101020
.
-
#8537 Persze hogy semmit nemcsinál! Csak a kocsikat tudják elvinni a telepre, -
#8536 Na igen, meg más erővel keresik.
De hát ez mellékes, én a rendőrséget azért utálom mint a szart, mert a lopott autókal nem törődnek, pedig lehetne.
Mert a Zsarucar-os Sánta László egy csomó autót megtalált már. Mercedes E osztálytól Trabantig mindenfélét.
a renőrség meg semmit nem csinál. -
#8535 azokat megtalálják...egy kis festéknyom a kocsiról a fejen...1-2 szemtanú,pláne ha valamelyik felírta a rendszámot... -
#8534 Nem tudom, de azért cserbenhagyásos gázolókat szoktak megtalálni. -
#8533 És kit keres???Az illetőt abban az xy autóban...annyi olyan xy autó van mo-n hogy megnem találják az fix...pláne ha másnap rádob egy matricát az autóra amit 500Ft-ért lehet kapni minden autós boltban...!! -
#8532 Hát igen, mivel megállít, ezért rendszám nélkül nem mehetsz.
Egyébként ha már nem ér utol, akkor az durva, mert akkor körözött személy leszel.
Tehát jobb, ha megállsz. -
#8531 Igaz a suprához nem igazán egyszetű alkatrészt találni...mivel nincsen minden sarkon "supra garage"!!! -
#8530 "Ez nem úgy megy, hogy a rendőr felírja a rendszámot és elküldi a büntetőcetlit, meg is állít."...nem mondod(hehe)!!! :DD
"Amúgy ha gyorsan hajtasz, vagy rendszám nélkül hajtasz, akkor el is kezd üldözni a rendőr, ne gondold, hogy nem"...ettől magamtól ráse jöttem volna!!!:DDD
de ha nem tudja utolérni az illetőt akkor baszhatja a yard! -
#8529 Na én meg nem azt vennék, mert nem szeretem a suprát :)
Nem szeretem a sportkocsikat.
Én Passatot vennék vagy 156-ot, ha elég megbízható lenne. Hát még nem hallottam róla tapasztalatot.
Vagy A4-est. -
#8528 Igen, csak ha valamivel túlléped a megengedettet, akkor 30 ezernél többet nem nagyon fizetsz, hacsaknem 40%-kal túllépted, mert akkor asszem jogsielvétel jár (de lehet, hogy nem 20%, ha ez hülyeség, akkor bocs). Ha rendszám nélkül mész, akkor meg nyomban veszik el a jogsid.
Ez nem úgy megy, hogy a rendőr felírja a rendszámot és elküldi a büntetőcetlit, meg is állít.
Amúgy ha gyorsan hajtasz, vagy rendszám nélkül hajtasz, akkor el is kezd üldözni a rendőr, ne gondold, hogy nem. -
#8527 de ha nekem lenne 5 millám akkor én tuti Suprát vennék..
1. Japán,és a japó kocsik megbízhatóak
2. szeressük a Suprát! :D -
#8526 Talán a vezetője nem volt elég megbízható.
Egyébiránt pedig azt megjegyezném, hogy nem véletlen, hogy akinek van mondjuk 3,5-4 millió ft-ja, az már nem Suzukit vesz, mert akkor mondjuk ott vannak a 4 csillagos biztonságú autók, amik nyilván biztonságosabbak, de akinek nincs "elég" pénze autóra, az ezzel sokkal jobban jár, mint a Trabanttal meg a régi zsigákkal. -
#8525 Én nem mondtam egy szóval se hogy én Béla fogok vagánykodni a szabájtalansággal, xy sebesség mellett...csak annyit ha leveszi v.ki a rendszámot akkor nincs kinek elküldeni a bünti cetlit!!!... -
#8524 Tari! az rtl-es topikba írtál a suzuki megbízhatóságáról...
nem kötekszem,de íme egy megbízható suzuki!!!pedig csak villamosnak ütlözött!! :D
-
#8523 Pont azt mondom. Ők a szabálytalanok. Az autósok.
Ezekután én nem vagánykodom a szabálytalansággal. -
#8522 úgy oktatgatsz mintha 30 éves vezetési tapasztalatod lenne!! :DDD -
#8521 Autópályáról volt szó, és nem akarok vitatkozni olyannal, akinek még jogsija sincs, hiába ültél apu mellett. Nem bántásból mondom, de vicc ez a topik. -
#8520 De nem tartják be akkor sem ez itt a lényeg-...most egy 657364 tonnás vonat hova álljon meg 100-120-130km/h-nál...amokir a faszkalap felmegy a sínre!!?? -
#8519 Betartják?
Nem biztos, a vonat nem a ködből szokott előjönni általában hanem a tilos jelzésnél, amikor a felelőtlenek mégis átmennek.
Kész öngyilkosság. -
#8518 soha,,,,neviccelj...mi mentünk 140-el és jött a mercis Dzsoni kb. 200-al...,de ha nem autópályán van a baleset akkor országúton ami a halálos szokott lenni állt.. vagy a vonat balesetek amikor átmegy a kocsin a vonat...végül is ott is betartják a szabályokat!!! :DD -
#8517 Főúton szoktak meghalni főleg, meg kis falvakban, pl. a 10-es úton nagyon sokan, ami Esztergomba vezet, meg a 11-esen, ami Visegrádon át Esztergomba.
Na most ezeknek a nagy részén 60 km/h a megengedett, falvakban 50, nagy kanyarok vannak,nagy forgalom, elmebeteg előzők, nehezen előzhető 30-cal tötyörgő Kamazok, tehát ott halnak meg sokan és sajnos sokszor az, aki vétlen. -
#8516 nem így van, +10 km/h engedélyezett pontatlanság.
Vagy 10%? Ezt nem tudom, de asszem 10km/h. -
#8515 Nem autópályán szoktak meghalni. EgyéPként az én tapasztalataim szerint is autópályán a jó 80% betartja a 130-at. -
#8514 ja végül is 80%-a betartja...azért halnak meg hetente min 5-en autóbalesetbe mer az a 80% betartja...jó lesz az 40-50%-nak is!!! -
#8513 autópályán 130 a megengedett...140-nél megállít a yard akkor még csak elnézi neked ejnye-bejnye,stb.. -
#8512 ne csináld már hogy a 80%-a...persze a 100 fős mucsaröcsögén ahol naponta megy el 2 autó!! azok betartják... -
#8511 Igen, meg ahogy elmondtam megfigyelésem szerint az autók 80%-a betartja. -
[Walaki]D`Lair #8510 Nem a rákot nem tartja be senki...én is mindíg betartom...140-el megyek autópályán, ami még megengedett... -
#8509 gyerekek nem kell aggódni!!! mondom még jogsim sincsen...!!! és nem is szándékoztam rögtön a seb.rekordokat megdönteni!!! -
#8508 Azért az durva, jobb, ha gyorshajtásért kapnak el azt hiszem. Jobb nem vagánykodni a sebességgel. -
#8507 Egyszer elkapnak rendszám nélkül ott helyben beszívják a jogsit. -
#8506 persze ettől még messze vagyunk!!! :D...még jogsim sincsen!!! :D -
#8505 Ahogy érzed... -
#8504 miér???...autópályán nem mind1 ha gyorsan megyek :D ..persze nem nappal hanem éjjel!... -
#8503 Mindkét rendszámot levenni bátor dolog... -
#8502 jah...de ha nincsen rendszám a kocsin(leveszem mielőtt tépnék...) akko nincs is kinek kiküldeni a büntetést...!! :D -
#8501 AUTÓ (ro)mánia -
#8500 Én nagyon megvetem, hogy Ford Mondeot kaptak, szerintem amíg az emberek Trabanttal járnak szennyezve a környezetüket, addig a rendőr se járjon ilyennel.
Jó lett volna nekik az Astra is.
Egyébként 170, 180-nál még nem olyan súlyos a büntetés azért, mintha még gyorsabban mész.
A 130-at természetesen nem lehet betartani annak, aki siet, de nyáron az autósok 80%-a betartja, ahogy látom a sztrádán meg statisztikákban. -
#8499 Én azzal teljesen tisztában vagyoK!!! -
#8498 180-nál is büntet mert 130 a megengedett de senki nem tartja be!!! :DDDD.........de a magyar rendőrök se semmik... Lada Niva,Golf I,Opel Astra rulez a rendőrség...jó most kaptak új autókat..de nagyon hosszú idelyilg ezek a "rulez" kocsik voltak a rendőröknél!!!!!!!!