101020
.
-
#8828 hát erről beszélek... kemény kaszni, szögletes belső, itt csak te törhetsz, nem a verda :) -
[Walaki]D`Lair #8827 Jaja...de azért egyik életcél lehet egy ilyen...:) -
[Walaki]D`Lair #8826 dehogynem...a maga korában olyan szintű volt, mint most egy középkategóriás jármű...nameg az oltcithoz képest ez egy Tank... -
#8825 ez még odébb van (még neked is :PPPP)
maradjunk az 500 körüli szekereknél :D -
[Walaki]D`Lair #8824
Na azért ez marad a kedvencem.... -
#8823 figyi, ezen két ököllel lehet dudálni a zebrán átkelő gyalogosokra, azé nem mindegy...... -
#8822 hát mondjuk a belsejét nem vitték túlzásba...eléggé lepurcant az a műszerfal! hol van a NOS kijelző? :D
meg az a kormány is egy kissé nem is tudom...visszafogott!
kéne rá egy Sparco felirat! :D -
#8821 hááát
egy biztos, ha frontálisan ütközöl benne, a fogaid sem lesznek alkalmasak az azonosításra :D -
#8820 jó, akkor a célpont szabadon választható -
#8819 Ezt törte rommá a troli. Imádtam ezt a kocsit.
-
[Walaki]D`Lair #8818 Ja...tudom...:DDD
Itt egy Volvo 440-es belseje....azok a szögletek!!! BAZE!!! CSODASZÉP!!! -
#8817 mér???csak a benneülők a gázosak! maga az épület szvsz szép!...most mit nézzek a retkes,örvényes dunán? -
#8816 te járnál rosszabbul :P -
[Walaki]D`Lair #8815 Átmegyek az XC-vel a trabantján.... -
#8814 Hát igen nem a Pestieknek akartak vele kedvezni, mikor építették :) -
[Walaki]D`Lair #8813 Hát én valamiért el tudok indulni normálisan...
De ha nem börnáutolni akarok, akkor nem lehet észrevenni, hogy csúszik... -
#8812 Hát még mi lesz, ha Penpő arra jár és meglátod lógó alvázzal :) -
#8811 bazzeg eltakarja a kilátást a szép dunára :D -
#8810 Kár lenne azért a szép épületért. -
#8809 hát ez a kuplungtárcsa már csak ilyen :D
azért kell automatát venni, és így már érted, mire kell a könyöklő :D -
#8808 akkor már inkább menjenek vele betonkeverővel! -
[Walaki]D`Lair #8807 NEEEM!!! Nem engedem bántani az én kis aranyomat...ma is úgy összeszorult a szívem amikor megláttam lógó rendszámmal... -
[Walaki]D`Lair #8806 Monnyuk ez az igazi tulaj "bűne" úgy indul, hogy csuma gáz és széééép lassan kuplung fel...csoda ha elkopik? -
#8805 lófaszt, húsz kiló C4+vekker, és be kell parkolni a parlament elé :D
Record ON :) -
#8804 Nekem már volt ilyenben részem! :) Én és a 605 -ös Peugeot + a Troli! Hogyrohadnamegamocskosállat! Totálkár. -
[Walaki]D`Lair #8803 Az is, de ha ez a hájg end, akkor bele se merek gondolni milyen a többi... -
#8802 meg kuplunktakarékos is :) -
#8801 de ne "bézból" ütővel!
hanem menjetek neki 1 másik roncsal...játszatok Destruction Derbit!! :DDD -
#8800 gumitakarékos!
-
#8799 Pedig mikor ezt volt az álmod mondtad, hogy húúú ez a keleti block hi-end kocsija :) -
#8797 börnáut! lol hegyek!...ég a kuplungtárcsa..az kellemetlen! -
#8796 az is egy fajta börnáut..... -
[Walaki]D`Lair #8795 Meg az első kerekeket fogja a kézifék....szal nem egy élményautó...puha a felfüggesztés, ergo borulékony, és vékonyak a kerekek, nagyon húzza az orrát (alulkormányzott nagyon) -
[Walaki]D`Lair #8794 Már ha elindul...:DDDDDD
Meg a kuplung is kopott kissé...szal ha lepadlózóm, 1-es, kuplung fel hirtelen, akkor nem börnáutól, csak ég a kuplungtárcsa....:)))) -
#8793 Penpő az autógyilok! -
[Walaki]D`Lair #8791 dánke sőn -
[Walaki]D`Lair #8790 LOÁL -
[Walaki]D`Lair #8789 nem az enyém, hanem a nagynéném tulajdona, szal visszaadom neki, azt vagy eladja, vagy bontó... -
#8788 Kellenének a jó kis sportfelink róla, mi? :) -
[Walaki]D`Lair #8787 Na igen...de mivel mi már törzsvásárlóknak számítunk, ezért apám mindíg szétalkudja az agyukat...