101020
.
-
#8577 Elsősorban azért, amit Pempő említett az előbb, másodsorban meg régi, szerintem simán meghibásodhat. -
#8576 mér' szar? mer nem megbízható,nem olcsó? -
#8575 Szép csak szar -
[Walaki]D`Lair #8574 Én tudom...:))) -
#8573 Ez is szép,de az MKIV jobban tetszik!!!!!!!
300 paci + turbo...az szép!! -
#8572 pénztemető -
[Walaki]D`Lair #8571 Bizony....V6!....300Le turbo....:) -
#8570 MAMAMAMAMAMAMAMA....Toyota Supra MKIII -
[Walaki]D`Lair #8569
Most vette haverom 2 hete...:)
-
[Walaki]D`Lair #8568 Az enyém? 12 -
#8567 hány éves a kocsid??? -
[Walaki]D`Lair #8566 Namost 2 dolog lehetséges...rátaposok a fékre, a vészfék asszisztens érzékeli, hogy gáz van és olyat féket, hogy a szemem kiugrik, de ha mégse, akkor félrerántom és mondjuk behúzok a szántóföldre, baja nem lesz, hisz terepjáró, vagy ha erdő van vagy szakadék, akkor fék, azt várom a becsapódást...kb. semmi bajom nem lehet a világ legbiztonságosabb autójában...:) -
#8565 Köszönjük doktor eme tudományos összefüggést az anyaméh,és a betonkeverős halál között!!! -
#8564 Most ugrik be, hogy talán te tudod legjobban leírni azt az érzést, amikor egy Volvos nyugodtan megy az úton 8 légzsákkal, 99,9%-os biztonságban, de egyszercsak valaki a szembeforgalomból előz és áttér a Volvos sávjába :) -
#8563 :-DDDD -
[Walaki]D`Lair #8562 Akkor ugyanazzal a sztoikus nyugalommal várják a becsapódást, hisz tudják, hogy az anyaméhben sem voltak nagyobb biztonságban....:) -
#8561 egy bukócső mindent megold!! :DDD -
#8560 Jaja, szép. Sok szép francia autó van, de a 406-nak is 3 csillagos a biztonsága, ha jól emlékszem -
#8559 ja-ja....de ha jönne feléjük egy kamaz,vagy egy betonkeverő...! :D -
#8558 én nem vennék francia autót...max "Pöcsó"(letudom írni [Peugeot] csak lusta vagyok! :D ) 406-ost!!! és nem azé' mer' az volt a taxiban...hanem mer' jól néz ki!!! -
#8557 De mindig a Volvosok a nagy kukkolók, bele se mernek gondolni, hogy ők is balesetezhetnek, hisz nekik van a legbiztonságosabb autójuk a világon -
#8556 Tudom, mint már említettem volt Daewoo Ticonk. Tudja mindenki, hogy milyen viszont 5 év alatt egyszer se hibásodott meg, nem úgy, mint a legtöbb francia autó.
-
#8555 Pontosan...de nem is az az izé hogy most volvós vagy nem...hanem hogy megáll...jó biztos érdekes meg minden de ez nem "látványpékség"! -
#8554 a faszt... 800 köbcenti sincs!!! és olyan gumik vannak rajta mint a 3 éves öcsém biciklién!!! :DDD -
#8553 ilyenkor az a legutálatossab mikor az ilyen faszfej volvosok megállnak nézelődni és miattuk nem halad a forgaolm -
#8552 Matiz talán jobb? -
#8551 Palik és a Dakar avagy az rtlklub ujabb hazugságai -
#8550 Ja,és ott van mögötte maga a "megbízhatóság,az olcsóság királya, az Esztergomi rém!"........a SUZUKI!!!!!!! :DDD -
#8549 Bazz, kaja közben tök bénán gépelek.
EGGYES! -
#8548 Mit gondolhatott a Ritmo sofőrhe, hogy egyszercsak felemelkedik a picsába az autó hétulja? Loál! :DDD
És a Matizos, mikor megpillantoota a Ritmo alvázát? Loál! :D -
#8547 Az Árpád-híd az már csak egy ilyen hely...alapjáraton minden reggel dugó van rajta...pláne ha baleset van!!!! -
#8546 lol -
#8545 Jaja, én is pont azt észrevételezem. Nehéz lehetett összehozni ezt a balesetet. -
#8544 Árpád-hídon...nem egyszerű!...ott mindíg van v.mi akció! -
#8543 arpadhid..LOOOL -
[Walaki]D`Lair #8542 Vagy mint egy oltcittal, mint én....jut eszembe...mondtam már, hogy megint nem indul? -
#8541 benézett a kocsi alá? :D -
#8540 -
#8539 Yayo! Tud nekem valaki mesélni valamit a Pagani Zondáról?? Én dunaújvárosi vagyok, és testközelből is nézegettem 1et, de attol még a motorjáról, illetve beleséjől nem tudok semmit előre is köszi. Tick
-
#8538 Ja, köcsögök feleszik a pénzünket. Haszontalan marhák.