101020
.
-
#8698 -
#8697 Ez annyira erőltetett... -
#8696 áááááááááááááááá....jesszusom....mini-ből trabi!!! :D -
[Walaki]D`Lair #8695 -
#8694 rofl:)))))) amugy nem lopjak el... affele setalo part mellett altunk.. a bolt ajtaja 2 meterre.. es elotte az elado...aki szepen elmondta hogy volt itt egy csavo..es pick uppa meghuzta... szvsz azert hagyott az ember papirt.. es nem ment el sunyiban -
#8693 LOOOL ez tetszett:) -
#8692 Nem a bumpert, hanem a Stratust :))
bár ha a stratust ellopják és a bumper marad, akkor is szívtál :D -
#8691 Mit kezdenek egy Stratus "bumper"-rel? :D -
#8690 Eddig igaz, már csak az árkategóriát kell megvizsgálnunk. -
#8689 Örüljél, hogy nem lopták el. -
#8688 nem
stratuson bumper van
suzukin origami lökhárító (amit az ápiszban kapsz) :DDDD
ladán meg marad az ütköző! -
#8687 dehogy
egy stratuson bumper van, a suzukin meg lökhárító
ladán simán ütköző :DD -
#8686 jó az az NFS..annak ellenére hogy undorító a játékmenete! -
#8685 sok NFS megartott... -
#8684 Ez is gyönyörű, de nekem végülis a Dodge Intrepid is tetszik, mert sportos beütés is van benne, de mégiscsak egy 4 ajtós elegáns autó. -
#8683 Személy szerint nekem nem tetszik ez a teknősbéka-forma, de az AWD 470PS-el az bizony jól hangzik. -
#8682 Nekem is nagyon bejövős ez az Eclipse. Többi képet itt találod róla! -
#8681 ehh, az a bajod, hogy nem gondolsz bele komolyan a lehetőségbe
ennél van egy olyan "feature" :), hogy a csomagtartó alját felhajtod, és hipphopp csináltál egy hátra néző 2 személyes bőrülést a füves haveroknak, akik nem füstölik tele a verdát, mert a hátsó ajtó két részből áll, így a szélvédőt külön fel lehet nyitni, és gyorsításnál nem esnek ki a haverok, de bejön a friss levegő :)
hidd el nekem, amíg ezt egy sedan nem tudja, addig egyszerűen KEVESEBB, feltéve, hogy nem egyedül akarsz autókázni
az általad is linkelt 74-75-ös Caprice Coupé változata meg már 3-400 ezer körül kapható működőképesen, beleteszel még egy százast, és teljesen ok (és el is gurul 15-16 literrel állítólag, ha nem nyomod neki, márpedig egy 5L-es mocinak nem kell nyomni, hogy menjen...) :) -
#8680 Ford F-150 Lightning Rod
(bocs a kis képekért)
-
#8679 Akkor már inkább Sedan. Nekem sokkal jobban bejönnek a régi kockarendőrautók, ez olyan mitn egy palacsinta. -
#8678 Várom a képeket! :D -
#8677 Front Bumper :DDD LOLka! Magyarul beszélni már luxus :D -
#8676 még szép hogy kényelemben jobb a srtatus, nem egy kategoria :) -
#8675 +rendőrautó
ha NY-ban laknék, nem vennék ilyet, de ez csak BP, itt minden, csak nem gány... -
#8674 hat az eclipse az eleg meredek!!!! nagyon tetszik. fasszom. a toyota tartana mar ott hoyg a suprarol mutogasson ilyen kepeket... amugy ez is az az auto amit tuningolni nem nagyon lehet ( nem erdemes ) max szarny meg felnik... -
#8673 jelentem a stratus-t sikeresen szettortek!!! najo azert annyira nem.. ember parkolt.. beleakadt valamilye a kocsinkba es leszakitotta a front bumpert:(((((((((
de majd fizeti a kis fasz... mas.. a supra komolyab mint a stratus.. meg a regebbi is:) de csak azert mert jobban megy...amigy kenyelemben a regebbi supra tuti nem jobb mint a sratus.. rohadtul elferek benne ugy hogy magam moge ulok.. no mindegy... mas...
csinaltam kepeket shelby cobrarol!!!!! azt hittem bepisilek olyan szep volt.. de lehet hogy replica:( nemtom... majd teszek fel kepeket.. es azhem kubelwagenrol csinaltam kepeket...de lehet hogy nem az.. majd rakok fel kepeket.. jo minosegu kep elolrol harultol es belulrol.. csak icramikamnak!;) -
#8672 Hát ez valami irtó gány :D Ez a taximobil ny-ban. -
#8671 770-ért láttam eladó Caprice sedan-t is a v8-on... yummy -
#8670 CAPRISEK LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha már Caprice, akkor ilyet vennék, ez is 1M körül van (ha drága). Ennek mondjuk kb olyan színű füst jött a csövéből, mint a fényezése, de ezt könnyen meg lehet gyógyítani :)
-
#8669 Itt van neked:
Chevrolet capricek 4120 cm3 Benzin 1980 1 Ft 609187
CHEVROLET CAPRISEK CLASSIC 1980-as ÉVJÁRATÚ, 1 ÉV MŰSZAKIVAL, ELSŐ TULAJDONOSTÓL, MEGKÍMÉLT GYÁRI ÁLLAPOTBAN, 123000KM-REL, SOK EXTRÁVAL ELADÓ. Tel.: 30/3055-248 , e-mail: [email protected]
-
#8668 a citroen bejegyezte a domaineket c1-től c9-ig.
Most vagy kész van már vagy várakozási stádiumban van. -
#8667 300k forintért:
1966-os Chevelle sajna motor nélkül, meg kicsit a kasztni is rohad, de azért jó lenne :)
-
#8666 miért, le akarod tölteni? :DDD -
#8664 Igen, pl. a 95-ös Lincoln Mark VIII... :) Mostanában hirdetnek egyet 1,5M körül, ha lenne annyim fél másodpercig sem gondolkodnék, mit vegyek..... -
#8663 Jaja, láttam, kösziek! Majd viszonozom!
Off rúlz!
-
#8662 Kicsit sem offoljuk szét a topikot >D
Téged már többször pontoztalak, az Indexen Kúper vagyok :) -
#8661 Dimage Dani itt PeNpő. -
#8660 Dimage Dani itt DanielT? Én a fotozz-on Cybear vagyok, de asszem csak két képem van fent. -
#8659 Dimage Danit is pontozd plíz! :D
Akinek van fotózz-os azonodítója innen sg-ről, az írja, le, kiosztok pár értékelést! -
#8658 És miért? Mert 10 éves.