101020
.
-
#9169 a H2 olcsóbb mint az 1-s???????? -
#9168 szlogen télleg nem kellene
mindenki tudja hogy a Hummer a legjobb mindenjáró!! :D -
#9167 Lehet,de szóviccnek gyenge, szlogennek meg egyenesen égő.
Használhatnák a Hummer amerikai szlogenjét is vagy nem kell szlogen vagy valami... -
#9166 köszi
de a nagymenőt szvsz nem arra értették...hanem szvsz NAAAGY menő -
#9165 Hummer.hu, kicsit a nagymenő szlogen égő :) -
#9164 az igen....
hát "Hámmert" se veszek már látom! :D -
#9163 mondjuk az alapmodell felszereltsége olyan mint más autoban a full fullos :) -
#9162 33 milla???
jessus! -
#9161 33 millio
egyszer egy toyota 4runner-el huztunk ki egy toyota kisbuszt, nem jut szembe a neve, havas uton felfelé :)
a gép 3.0 V6-os volt
akkor gondolod mire képes egy hummer :) -
#9160 az igen!
mennyi egy ilyen jószág? H1-es -
#9159 Ez Hummer volt?
Nem rossz :) -
#9158 "Nem is olyan haszontalan találmány a nyomatékváltó. Gond nélkül megálltam egy meredek emelkedő kellős közepén, és - a forgalmazó buzdítására - anélkül, hogy kivettem volna sebességből, vagy behúztam volna a kéziféket, kiszálltam és körbejártam. "
5400kg-os csőrlője van gyárilag :) elhuz bármit -
#9157 Jaja. De hát Land Cruiser, Land Rover, Hummer, Mercedes G, mindegyik nagyon ász :) -
#9156 Meg ha 60 km/h-ával belemegy a H1 egy betonfalba, jóformán alig lesz valami baja, ellenben a betonfalból nem sok marad... Ajánlom a Hummer teszt elovasását a totalcar.hu-h. -
#9155 a kidurrant gumi igaz...
ezt én is megerősítem mielőtt még valaki kételkedne! -
#9154 te hülye vagy
a Hummer nem borul, és meredekebb emelkedőkön felmegy mint bármi más
plusz kidurrant gumival is elmászik 30km-t -
#9153 erőben inkább a mercedes kozeledik hozzá, abban nagyon van erő (nyomaték, LE) -
#9152 ha van kedved gyujtsél infokat pl ezekről a land roverhez, csupán számok :)
V8 turbodiesel, 6500cm3
195LE@3400rpm
583NM@1800rpm
kapaszkodoképesség 60%
oldalazoképeség 40%
fordulási sugár 8.1m
önmentőtáv lapos gumival 32km, 50km/h sebességgel
lépcsőmászás 560mm
gázlomélység 760mm
ja és a 9094-es video...
de ezzel nem azt mondom hogya defender szar, mert kurvajo, hanem csak azt hogy a két auto nem egy kategoria. -
#9151 pl megnézed a hummer kerekit, négy kerék négy sarokban, felborithatatlan joformán.... keskenység egyenlő nagyobb borulékonyság, de mindegy, defender jo terepjáro, de nem lehet összehasonlitani őket
de G400még jobb :) -
#9150 az a tény hogy nem egy kategoria :)
ha a folyoson akarsz vele menni meg a szuk pesti utcákon akkor biztos jo hogy olyan keskeny, de a hummer egy katonai terepjáro, kicsit más a felhasználási modja....szoval elég veszélyes kijelntés hogy a land rover lenyomja, összehasonlithatatlan.
A hummer tengely távja meg szélesebb :)
#9094 video -
#9149 Már ne is haragudj, de a Defender sokkal jobban viszi a terepet, mint a Hummer, ez tény! Sokkal keskenyebb az egész, a tengely táv is kisebb jóval. Defender és a G Mercedes, na az egy kategória, a két legjobb. -
#9148 mintahogy a land rover és a hummer sem :) -
#9147 Voltam most egy tanpályán 'kicsit' tesztelni az Astránkat, videózni kellet volna sztem. :D -
#9146 Naná! Bőven nem egy kategória. -
#9145 landcruiser nyert :) -
#9144 de a volán mögé betudsz ülni! persze csak ha fémvágóval kioperálod az ajtót! :DD -
#9143 szépek! -
#9142 jo -
[Walaki]D`Lair #9140 Én oszt. társammal fogok Volvo XC90 vs. Toyota Rav4 összehasonlítót csinálni...:)) -
[Walaki]D`Lair #9139 CSINÁLJ!!!! :))) -
#9138 grand am ban szar volt akonyoklo!
olyan mint a batman feje... tehat ket szelen van egy kis vekony csik ami felnyul.. szal a konyokodet csak kozepre tudod tenni..eleg szar dolog..azon gondolkozom hogy a totalcarba cisnaljak e egy tesztet a cougarral... -
[Walaki]D`Lair #9137 Már csak hátmasszázs kéne és lábáztató....:DDDDDDDDDDDDDD -
[Walaki]D`Lair #9136 Jaja...+automata+könyöklő...:DDDD -
#9135 tempomat rulz -
#9134 nehogy azt hidd...:)) nekem a regi mercim is automata volt.. es meg most is fogom a valtot!!! nem valtogatok.. hanem egyszeruen igy tetszik...de a kezem attol meg kint van az ablakban:))) es a masik a konyoklon...jo mondjuk kinek mekkora kezei vannak..grand amnak rohadt jo a valtoja.. olyan vaskos... jo markolaszni.. szinte tepnem.. de nem kell mert automata:) -
#9132 nahja... dugo az ninjen de a rendorseg kb fel kilometerre van tolunk:))))ami veguls nem is baj... de sajna nem lehet szaguldozni.. pedig hogy megtepkedtem volna az m7 esen a grand amot.. hjaaaaj -
#9131 csaaak???:) aztakurva.. el se merem kepzelni egy supra mit muvel 320 lovacskaval...arghh -
#9130 LOOOL ugyan ilyet lattam vmelyik nap:) nagyon kemeny volt.. nahjo.. kicsit mas volt.. nagy barna amcsi kocsi volt.. es az egyik benzinkuttol allt ki az ember.. ugy hogy a bal elso kereke fent logott az ablakunk kornyeken:) -
#9129 aaaarghhh .. lattam ma az uj corvette-t!!! azt hittem calami viper feleseg all mellettem.... nagyon dog voooolt!!
aztan csinaltam megint kis videot.. igaz most nem a cougarral hanem a grand am al.. pici gyorsulas.. vegulis semmi kull de azert majd kirakom.. -
#9128 nem látom az összefüggést