101020
.
-
#8786 szvsz eladja,vagy belöki az árokba..vagy addig hajtja amíg szét nem esik! :DDD -
#8785 Nekem minden vágyam egy Lancia Delta HF Integrale, csak drága nagyon egy jó állapotban lévő :( Marha lassan vesztik értéküket. -
#8783 sok sikert. -
#8782 na akkor ki a zsidó (cég)? :DDDD -
#8781 Hád elég nagy valószinűséggel :) -
#8780 én is azt hittem amúgy, de kellemes tapasztalataim vannak a Lanos-szal kapcsolatban
1.6 16V 150-ről 180-ra elég sportosan felugrik, és egyéb szempontból sem rossz -
[Walaki]D`Lair #8779 Hmm...akkor ok...mondjuk én csak a Volvokat ismerem, azoknál csak a fekete és a fehér széria, az összes többiért fizetni kell... -
#8777 nem tom, én nem vennék se KIA-t,se Daewoo-t..akkor már inkább trabi...annak legalább van történelme,kultusza,stb... -
[Walaki]D`Lair #8776 Na akkor elkezdem fűzni anyámékat, de durván ám....:))) -
[Walaki]D`Lair #8775 jaaaaaa....:)))) na igen...inkább olyan kis szerencsétlenül szeretetreméltó formája van...:)
csak azt sajnálom, hogyha visszaadom a tulajnak, akkor megy a zúzdába sztem....:-/ -
#8774 Azért ez nem teljesen így van, de ezt nyilván te is tudod. -
#8773 Annyira azért nem. KIA-nál még mindig mérföldekkel jobb. -
#8772 akkor részemről is sorry :D -
#8771 és akkor én kötekszem, mi?! :D -
#8770 a Daewoo az egy nagy szar!
-
[Walaki]D`Lair #8769 csak az ugrás miatt írtam...ENNYIRE azért nem vagyok exhibicionista.... -
#8768 Oltcitról beszéltem :D -
#8767 ja csak a Kalos légkondija 2 év múlva kuka :D -
[Walaki]D`Lair #8766 Újautóknál a fehér vagy a fekete a széria, tehát nem lehet lealkudni...:) vagy rosszul tudom? -
#8765 Azér' mer bömbi, attól még annyit ér 20 évesen mint egy Daewoo Kalos -ba a légkondi... :) -
#8764 "és 15x annyiba kerül"
Ezt oda kellett írni nyilván... -
[Walaki]D`Lair #8763 Namost azok gyári Volvo alufelnik, felismerem nekünk is ilyen volt...
DE NEKEM TETSZIK NAGYON!!! :D -
#8761 te csak fikázni tudod mások véleményét
nekem sem tetszik ez a típus, de ha neki tetszik, akkor vegye csak meg, rosszul nem jár vele -
[Walaki]D`Lair #8760 Mér amikor az XC90-et vezetem az nem nagy ugrás? 4x olyan erős és 15x annyiba kerül...:))))) -
#8759 Amőgyis szerencsétlenül néz ki azzokkal az extravagáns felnikkel meg azzal a csodaszép sportos megjelenésével :D -
[Walaki]D`Lair #8758 Na de ha egyszer egy göndörhajú görbeorrú?! :DDDDD
Anyway...nem vagyok náci...semmi bajom a zsidókkal, csak ezzel az egyel...:))))) -
#8757 Mér és én meg rögtön Bömbivel akarok kezdeni! -
[Walaki]D`Lair #8756 ez nem turbós, csak régen nekünk volt egy 460 Turbo...
miután írtam, leesett, hogy a guriga az millát jelent...:))) -
#8755 nem az zavart, hanem a zsidózás :P -
#8753 Oltcit után nem nagy ugrás kicsit ez az autó? :) -
[Walaki]D`Lair #8752 Utolsó utjára a kis drágaságom...:-/ -
#8751 Csak nekem nem tetszik ez a Volvo?? Semmit nem látok benne mintha egy téglából faragták volna le. Bár mondjuk nálam a fehér szin sem nyerő, egyrész, mert ultragány, ha pudvás másrészt meg túl világos szin. -
[Walaki]D`Lair #8750 Ehehhehehh...nem sajnáljuk az óccitot...padló, azt had menjen....:DDDDD -
#8749 -
[Walaki]D`Lair #8748 A poén, hogy ma reggel láttam egy 440-est és akkor beötlött, hogy hú milenne ha....:)) De már nagyon belezúgtam, főleg ebbe a fehérbe....nekem nagyon tetszik...:) -
#8747 -
[Walaki]D`Lair #8746 dehogy hagyott...ráadásul a szembe levő házban dolgozik...sőt még le is tagadta...de azért ez nem marad annyiban...megcsináltatom az önindítót azt belemegyek a köcsög omegájába a buzi zsidajának....>:( -
[Walaki]D`Lair #8745 de az...mert akkor opcionálisan lehet választani, hogy legyen -e vagy sem...és a 90% akkor nem teteti rá...(látszik, hogy prosztók nem vesznek Volvót....öhöhöhööhö...rímelt....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) -
#8744 meg
én az elmúlt 2 napot az autópiacon vagy hirdetési újságok alatt töltöttem, és aszondom, repülj rá
bárcsak én is ilyen határozott lennék, hogy Galant vagy Lancer.... meg van egy 100-as turbo Audi, 520-ért automatával, legszívesebben azt is kipróbálnám... -
#8742 De ha felcsípsz egy kis pénzt azzal csak jól jársz. Csak ügyesen kell intézni. Remélem hagyott cédulát a tettes.