101020
.
-
#9217 Az eredetit sem láttam. Van ahhoz is linked? -
#9215 Ne is mondd! Azóta vagy 50* elsütöttem ezt a gépészkedés szöveget ismerősök közt :D Új Szalacsi kultusz van növekvőben :)
A videót nem láttam, van linked? -
#9213 eléggé Hummer szaga van. De az új JEEP Wrangler is tisztára Hummeres. -
#9212 -
#9210 Ja ás láttam egy durva belsőnézetes képsorozatot Palik bukásáról. Nagyon durva volt, mikor jobbra dölt, akko balra rántotta a kormányt. Tiszta hülye az a csávó, én jobban vezettem volna 0 év versenytapasztalattal. -
#9209 -
#9208 -
#9206 Lehet, Palik volt a vezető? :) -
#9205 Viszont a H2 bőven alul marad MINDENben a Defender alatt. -
#9203 Naja :) -
#9202 Pár centivel magasabb a Hummer hasa csak. De bőven nem olyan arányban, mint amennyivel hosszabb. -
#9200 Lol Új Defender:
-
#9199 Szerintem a defender jóval agilisabb jármű, mint a barom nagy Hummer. Ja és mielött a motor különbséggel jönne valaki, a Defendert is gyártják V8-as motorral, nem kevés nyomatékkal. A Defender is ízig-vérig katonai terepjáró, az más kérdés, hogy sokkal népszerübb a civil változat. 1946 óta végig a hadsereg a fő megrendelője. -
#9197 Def és a Hummer hasmagasság közel ugyanaz.
Hummert a Willys Jeep útódjának tervezték! A Willys Jeep sem volt ám terepjáró! Sőt a motorja harmatgyenge volt. Kicsit volt csak erősebb a Kübelwagen 25 LE-s motorjánál. Nem is volt célja az amerikaiaknak, hogy terepjáró legyen, egyszerűen csak annyi cél volt, hogy az utasokat megvédje, és gyorsan mozogjon rossz terepen is, de ez a rossz terep nem= az alpokkal. Rossz terep: földút, mező stb. -
#9195 Sőt múltkor 5 milláért adott el egyet valakinek. -
#9194 9 millért szerzek neked :) Unokatesom ismerőse H1-eseket hozat be marha olcsón. -
#9193 ki mondta, hogy felborul? Hiába másik fel egy hegyre, ha ott egy megkeményedett hegyikecske szarján fentakad, és libikókázik. -
#9192 minél távolabb vann egymástól a kerekek, annál rosszabb, mert annál nagyobb helyen tud fentakadni. Nem egy videót/képet láttam, ahol UAZ-zal meg a Humernél jóval "bénább" terepjárókkal vontatták ki ezeket az óriásokat, mert fentakadtak. -
#9191 gta vicecity topic :)
sok kép van :D -
#9190 Tudom, hogy a tengelytávja kisebb, épp azért montam, arról nem tehetek, hogy te félreolvastad. Az a jó ha kisebb a tengelytávja, mert kevesebb helyen tud fenn akadni. -
#9189 Megsúgóm neked, hogy a fél ENSZ defendert használ, Ír, Angol-ok szintén defendert használnak a HADSEREG KÖREIBEN IS! Míg a Defendert használják afrikában is szép számmal, addig a hummert sehol máshol, USA-n kívül, de még dél-amerika és Kanada sem használja. Hummer nem is terepjáró. Ha nem tudnád a hummert soha nem terepjárónak tervezték. Kérdezz meg egy szakértőt. A világ két legjobb terepjárója a Def és a G merci. Azért mert a sok amerikai szar filmben azt mutatják, húú mindenen átmegy a nagy szart. -
#9188 én a változatosság kedvéért vennék 1 toyota suprát,kicsit tuningolgatnám! :D
és a maradékot meg élvezném én is!! :DDD -
#9187 Hát ez olyan, mint a Mazda B2500, csak a kerekei tájékán sokkal amerikaiasabb, meg az oldalablaka is.
Azért ha lenne sok pénzem vennék egy Hummert, de ha egyszer lenne 33 millióm autóra, akkor lehet, hogy nem Hummert vennék, hanem Land Rovert és a maradék pénzt élvezném :)) -
#9186 akkor is undormány! -
#9185 szerintem ez 1 pickup H2 -
#9184 ez még ratykóbb mint a H2-es! :( -
#9183 -
#9182 -
#9181 vagy inkább lehet, hogy a H3-t...
[IMG]http://totalcar.index.hu/images/rhirek_g/gmusa/h3t//galeriaorig/fs.jpg -
#9180 Csak hogy tiszta legyen:
a H1-et venném meg ! :))) -
#9179 "szerintem sokkal szebb."
Szerintem ebből azt lehet kivenni, hogy Klon a H2-t venné meg, bár lehet, hogy nem, mivel azt írta rá, hogy szarabb, bár ettől még lehet szebb. -
#9178 :D
semmi baj!
csak szvsz így kellett volna!:
"szerintem a H1 sokkal szebb. ha tehetném, biztos azt venném meg !"
na de mind1
ez nem nyelvtan óra! :D -
#9177 :)
ok. győztél ! -
#9176 "szerintem sokkal szebb. ha tehetném, biztos azt venném meg !"
ebből nem lehetett kivenni hogy most H1 vagy H2! :DDD
-
#9175 én is ezt pofázom! -
#9174 én inkább H1-et vennék! :D -
#9173 szerintem sokkal szebb. ha tehetném, biztos azt venném meg !
-
#9172 meg rondább is!!:DD -
#9171 jaja, lolol -
#9170 mindig is olcsóbb volt, mivel "szarabb"...