101020
.
  • Kata
    Figyelem egy ideje a vitát, de nem látom értelmét. Mindenkinek más az ízlése, mást szeret, és persze mint mindig, most is jelen van az előítélet. Szerintem abbahagyhatjátok, nekem akkor is tetszik a Brabus K8. :P
  • Penta
    Mennyiből tartasz fenn 1 15 éves Caddilacet? A kérdés nem az volt, hogy 1 millióból melyikben tudsz a legjobban eltespedni.
  • K.András
    Aztán mögé kötheted a benzinkutat :)))
  • K.András
    Teljesen más kategoria az amit beraktál,nekem pl egy 190-es merci legyen az bármilyen állapotban nem merci,az a merci megcsufolása...
  • FREAK
    butaság, 1 milla körül veszel 15 éves Cadillacet, ami jobb állapotban van bármelyik francia csodánál
  • K.András
    Inkább egy uj vagy 1 éves 206-ost ennyi pénzért.
  • FREAK
    nem értem, miért baj, ha van az embernek stílusa?? egy Merci mindig Merci marad, a világ egyik legnagyobb presztizsű luxusautója

sajnálatos tény, hogy idehaza csak a cigányok tehetik meg, hogy használják, de odaát meg négerek veszik a zsír új verdákat, akkor az is szánalmas?
  • Penta
    Azt aláírom, hogy rozsdásodás terén jól állnak, és van egy-két legendás futásteljesítményű dízel példány, de nem kell túlmisztifikálni a mercedest, tény: ár/érték arányban használtan se tartozik az élvonalba.
  • K.András
    "ezzel szemben egy Merci (vagy Rolls, Lincoln, Cadillac stb) 25 évesen is megállja a helyét"

Igen, csak ezek mire ilyen korba érnek majdnem többet érnek a legujabb modellnél!!!
  • FREAK
    1-től 3-ig vannak (a 3 már nagyon megkímélt állapotú)

az átlag 1,5 nézz utána bármelyik újságban

és mind fullos, automata, szervó, amit akarsz
  • Penta
    A maga korában istenkirály autó volt. Még Jockey is vett egyet. De ha valaki ma ilyennel jár, azt inkább szánom.
    Nem szemcsepp, hanem inkább sötétítés kérdése, hogy nem látod hogy ki ül benne.
  • FREAK
    ez minden típusra igaz

ha vigyázol rá, tovább működik, csak a legtöbb típus 15 év után már ócskának számít

ezzel szemben egy Merci (vagy Rolls, Lincoln, Cadillac stb) 25 évesen is megállja a helyét
  • GregSB
    Hát sajnos az ilyen állapotban lévő 20 éves mercik száma nem túl sok SZVSZ. A többsége inkább lepukkant cigó-verda, ahogy Penta is mondta. Ha meg ilyet látsz, akkor annak a tulajdonosa sem egy átlagfizetésből élő jómunkásember...
  • K.András
    Igen, és ez a 20 éves merci kb 5 milla...Söt az örgebbek aranyárban vannak.
  • Penta
    Én is a 2-3 éves autókat kultiválom az újjal szemben, de nem nézem hülyének azt aki ha megteheti, csak újautót vesz. Hisz abban az ártöbbletben benne foglaltatik a garancia is, ami nem kis érv olyankor, amikor az újautók jó része hibásan jön le a gyártósorról.
    A 12 éves merci meg nem 2-3 éves. Ennyi idő minden autót kikezd, egy Tavriát előbb, de a Mercedes sem kivétel.
  • K.András
    Uj auto alatt nem 0 km-est értek,igazad van ezt le kellett volna irnom.
    Rohadni nem látsz mercit, azonban a futomüvektöl kezdve minden szarrá van menve annyi idös korára, hacsak nem szervizelték rendesen ,ami azért igen ritka!!!Nem kevesett néztem merciket és bizony egy max két év után nem viszik hivatalos szervizbe!
  • FREAK
    "Az én szememben egy 12 éves merci a lecsúszottság jelképe :D"

Nos, már vannak jó szemcseppek, tessék kipróbálni... Egy 20 éves Merci is sokkal komolyabb autó mint ezek a mai népverdák.

• traXion
    Fajín!
  • FREAK
    1. Mercit nem látsz rohadni, vagy ha igen, az a kivétel, ami erősíti a szabályt
    2. Nem 600-as kell, egy korrektül karbantartott, fullos C220 is jobb mint a legtöbb új Peugeot (láttam párat mostanában)
    3. "uj autonál nincsen jobb" - ez nagy tévedés, 2-3 éves autók új állapotban vannak, és 2/3 annyiba kerülnek, aki újat vesz, az láma vagy kurva gazdag láma
  • Kata
    fúj!
  • K.András
    Szerintem nem szabad 10-12 éves mercit venni(uj autonál nincsen jobb mégha egy pözso is),annak akkor kezdenek kijönni a bajai,plusz nem is néznek ki olyan jol.600-ast meg még 10 éveset sem kapsz 4-5 milla alatt...
  • Penta
    De lehetőleg ne a kocsiban maszturbáljon, vagy alaposan tisztítsa ki a kárpitot a zsíros cigány után, akitől megveszi.
    Az én szememben egy 12 éves merci a lecsúszottság jelképe :D
  • FREAK
    ezt megkérdőjelezném :)

de lehet próbálkozni :)
  • CSOCSO
    azert a clarksson mercik jobban neznek ki
  • FREAK
    rosszul állsz hozzá

ha Mercit akarsz, akkor a szar Pözsó árából vegyél egy 10-12 éves Mercit, azzal még semmi baj, de legalább sínen vagy, és van egy kényelmes, szép, bika autód (2 milláért már olyat kapsz, hogy minden beülés után maszturbálsz egyet, ezt garantálom) :)
  • GregSB
    Szigorautó :D
  • K.András
    Ez egy gyilkos :)))
  • GregSB
    Itt egy "újabb":

• FREAK
  • Kata
    Már régóta a K8-as a gyengém. Csak a Pözsó megfizethetőbbnek tűnt. :)
  • FREAK
    szaros P206 után jól ráéreztél :)

de egy S vagy CL Brabus jobban kéne :)

• RelakSfromhome
    Egy traktorhoz képest azok :D
  • Punker
    áááá azok csak balett cipők...
  • Pyx #10635
  • RelakSfromhome
    Jó kis bakancsok vannak rajta :)
  • GregSB
  • RelakSfromhome
    Feltéve, hogy ápolja a fogait :D

(szmájl nincs, mert a tar.hu már megint hulla)
  • FREAK
  • Kata
    Kata szíve továbbra is őérte fáj:

Brabus K8
  • CSOCSO
    dog!!! detomaso.. mindig ezt nezegettem hatul a regi nagy autoskatalogusban