranov
    Mi nem a baleset miatt megyünk üres autópályán "lassan", hanem a rendőr miatt. Max. 180-nal.
  • DJ Skyline
    nekem nem!!!
    igaz itthon mo-n nem lehet gyorsan menni...ill.lehet de csak saját felelősségre...minenki tudja milyen a magyar aszfalt!!!!! :D
  • Taranov
    És az meg minek? Szép autó, nem ismerem nagyon, de az új és régi Porschék is szépek, de a nekem 180 km/h bőven elég lenne.
  • DJ Skyline
    legjobb a Porsche 911 Turbo---tuning nélkül viszi a több mint (!) 300km/h-t!!!
  • Taranov
    Én meg Passat, Golf, Audi, BMW, Rover, Land Rover fan vagyok. :)
  • DJ Skyline
    Én nem értek a Mercikhez...én BMW E30,Porsche,Toyota Supra,Sumaru Impreza,Honda Civic fan vagyok!!!!
  • CSOCSO
    elfogadnek.. nah.. tudod hogy nem figyelek az ilyenekre;;es kulonben is sietek. szal bye all
  • Taranov
    "elfogadnak"

LOL Csocso :DDDD
  • I.C.ram
    Mercédes ember egy külön társadalmi osztály, úgy mint az Audi a vállalkozó mobil. Persze vannak kivételek szerencsére egyre többen. Volt korszak, mikor minden merciben egy atlétás kopasz volt. Audikban meg cigányvajdák.
  • Taranov
    Hát nekem is :)) Szerintem a legtöbb embernek :)
  • I.C.ram
    Na tehát az SLK az egyetlen olyan merci, aminek nem kerek a lámpája (nem iker kereklámpa és nem is két kerek lámpa összefolyva)
  • Taranov
    Vagy a roma merci végülis. Ez a D-190 pont olyan. persze ettől még szép kocsi.
  • CSOCSO
    he?:)
  • DJ Skyline
    a totalcar negyedik adásában pont a zöldséges merciről van szó...
  • I.C.ram
    SLk volt az egyetlen merci, amiben semmi kerek alakú lámpák nem voltak.
  • CSOCSO
    jolvanna.. csak viccelodtem:)))amugy en elfogadnak egy bomiket.. csak anyamnak es apamnak vannak veluk rossz tapasztalataik... no de mindegy... de ha valasztani kene 1 kategoriaju merci audi es bomi kozott akkor elsosorban merci aztan audi..
  • CSOCSO
    hat a majdnem pont eleg...
  • DJ Skyline
    nincsen egyikkel sem bajom!!! kivéve a merci! ezek csak tények...nem viccelek!!!
  • DJ Skyline
    jhaj,télleg a patkós...hát az hogy néz ki hogy leveszik a "beömlőről" a merci jelet,és felbasznak egy patkót???..vagy az a verzió amikor 2 embléma van...egy a motorháztetőn,egy a beömlőn..az meg a másik undormány!!!
  • CSOCSO
    lol.. neked a fradistakkal meg a cigokkal van a bajod:) nem a mergakkal:))))))))
  • I.C.ram
    Majdnem ugyanez volt a régi SLK lámpája is.
  • CSOCSO
    bomivel az a baj hogy a legkisebb szarsag eseten is letilt a szgep es ottmaradsz ahol vagy
  • DJ Skyline
    Nekem két okból nem tetszik a merci
    1. Vagy túl maffiózós(szanaszét sötétített ablak,89 kopasz száll ki belőle, FRADI1 rendszám,stb..)
    2. Eléggé ciges (Pláne a régiek..)
    Akkor ha már ciges kocsi akkor BMW E30...ugye Taranov??? :DDD
  • I.C.ram
    Ez nem a zöldséges! Te fogalomzavarban zenvedsz! :)

Ez a patkós merci, vagy taxis merci.
  • Taranov
    Nekem még nincs sajnos személyes tapasztalatom egyik márkával sem, majd talán ha ránkszakad az OTP :)
  • Taranov
    szép
  • CSOCSO
    nanan!! mercit nem szidni.. bmw vel tobb baj van mint a mercikkel.. tudom mert volt 3 mercink 2 bmw-nk ( nem vagyunk gazdagok nem s olsztalyos mercink volt es nem 2 ev alatt hanem 22 ev alatt! szal nem kell anyazni :))
    a lenyeg hogy a mercik kurvajok.... foleg egy SL55 amg:) vagy cl55 stb:)) az SLR istensegrol nem is beszelve:)
  • DJ Skyline
    nekem az a merci tetszik,ami a Taxi c. filmben volt!!! Persze az is csak a tuningolt verzióban a jó...!!! :DDD nem a sima utcai,zöldséges stílusban!!! De én utálom a merit úgy különben..
    csak ez a rulez a merciből:

• Taranov
    max. C-osztályt Audi A4 után
  • Taranov
    Szerintem a lámpáját kivéve jó, egyetlen gond, hogy nem szeretem annyira a mercit :)
  • DJ Skyline
    faszom,gagyi,undorító merci!!!
  • CSOCSO
    jo ok.. nem olyan gaz.. de valami faszanyosat vartam.. es a lampaja rohadtul gaz...
  • GregSB
    SZVSZ egyáltalán nem gáz.

Bár a designja tényleg nem ér fel az SLR, SL ével, de az azért túlzás, hogy "elbaszták"...
  • CSOCSO
    Mit szpajfotoztok ti itten??? ittvannak a normalis kepek:
    elso kep
    masodik kep
    harmadik kep
  • I.C.ram
    Óóóó jó' van az!
  • Pempő
    Utcán parkolt, a kocsi meg tesztautó, azért van elmaszkírozva. És azért csak ilyen lájtosan, mert már érik a szériagyártás, ilyenkor már nem zárt pályán tesztelik.
  • I.C.ram
    Elég gyér autóparkja van ennek, ahhoz képest, hogy 7 pecsétes titok, tehát nem hinném, hogy a fejesek ilyenekkel járnak, hogy Transporter :) Ez nem kamu?
  • I.C.ram
    Hehe Fiat Punto II áll mellette :)