101020
.
  • Punker
    a H2 olcsóbb mint az 1-s????????
  • DJ Skyline
    szlogen télleg nem kellene
    mindenki tudja hogy a Hummer a legjobb mindenjáró!! :D
  • Taranov
    Lehet,de szóviccnek gyenge, szlogennek meg egyenesen égő.
    Használhatnák a Hummer amerikai szlogenjét is vagy nem kell szlogen vagy valami...
  • DJ Skyline
    köszi
    de a nagymenőt szvsz nem arra értették...hanem szvsz NAAAGY menő
  • Taranov
    Hummer.hu, kicsit a nagymenő szlogen égő :)
  • DJ Skyline
    az igen....
    hát "Hámmert" se veszek már látom! :D
  • Tikal #9163
    mondjuk az alapmodell felszereltsége olyan mint más autoban a full fullos :)
  • DJ Skyline
    33 milla???
    jessus!
  • Tikal #9161
    33 millio

egyszer egy toyota 4runner-el huztunk ki egy toyota kisbuszt, nem jut szembe a neve, havas uton felfelé :)
    a gép 3.0 V6-os volt
    akkor gondolod mire képes egy hummer :)
  • DJ Skyline
    az igen!
    mennyi egy ilyen jószág? H1-es
  • Taranov
    Ez Hummer volt?
    Nem rossz :)
  • Tikal #9158
    "Nem is olyan haszontalan találmány a nyomatékváltó. Gond nélkül megálltam egy meredek emelkedő kellős közepén, és - a forgalmazó buzdítására - anélkül, hogy kivettem volna sebességből, vagy behúztam volna a kéziféket, kiszálltam és körbejártam. "

5400kg-os csőrlője van gyárilag :) elhuz bármit
  • Taranov
    Jaja. De hát Land Cruiser, Land Rover, Hummer, Mercedes G, mindegyik nagyon ász :)
  • CybearBoy
    Meg ha 60 km/h-ával belemegy a H1 egy betonfalba, jóformán alig lesz valami baja, ellenben a betonfalból nem sok marad... Ajánlom a Hummer teszt elovasását a totalcar.hu-h.
  • DJ Skyline
    a kidurrant gumi igaz...
    ezt én is megerősítem mielőtt még valaki kételkedne!
  • FREAK
    te hülye vagy

a Hummer nem borul, és meredekebb emelkedőkön felmegy mint bármi más

plusz kidurrant gumival is elmászik 30km-t
  • Tikal #9153
    erőben inkább a mercedes kozeledik hozzá, abban nagyon van erő (nyomaték, LE)
  • Tikal #9152
    ha van kedved gyujtsél infokat pl ezekről a land roverhez, csupán számok :)

V8 turbodiesel, 6500cm3
    195LE@3400rpm
    583NM@1800rpm
    kapaszkodoképesség 60%
    oldalazoképeség 40%
    fordulási sugár 8.1m
    önmentőtáv lapos gumival 32km, 50km/h sebességgel
    lépcsőmászás 560mm
    gázlomélység 760mm

ja és a 9094-es video...

de ezzel nem azt mondom hogya defender szar, mert kurvajo, hanem csak azt hogy a két auto nem egy kategoria.
  • Tikal #9151
    pl megnézed a hummer kerekit, négy kerék négy sarokban, felborithatatlan joformán.... keskenység egyenlő nagyobb borulékonyság, de mindegy, defender jo terepjáro, de nem lehet összehasonlitani őket

de G400még jobb :)
  • Tikal #9150
    az a tény hogy nem egy kategoria :)

ha a folyoson akarsz vele menni meg a szuk pesti utcákon akkor biztos jo hogy olyan keskeny, de a hummer egy katonai terepjáro, kicsit más a felhasználási modja....szoval elég veszélyes kijelntés hogy a land rover lenyomja, összehasonlithatatlan.

A hummer tengely távja meg szélesebb :)
    #9094 video
  • I.C.ram
    Már ne is haragudj, de a Defender sokkal jobban viszi a terepet, mint a Hummer, ez tény! Sokkal keskenyebb az egész, a tengely táv is kisebb jóval. Defender és a G Mercedes, na az egy kategória, a két legjobb.
  • Tikal #9148
    mintahogy a land rover és a hummer sem :)
  • CybearBoy
    Voltam most egy tanpályán 'kicsit' tesztelni az Astránkat, videózni kellet volna sztem. :D
  • I.C.ram
    Naná! Bőven nem egy kategória.
  • Tikal #9145
    landcruiser nyert :)
  • DJ Skyline
    de a volán mögé betudsz ülni! persze csak ha fémvágóval kioperálod az ajtót! :DD
  • Pyx #9143
    szépek!
  • Pyx #9142
    jo
  • [Walaki]D`Lair
    Én oszt. társammal fogok Volvo XC90 vs. Toyota Rav4 összehasonlítót csinálni...:))
  • [Walaki]D`Lair
    CSINÁLJ!!!! :)))
  • CSOCSO
    grand am ban szar volt akonyoklo!
    olyan mint a batman feje... tehat ket szelen van egy kis vekony csik ami felnyul.. szal a konyokodet csak kozepre tudod tenni..eleg szar dolog..azon gondolkozom hogy a totalcarba cisnaljak e egy tesztet a cougarral...
  • [Walaki]D`Lair
    Már csak hátmasszázs kéne és lábáztató....:DDDDDDDDDDDDDD
  • [Walaki]D`Lair
    Jaja...+automata+könyöklő...:DDDD
  • CSOCSO
    tempomat rulz
  • CSOCSO
    nehogy azt hidd...:)) nekem a regi mercim is automata volt.. es meg most is fogom a valtot!!! nem valtogatok.. hanem egyszeruen igy tetszik...de a kezem attol meg kint van az ablakban:))) es a masik a konyoklon...jo mondjuk kinek mekkora kezei vannak..grand amnak rohadt jo a valtoja.. olyan vaskos... jo markolaszni.. szinte tepnem.. de nem kell mert automata:)
  • CSOCSO
    nahja... dugo az ninjen de a rendorseg kb fel kilometerre van tolunk:))))ami veguls nem is baj... de sajna nem lehet szaguldozni.. pedig hogy megtepkedtem volna az m7 esen a grand amot.. hjaaaaj
  • CSOCSO
    csaaak???:) aztakurva.. el se merem kepzelni egy supra mit muvel 320 lovacskaval...arghh
  • CSOCSO
    LOOOL ugyan ilyet lattam vmelyik nap:) nagyon kemeny volt.. nahjo.. kicsit mas volt.. nagy barna amcsi kocsi volt.. es az egyik benzinkuttol allt ki az ember.. ugy hogy a bal elso kereke fent logott az ablakunk kornyeken:)
  • CSOCSO
    aaaarghhh .. lattam ma az uj corvette-t!!! azt hittem calami viper feleseg all mellettem.... nagyon dog voooolt!!
    aztan csinaltam megint kis videot.. igaz most nem a cougarral hanem a grand am al.. pici gyorsulas.. vegulis semmi kull de azert majd kirakom..
  • FREAK
    nem látom az összefüggést