101020
.
  • Pempő
    És mik a tünetek?
  • [Walaki]D`Lair
    Hát volt már gyertyatisztítás, aztán kartergáz-elvezetőcső javítás, alapjáratvezérlés, csak most az önindító rossz (már megint-még mindíg) és azt nem tudom megcsinálni, mert le kéne bontani a fél motort, ahhoz meg a faszom kezd hozzá ilyen hidegben...
  • Pempő
    :DDD
    Mit szerelsz rajta?
  • [Walaki]D`Lair
    240.000 kilóméterrel audi ami nem mindíg indul? Az oltcitomban van bazeg 33000 kilóméter, azt hetente 3x szerelem mert el sem indul >:(
  • Pempő
    salz...

• Pempő

• Taranov
    Bizonyára megbízható, én csak azt mondom, hogy öreg.
    Nem tudom mennyi kilométer lehet benne, nem tudom hol kezdődnek a hibák a statisztika alapján, de ismerek olyat, akinek 240.000 kilométerrel van Audi 100-asa és van, hogy vidékről napokat késik, mert épp nem tud elindulni vele mikor akar, viszont létezik 1.000.000 kilométeres Golf is, írták a VW oldalán. Persze Németországban.
  • DJ Skyline
    na mind1 majd holnap folytatjuk az eszmecserét!!!
    Üdv,
    Skyline
  • DJ Skyline
    mivan már ott tartunk hogy megmondjuk egymásnak mire válaszolj!??
    én nem csajozni akarok vele...egyszerűen tetszik és kész,régebb óta ismerem, amiket olvastam róla megbízhatónak tűnik!!
  • Taranov
    Most ne erre válaszolj, ez csak kitérés, ha vitázni akarsz, akkor inkább a témába vágó hozzászólásaimra.
  • DJ Skyline
    én is igazat mondok csak nem értünk egymás igazában egyet!
  • Taranov
    Pedig én nem viccelek, komolyan mondom, és igazat mondok. Egyébként olvasd el a 8604-et, abban talán precízebben megfogalmaztam.
  • Taranov
    Én értelmes vitánál nem szoktam ideg lenni, de ezzel felbasztad az agyam, csak írod a ":DDD" meg ":DD" szmájlikat folyamatosan, mintha viccdélután lenne.
  • Taranov
    Itt nem a kategória számít, hanem a kor.
    Egyébként, ha pontos adatot akarnánk kapni a 94-95-ös évjáratú autók meghibásodási statisztikájából, akkor termlszetesen csak ugyanolyanokat hasonlíthatnánk össze a felhasználási mód különbsége miatt, viszont itt nem erről van szó, csak arról, hogy egyetértek Pempővel, hogy ez a Supra egy pénztemető, azt megértem, hogy jól lehet vele csajozni meg gyorsulni, de minőségileg nem a legjobb választás, ugyanis mint már mondtam fokozatosan egyre több hibája lesz. Ez tény, az, hogy hogy használták csak a romlás mértékét befolyásolhatja.
  • DJ Skyline
    "Nem pofázik ilyen csökönyösen senki"....ugye??? :DD
    én már amióta erről bezsélünk full ideg vagyok szal. mind1!
  • Taranov
    Hú bazmeg kurva ideges leszek.
    Nem pofázik ilyen csökönyösen senki, még a gumiban sem.
    Walaki nem azt mondja, mint te, hogy ha jól bánnak egy öreg autóval akkor nem lesz hibája, hanem azt, hogy egy 94-95-ös Suprának nem kötelező szétesnie.
    Magyarul nem full szar, nem öregedik el teljesen, de azért azt belátja ő is, hogy ha nem használták előtte a család kis kedvenceként, akkor lehet komoly baja is.
    Persze azt gondolom ő sem mondaná, hogy nem lehet meghibásodás.
    Mellesleg könnyű felbaszni az agyam azzal, hogy minden okosabb megjegyzésre helyeselsz.
  • DJ Skyline
    én is erről regélek neki de nem tudom a tudtára adni!! :DDD
  • [Walaki]D`Lair
    Egy 94-95-ös suprának nem kötelező szétesnie...attó függ, hogy használták előtte...ha széttaposták a lelkét is, akkor persze hogy széthullik, de ha nem, akkor finom a cucc...
  • DJ Skyline
    na itt áljunk meg!
    a Suzuki meg a Supra nem egy kategória(szvsz nem azt kellett volna mondanod!)
    inkább Golf III
    nem értelek bazd meg...mondok valamit és te belémkötsz valami xy dologgal! egy mai Suzuki simán meghibásodhat mint egy xy évjáratú Supra...
  • Taranov
    Komolyan mondom, én nem akarlak megsérteni, de nem tudok veled vitatkozni, hisz teljesen érhetetlen, agyatlanságra valló dolgokat beszélsz.
    Hát minden ép paraszti ésszel gondolkodó ember tudja, hogy a 94-95-ös Supra simán meghibásodhat és sokkal hamarabb fog tönkremenni, mint egy új teszem azt Suzuki.
  • DJ Skyline
    us navy...az jó..!! :DD
  • Tikal #8596
    mini tengeralatjáro, us navy biztositotta a terept a tura idején.
  • DJ Skyline
    ne oltsál már!
    úgy beszélsz mintha gépészeti diplomád lenne,és már 20 éves szerelői tapasztalatod lenne!!!attól hogy van egy '94-95--'-ös Supra,vagy akármi,és már van benne egy kis kilóméter,meg nem ma gyártották az még nem azt jelenti hogy rögtön kuka,gagyi,béna,szar!!!
    én nem veszekszem!
    csak te kontrázol rá mindíg valami frappáns,tömör,agyafúrt válasszal az én elképzeléseimre,gondolataimra!!!
  • Punker
    mi az ott a jobb oldalán? cápa? :))))
  • Taranov
    Na nehogy már ezen veszekedjünk, komolyan mondom nem lehetsz ennyire naiv. Szerinted ha te veszel egy Suprát mittudomén hány évesen és én most egy Golfot, akkor melyik fog tovább tartani?
    Hát nyilvánvaló, hogy a Golf.
    Egyszerűen az alkatrészek fognak meghibásodni a suprában. Nem fog indulni, le fog robbanni stb.
    Egyszerűen meghibásodik.
  • DJ Skyline
    bizony...
  • Tikal #8591
    mert a toyota joooooo! :))

• DJ Skyline
    én sem mondtam hogy okos vagy!!! :DDD
  • Taranov
    De buta vagy...
  • Taranov
    Egyrészt szerencse, másrészt japán minőség, harmadrészt japán minőség, de ha van egy viszonylag új mondjuk német autód, az sem fog meghibásodni :) De szerintem utána sem.
  • DJ Skyline
    De látom nem érted amit mondok (nem csoda hisz még csak 15 vagy! :DDD )
    én azt mondatm hogy ha a régiekre vigyáz az ember,és a maira is akkor nem megy tönkre!!!
  • Taranov
    Azért ez nem így van :)
    A régiek könnyebben hibásodnak meg...TERMÉSZETESEN.
    Az újak közül vannak a most nagyon divatos kis Peugeot-k, Citroen-ek, Renault-k, amik közül sok hibásodik meg, de talán a hibastatisztikája nem sokkal rosszabb a többinél, csak sokkal több van.
  • DJ Skyline
    Supra MKIV
    Supra III
  • DJ Skyline
    ez nem szerencse! ez odafigyelés, és japán minőség!!!
  • Punker
    akkor szerencsétek van................
  • DJ Skyline
    igen de ha nem hajtom szét,garázsban tartja az ember akkor lehet rá vigyázni...pl: a nagyfateromnak egy 17 éves Toyota Corollája van, garázsban van,és nagyon ritkán kell szervízbe vinni(az is akkor van amikor azok a kötelező vizsgák vannak!)
  • Punker
    de nem tudsz vigyázzni rá, max ha nem használod.....
  • DJ Skyline
    nem mondod!! húha ettől magamtól ráse jöttem volna!!!
    de ha vigyáz rá az ember akkor nem megy tönkre!
  • Punker
    nagy számok törvénye alapján 1 régebbi/többethasznált alkatrész könnyebben hibásokidk meg.
  • DJ Skyline
    megsúgom neked hogy nem kell egy autónak ahoz réginek lennie hogy meghibásodjon! simán szétkúródhat egy mai kocsi is!!! és mi van ha régi,?? semmi!!!!!!!!