101020
.
-
[Walaki]D`Lair #8868 BROÁÁF!!!! -
#8867 parkőr :)))
-
#8866 favágó bazz.... biztos magának vágta bele a fát :)
-
#8865 Suőra...az wazze! :DD -
#8864 nem mondod...nenézz már hülyének mert adok egy sallert és megfekszel! :DDD -
#8863 Suőra ezeknél is sokkal hosszabb. -
#8862 Hát a Rally az nem ám a tükör sima német autópályákon zajlik ám :) -
[Walaki]D`Lair #8861 Hát nemtom...azért a 4WD az 4WD és a Boxerhez nincs méltó a világon...(ezért is sajnálom az oltcitot) -
#8860 nana, volt már sikeres hosszú verda, Ford Sierra (asszem) vagy Skoda Octavia (igaz egyik sem lett VB, ha jól tudom...) -
#8859 nem is akarom terepre tenni...! ez csak egy feltételezés volt!....látod ezért pálya autó! -
#8858 De olyan hosszú mint egy háztömb. Budűs életbe nem veszel be vele egy hajtúkanyart terepen. -
#8857 nem hinném hogy sokkal alacsonyabb mint a Subarué!
és kül.minden rally autót (biztos te is tod') az adott pályához állítanak be felfüggesztésileg! -
#8856 Hiace-t 2hónapja adtuk el, eszméletlen jó gép volt. Piros, króm felnikkel meg amit akarsz... -
#8855 feldugom a seggedbe! :D -
#8854 alapból a Celica-nak is az volt.... -
#8853 és a 12 méteres hosszával mit csinálsz? -
#8852 legrosszabb - Kia kisbusz :D
legjobb - Toyota Hiace diesel (nem vicc, kibaszott jó vezetni!)
összesen nemtom mennyi, talán egy tucat -
#8851 meglehet azt emelni,ne aggódj! -
#8850 én nekem nincsen jogsim
de vezettem már egy Ladát
egy Toyota Corollát
meg egy szervó kormányos, autómata váltós Vectrát -
#8849 Hát kicsit alacsony a flefüggesztése Rallyra. Fentakadna az első tehénszaron. -
[Walaki]D`Lair #8848 Hááát...azért ez nem olyan tuti... -
#8847 Mondtam lehetsz parkőr is :D -
#8846 igen de a suprát nem is dobták rallyra...
szvsz azzal is szép eredményeket értek volna el ha beteszik rallyba,,,
a supra csak pályaautó japánban! -
#8845 pizzásfiú :) -
#8844 Autótudorok/doktorok! Ha van kedvetel írjátok már le, hány típust vezettetek eddig autós pályafutásotok során, melyik volt a legjobb/legrosszabb? -
#8843 Delta legyűrné simán :) Nemcsoda, hogy világrekorder a Delta lancia VB. száma terén :) -
#8842 logikus, egy igényes favágó csak V12-es, 10L-es Viper motorral szerelt szekéren indul munkába :P
tegnap néztem be egybe egy Üllői úti kereskedésben, és annak ellenére, hogy elég alap verzió, lenyálaztam a pöcsöm :D -
[Walaki]D`Lair #8841 Hát de én nemisvagyok....hol is vagyok? :DDDDDDD -
#8840 Nekem meg egy 70-es Cehvrolet Chevelle SS :) -
#8839 vagy pont hogy nézni kéne a monitort? -
#8838 dodge RAM :D LOL te favágó! Vagy inkább parkőr :D -
[Walaki]D`Lair #8837 Jézus bazeg....te az ilyenekre bukok...nem kéne sötétben a monitorra nézve gépelnem...:D -
#8836 nem egy kategória
ez csak egy erős motor műanyag dobozban, a Subaru meg rally világbajnok.... -
#8835 Pasaréten láttam egy előző szériás Imprezát azzal az eredeti sárga rallys festéssel :) -
[Walaki]D`Lair #8834 Egy db van benne...a kormányban... -
[Walaki]D`Lair #8833 Tudom, te az ilyenekre bukok...én meg a japán sportkocsikra...na nem kell ilyen Suprára meg mittoménmire gondolni...nekem elég lenne egy Impreza STi is...:)) -
#8832 na jó 11 milláért...! :D
én maradok inkább ennél:
-
#8831 szerintem tapsolj, ha találsz benne max egy légzsákot :D -
#8830 az én életcélomnak magasabban van az ülése :))
vagy Dodge RAM pickup, vagy Chevy Silverado, természetesen fullos -
[Walaki]D`Lair #8829 Nameg légzsákok...és automata robbanós biztonsági öv...azért a Volvo az mindíg is Volvo volt...:)