101020
.
  • Pempő
  • Loál János #8697
    Ez annyira erőltetett...
  • DJ Skyline
    áááááááááááááááá....jesszusom....mini-ből trabi!!! :D
  • [Walaki]D`Lair
  • CSOCSO
    rofl:)))))) amugy nem lopjak el... affele setalo part mellett altunk.. a bolt ajtaja 2 meterre.. es elotte az elado...aki szepen elmondta hogy volt itt egy csavo..es pick uppa meghuzta... szvsz azert hagyott az ember papirt.. es nem ment el sunyiban
  • CSOCSO
    LOOOL ez tetszett:)
  • Taranov
    Nem a bumpert, hanem a Stratust :))
    bár ha a stratust ellopják és a bumper marad, akkor is szívtál :D
  • I.C.ram
    Mit kezdenek egy Stratus "bumper"-rel? :D
  • Taranov
    Eddig igaz, már csak az árkategóriát kell megvizsgálnunk.
  • Taranov
    Örüljél, hogy nem lopták el.
  • DJ Skyline
    nem
    stratuson bumper van
    suzukin origami lökhárító (amit az ápiszban kapsz) :DDDD
    ladán meg marad az ütköző!
  • FREAK
    dehogy

egy stratuson bumper van, a suzukin meg lökhárító

ladán simán ütköző :DD
  • DJ Skyline
    jó az az NFS..annak ellenére hogy undorító a játékmenete!
  • CSOCSO
    sok NFS megartott...
  • Taranov
    Ez is gyönyörű, de nekem végülis a Dodge Intrepid is tetszik, mert sportos beütés is van benne, de mégiscsak egy 4 ajtós elegáns autó.
  • Loál János #8683
    Személy szerint nekem nem tetszik ez a teknősbéka-forma, de az AWD 470PS-el az bizony jól hangzik.
  • GregSB
    Nekem is nagyon bejövős ez az Eclipse. Többi képet itt találod róla!
  • FREAK
    ehh, az a bajod, hogy nem gondolsz bele komolyan a lehetőségbe

ennél van egy olyan "feature" :), hogy a csomagtartó alját felhajtod, és hipphopp csináltál egy hátra néző 2 személyes bőrülést a füves haveroknak, akik nem füstölik tele a verdát, mert a hátsó ajtó két részből áll, így a szélvédőt külön fel lehet nyitni, és gyorsításnál nem esnek ki a haverok, de bejön a friss levegő :)

hidd el nekem, amíg ezt egy sedan nem tudja, addig egyszerűen KEVESEBB, feltéve, hogy nem egyedül akarsz autókázni

az általad is linkelt 74-75-ös Caprice Coupé változata meg már 3-400 ezer körül kapható működőképesen, beleteszel még egy százast, és teljesen ok (és el is gurul 15-16 literrel állítólag, ha nem nyomod neki, márpedig egy 5L-es mocinak nem kell nyomni, hogy menjen...) :)
  • DJ Skyline
    Ford F-150 Lightning Rod
    (bocs a kis képekért)
  • I.C.ram
    Akkor már inkább Sedan. Nekem sokkal jobban bejönnek a régi kockarendőrautók, ez olyan mitn egy palacsinta.
  • I.C.ram
    Várom a képeket! :D
  • I.C.ram
    Front Bumper :DDD LOLka! Magyarul beszélni már luxus :D
  • Tikal #8676
    még szép hogy kényelemben jobb a srtatus, nem egy kategoria :)
  • FREAK
    +rendőrautó

ha NY-ban laknék, nem vennék ilyet, de ez csak BP, itt minden, csak nem gány...
  • CSOCSO
    hat az eclipse az eleg meredek!!!! nagyon tetszik. fasszom. a toyota tartana mar ott hoyg a suprarol mutogasson ilyen kepeket... amugy ez is az az auto amit tuningolni nem nagyon lehet ( nem erdemes ) max szarny meg felnik...
  • CSOCSO
    jelentem a stratus-t sikeresen szettortek!!! najo azert annyira nem.. ember parkolt.. beleakadt valamilye a kocsinkba es leszakitotta a front bumpert:(((((((((
    de majd fizeti a kis fasz... mas.. a supra komolyab mint a stratus.. meg a regebbi is:) de csak azert mert jobban megy...amigy kenyelemben a regebbi supra tuti nem jobb mint a sratus.. rohadtul elferek benne ugy hogy magam moge ulok.. no mindegy... mas...

csinaltam kepeket shelby cobrarol!!!!! azt hittem bepisilek olyan szep volt.. de lehet hogy replica:( nemtom... majd teszek fel kepeket.. es azhem kubelwagenrol csinaltam kepeket...de lehet hogy nem az.. majd rakok fel kepeket.. jo minosegu kep elolrol harultol es belulrol.. csak icramikamnak!;)
  • I.C.ram
    Hát ez valami irtó gány :D Ez a taximobil ny-ban.
  • FREAK
    770-ért láttam eladó Caprice sedan-t is a v8-on... yummy
  • FREAK
    CAPRISEK LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ha már Caprice, akkor ilyet vennék, ez is 1M körül van (ha drága). Ennek mondjuk kb olyan színű füst jött a csövéből, mint a fényezése, de ezt könnyen meg lehet gyógyítani :)

• I.C.ram
    Itt van neked:

Chevrolet capricek 4120 cm3 Benzin 1980 1 Ft 609187
    CHEVROLET CAPRISEK CLASSIC 1980-as ÉVJÁRATÚ, 1 ÉV MŰSZAKIVAL, ELSŐ TULAJDONOSTÓL, MEGKÍMÉLT GYÁRI ÁLLAPOTBAN, 123000KM-REL, SOK EXTRÁVAL ELADÓ. Tel.: 30/3055-248 , e-mail: [email protected]

• Taranov
    a citroen bejegyezte a domaineket c1-től c9-ig.
    Most vagy kész van már vagy várakozási stádiumban van.
  • I.C.ram
    300k forintért:

1966-os Chevelle sajna motor nélkül, meg kicsit a kasztni is rohad, de azért jó lenne :)

• FREAK
    miért, le akarod tölteni? :DDD
  • FREAK
    Igen, pl. a 95-ös Lincoln Mark VIII... :) Mostanában hirdetnek egyet 1,5M körül, ha lenne annyim fél másodpercig sem gondolkodnék, mit vegyek.....
  • Pempő
    Jaja, láttam, kösziek! Majd viszonozom!
    Off rúlz!
  • GregSB
    Kicsit sem offoljuk szét a topikot >D

Téged már többször pontoztalak, az Indexen Kúper vagyok :)
  • Pempő
    Dimage Dani itt PeNpő.
  • CybearBoy
    Dimage Dani itt DanielT? Én a fotozz-on Cybear vagyok, de asszem csak két képem van fent.
  • Pempő
    Dimage Danit is pontozd plíz! :D
    Akinek van fotózz-os azonodítója innen sg-ről, az írja, le, kiosztok pár értékelést!
  • Taranov
    És miért? Mert 10 éves.