101020
.
-
#8657 ÁÁÁ vazz. Esküszöm amikor kerestem nem láttam csocso nevet -
#8656 Szal kusé... :D -
#8655 Ez túlmagyarázás, hiszen a szivar csak 100-as lehet. Szal... -
#8654 Mármint ezek a tégla amcsi kocisk. -
#8653 Habár a tévhittel ellentétben nem fogyasztanak olyan húúú de sokat. 9-14 litert. -
#8652 Csak rohadnak a régebbiek nagyon... :( De AUDI 80 Coupé RULZ! :D -
#8651 Nem tudom, miért szeretik az emberek a 75 utáni amcsi kocsikat. A Legtöbbjük ritka ronda :) -
[Walaki]D`Lair #8650 Namost a Stratus sűrűbben hibásodik meg...:)))
Barátnőméknek van egy, olyan 10 év körüli, azt havonta 2x kell szervízbe vinni+lerohad az úton meg ilyenek, pedig garázyban van tartva, meg abszolúte nincs széthajtva..... -
#8649 Szivar Kilós = Audi 100 -
#8648 he? miva?
ez nem nagy autó, csak GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰ -
#8647 Vegyé Szivar Kilóst, az egy akkora hodály, tuti bejövős. -
#8646 Lehet, hogy rámozdulok erre még a japánok előtt :)
-
#8645 Akkor nagyon spéci lehet :)
Most ezt úgy mondom, mint dilettáns. -
#8644 csocsoindex :D -
#8643 audi 100.
nekünk volt régen audi, korához képest sztem egész jo, nem volt sok gond vele.. -
#8642 Bahh nincs is ilyen nick a fotózzon :D Fullra bevettem :PP Látszik hogy 3 órát aludtam
Akko' nem kaptok szép képeket! Kérem a moderátort törölje a #8640-t! -
#8641 Nem ismerem a Supra típusait, nem tudom mennyi LE, tőlem lehet 110 is meg 500 is, nincs jelentősége, mivel az öreg autó könnyebben hibásodik meg.
Tény.
Egyébként a Stratus az király, a Supra annál kevésbé komoly autó, bár az rajtatok áll, hogy mit vesztek. -
#8640 Danka! Cserébe rakok be szép képeket :D
Lincoln Mark X Concept:
Mitsubishi Eclipse Concept-E:
-
#8639 ja amúgy Galant helyett inkább Lancer aktuális -
#8638 supra4eva :DDDDDDDD -
#8637 Mi a Csocso neve a fotózz.hu-n? Én is adok nekije 5öst :D -
#8636 Honda Accord, Mitsu Galant, Mazda 626 és Audi 90
ismeri valaki behatóbban ezeket a típusokat? (90-93-as évjárat érdekel)
esetleg 85 körüli Audi 100-zal kapcsolatos élmények is jöhetnek -
#8635 szépek! -
#8634 koszke:) -
#8633 nah akkor meg annyit hogy.. taranovnak nem is a supraval van ytalan a baja hanem akorral.. de nyugodj meg.. a 93-94 es supraknak semmi baja!!! kurvajol osszevannak rakva..lattam 80 magazint ahol suprakat tuningolnak.. mindegyik magasztalja hogy a supra az egyik legeslegjobb tuning alap auto...rohadtul nem szokott hibasodni a supra.. de meg az mk3 as se!!! en meg soha nem hallottam valakitol hogy neki supraja volt es szar volt...stb...lehet neked ferrarid.. ha vki olyan hasznalta es ugy akkor lehet szarabb lesz par ev utan mint egy suzuki!
szoval egy auto olyan ahogy hasznaltak..l.. egy wartburgal is lehet jarni meg 10 evig amit jol hasznaltak...
amugy a suprakat nem golfokkal meg suzukikkal hasonlitgatnam...de meg a regit se...3 ezres mocika... 2-3 lovacska...es az nem amotor vege... hanem az meg az alja.. amit duplazhatsz ,, triplazhatsz...szal kurvajo motorok.. de ezt leirjak minden magazinban stb... -
#8632 Kaptál ötöst fotózz-on! -
#8631 nah.. nem akarok veszekedni.. de kezdjuk ott hogy amit te mondasz az mar mkiv supra.. 93 tol mar mkiv suprak voltak szal nem hibasodnak csak ugy meg!
2)ilyenunk volt es semmi baja az autonak!!!
kurvajol ment.. es ma is kurvajo auto...
(ha most lenne elado ilyet vettunk volna a stratus helyett!!!!!!)
3) az mkiii supra nincs 300 le turboval se... ha jol emlexem 220 le volt... (talan a 220 +turbo.. de akkor se 300) -
[Walaki]D`Lair #8630 Városban használom főleg, de ilyen 40-50 kilómétereket megyek....(solymár oda-vissza) -
#8629 Milyen távolságokat mész vele? -
#8628 M3-as eleje fele a bontós környékén van egy nagyon jó karbis, lehet megérne egy próbát... -
[Walaki]D`Lair #8627 Nem -
#8626 Az nem lehet, hogy kicsit megvan fázva? -
[Walaki]D`Lair #8625 Ja bazmeg... -
#8624 A román technika csodája :) -
[Walaki]D`Lair #8623 Jaaaa...hát a múltkor a gyertyák miatt nem indult...aztán egy ideig szinte pöccre, azt most meg se nyikkan... -
#8622 nemúgy, az indulással (önindítón kívül) -
#8621 de jólsikerült retro -
[Walaki]D`Lair #8620 retró masszívan... -
[Walaki]D`Lair #8619 vagy a szénkefék koptak el, vagy a behúzó akadt el, lényeg hogy hiába indítóznék meg sem nyekken az önindító... -
S T i #8618